Έχω κάτι μέρες που ξαναπίνω αλκοόλ κι από τότε βλέπω πάλι όνειρα. Το πρώτο δε το θυμάμαι, στο δεύτερο είδα ότι πήδηξα τη Proserpinebm, και στο τρίτο ότι βάρεσα τατού το σήμα του Μπάτμαν στο χέρι και δε μου άρεσε. Μιλάμε για εναλλακτική πραγματικότητα, πιο δραστήριος είμαι εκεί παρά εδώ. 8O
Οταν ξυπνησα μετα την πρωτη νυχτα (που κι εγω ο ιδιος δεν ξερω πως κοιμηθηκα) [B]ηταν ηδη τρεις στο στρωμα μου[/B]. Την πρωτη και δευτερη μερα λοιπον μετατραπηκα σε exterminator. Ουτε κι εγω θυμαμαι ποσες σκοτωσα. Την τριτη μερα προσπαθησα να απολυμανω και τα καταφερα μερικως μα δεν μπορεσα να ανακαλυψω την φωλια τους…
[B](αμα δειτε ποτέ φωλια με κατσαριδες θα σας ερθει κόλπος δεν κανω πλακα).
Παρτε μια γευση![/B]
.
Παρολες τις προσπαθειες εβλεπα κανα δυο να κυκλοφορουν και συμπερανα πως η φωλια τους πρεπει να “κρυβοταν” καπου καλα.
Την 4η μερα ηρθε γκομενα και επειδη δεν ηθελα να της πω τι ειχε συμβει για ευνοητους λογους, ειχα σβησει τα φωτα και ημασταν υπο το ψως των κεριων. Romance! Απο την μια και δεν καταλαβε τιποτα και απο την αλλη περασαμε καλα! :roll:
.
Την 5η μερα εφαγα ολο το μερος και τελικα την βρηκα την γαμημενη την φωλια πισω απο μια σιδερενια πορτα που οδηγουσε στο υπογειο…τσιμεντενιες σκαλες κλπ…παπεπιπτοντως δεν τολμησα να κατεβω στο υπογειο…μπορει να εβγαινε κανα εκτόπλασμα σαν κι αυτο lol:
.
Anyway η φωλια ηταν ενα πραμα σαν μελισι [B]καλυμενο απο κατσαριδες[/B], η μια πανω στην αλλη.
Λοιπον βαλτε την φαντασια σας να δουλεψει πως τις εξοντωσα ολοκληρωτικα. Με μια κινηση. Αντε δυο! Για να δουμε…θα το βρειτε?
Φυσικα και ζει το κτηριο. Αποθηκη-δωματιο ηταν. Απλα η φωλια ηταν ακριβως πισω απο σιδερενια πορτα και οι σκαλες του υπογειου απο τσιμεντο, οπότε με επαιρνε ανετα.
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩ ΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ
Νεκρή στα 36 της η γαλλίδα μπλακ μέταλ μουσικός LSK (γνωστή κι ως Hellsukkubus) που έγινε διάσημη απ’τη συμμετοχή της στα συγκροτήματα Antaeus, Hell Militia, Vorkreist και Secrets of the Moon. Θρηνούνε οι μπλακ μεταλλάδες στο εξωτερικό, στο άλλο θέμα εδώ ούτε μία αναφορά. [-X