Χμ, όμως δεν βγήκε και τόσο κακό τελικά το κέικ με το κασέρι. 8)
Τελευταία όποτε παίζω πόκερ είμαι απείρως γκαντέμης
Τουλαχιστον δεν παιζεις στριπ ποκερ
Εμένα μου λές…
Kλασσικοι ποκεραδες,οταν νικαν και μαζευουν 10ευρα ‘‘τι τυχη ρε μαλακες,πανω απ’ολα στρατηγικη ειναι το ποκερ,στατιστικη,ψυχολογια λεμε,επιστημη…’’
και οταν τα κλαινε,
[quote="“pumpkin,post:85,topic:19379”]
Kλασσικοι ποκεραδες,οταν νικαν και μαζευουν 10ευρα ‘‘τι τυχη ρε μαλακες,πανω απ’ολα στρατηγικη ειναι το ποκερ,στατιστικη,ψυχολογια λεμε,επιστημη…’’
και οταν τα κλαινε,
[/QUOTE]
lol
qft
μονο αγκαλοχ ρε πουστη
Αφού δεν μου έρχονταν φύλλα τί να κάνω ρε; Και με στρατηγική να έπαιζα(που παίζω) όταν ο άλλος σου βγάζει τα φλος το ένα μετά το άλλο και εσύ το καλύτερο που έχει είναι three of a kind τότε δεν υπάρχει μέλλον
κλασικος ποκερολουζερας,ολο χανει και λεει
:Ρ
Πόσα έβγαλε δηλαδή?
2 ρε αφου
γαμω τα ποκερ ξερω φιλος,all in με εφτα και δυο=)
Μια χαρα τους ψαρωνεις και με all in με 7 και 2 και foldαρουν, αν ειναι κοτες.
Επισης
Πηγα να βαλω αλλα σημερα εχει ηλιο, δεν ταιριαζει.
Eγω ακουω και τωρα(το As Embers Dress The Sky κι ακομα να αποφασισω αν μ’αρεσει περισσοτερο το Pale η το Mantle):oops:
Άκου και τα δύο τελευταία FALLS OF RAUROS αποπάνε.
aight,κατεβαινει το Hail Wind να δουμε
Όλοι ξέρουμε τι φάση παίζει με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη, τα σεξουαλικά υποννοούμενα της σειράς όπως και το γεγονός πως στην Αμερική η σειρά διακόπηκε επειδή στο τελευταίο επεισόδιο παντρεύονται ο Μπομπ με τον Πάτρικ. Και τώρα κάνω εγώ το συνειρμό. Παρουσιάζουν όλα αυτά και μας λένε ότι μένουν σε έναν βυθό ονόματί “Μπικίνι” (ζουν στο βυθό του Μπικίνι)… Μόνο εγώ κάνω “περίεργους” συνειρμούς…;;;
Αρκετά για να με κάνει να εκνευριστώ. Δεν εννοώ όμως σε συνεχόμενους γύρους
Νομίζω πώς δεν είσαι καλά εσύ…
Μεγάλε μου νταβά, μοναδικέ Τζονβλά.