Εμενα παλι δεν μου αρεσει που νυχτωνει νωρις θελω να ειναι μεγαλη η μερα
Που να ησουν και Βορεια Ευρωπη που νυχτωνει απο το μεσημερι σχεδον…
Και κάτι σχετικό με τις μέρες!! 12 απίστευτες ιδέες για κοστούμια, εμπνευσμένες από τις αγαπημένες μας σειρές!! 8)
Ασε θα ειχα φρικαρει.
Καλα μην ειστε και υπερβολικοι.
Ελλαδα νυχτωνει απο τις 6, εδω στα Βορεια νυχτωνει απο τις 4.
Το θεμα ειναι να εχει καθαρο ουρανο, τις ωρες που ειναι ο ηλιος πανω, ωστε να φωτιζει εκεινο το χρονικο διαστημα.
…μια χαρά κιεδώ που νυχτώνει έξι…ξημερώνει και πιο γρήγορα:p :!:
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ.
ΓΑΜΩ.
Fake πρεπει να παρεμβεις να ισοπεδωσεις τον Elric εγκαιρως γιατι αμα ξαναβρισει την Παναγια θα επεμβω προσωπικα και θα τον λιωσω σαν σκουληκι :lightsabre:
Mathcore και ψυχολογικά. Έκοψες τον εαυτό σου και τον κλωνοποίησες μπας και φτιάξεις συγκρότημα. Είχες ήδη σκεφτεί ένα πιασάρικο όνομα, εσύ θα αναλάμβανες στίχους και φωνητικά, εσύ μπάσο και κιθάρα, και φυσικά εσύ τα ντραμς. Μόνο που δεν ήξερες τη τύφλα σου από όλα αυτά. Εσύ ήσουν που πηγαινοερχόσουν φωνάζωντας ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ. Και τελικά εσύ είσαι ο μόνος που το άκουσε.[SPOILER]Εσύ μάλλον έπασχες από multiple personality disorder. :lol:[/SPOILER]
ΓΑΜΩΤΟ,ποσο τα μισω αυτα τα Minions!!! AARRGGGHH!!! Eχουν εξαπλωθει στο Internet σαν καρκινος!!
Είμαι τρομερά ευτυχισμένος αυτή την στιγμή καθώς ένα προφιτερολ λιώνει στο στόμα μου. Μετά από 8 γαμημένους μήνες μπορώ να ξαναφάω γλυκά :D:D
Τον άλλο μήνα θα μπορέσω να φάω και γύρο μετά από 9 μήνες :yahoo::yahoo: Πάνω σε κόκκινο μαξιλαράκι θα τον μεταφέρω
πω πω φίλε. 9 μήνες χωρίς γύρο; 8O Χαρά στο κουράγιο σου
και εγω ξανάρχισα αλλά χωρίς κανένα μέτρο. μιλαμε μονο τρωω πλεον
Καλά να δεις τα χριστουγεννα τι έχει να γίνει. Όσα κιλά έχασα σε αυτούς τους μήνες θα τα πάρω σε μερικές μέρες.
Εγώ δεν αντέχω 9 μέρες χωρίς γύρο. Dead, ήρωας…
9 μερες;;;Εγω δεν αντεχω παραπανω απο μια μερα αν δεν φαω κρεας.
αυτό ακούστηκε λίγο περίεργα…
Και εδώ κολλάει το… “That’s what she said!”