Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Δεν ξανακοιμάμαι ποτέ μεσημέρι.-

Οχι ρε μια ωριτσα το μεσημερακι ειναι οτι καλυτερο…midday sleep RULEZZZZ λεμε!!!

edit…αντι για midday εγραψα midnight…ποσο ανυπαρκτος ειμαι…και ουτε το midday ειναι σωστο…βαλε afternoon

Τα αγγλικά σου θέλουν ένα φρεσκαρισματάκι παιδί. :stuck_out_tongue:

αχχααχαχχχααχχχααχα ετσι!η πιο ταιριαστη διαφημιση που εχει μπει εδω

Φεγγαροπαιδο αν δεν ησουνα εσυ και το ποστ σου δεν θα το 'χα παρει χαμπαρι…μιλαμε επικο λαθος…:lol:

Ρε τι ειναι αυτο το πραγμα με τα σκουπιδια;;;Εχουνε σχηματιστει βουνα ολοκληρα μιλαμε .Ασε που για να βγεις απο το σπιτι χρειαζεσαι μασκα οξυγονου πλεον :?

Καταπληκτικό

γαμημένη οσφυαλγία!!!

αχαχαχαχαχαχαχ

Έχω κι εγώ… σε νοιώθω! Καλό κουράγιο…

ελπίζω τα drugs που μου έδωσε ο γιατρός να κάνουν δουλειά.

οι μερες περνανε τρομακτικα γρηγορα…οσο μαζοχιστικο και αν φαινεται,δε θελω να τελειωσει η 3η λυκειου…συνειδητοποιησα αυτες τις μερες οτι τα καλυτερα γελια της ζωης μου βγηκαν μεσα σε αιθουσες.

πες τα αγόρι μου!

μα ρε συ ειναι τραγικο…σκεφτομαι οτι νευρικα γελια μεχρι δακρυων,εκτος αιθουσας με πιανουν σπανια…λιγες φορες τον χρονο…με το τελος του σχολειου δηλαδη αυτοματα πεθαινει και το γελιο μου?σα να καιγεται το κουτι του γελιου,κατι τετοιο.

πεινάω, διψάω, εχω πιαστεί αλλα νιώθω ακριβως έτσι

και έχω και ιδιο χρώμα κουβέρτα.

Ε μα έτσι είναι. Ένας από τους βασικούς λόγους που οι μεγαλύτεροι αναπολούν το σχολείο. :slight_smile:

[SPOILER]ναι κι εγω τετοιος ειμαι γαμω[/SPOILER]

λίγους έχω βρει να γουστάρουν γ’ λυκείου. χαλαρά η αγαπημένη μου χρονιά στο σχολείο!

μια χαρα ειναι…στο σχολειο μονο κατευθηνσεις.στα αλλα τουρισμος,σχεσεις με καθηγητες οτιναναι…καφριλιές ολη την ωρα γιατι ετσι, μπανιζεις και τα παντα γιατι εισαι 3η λυκειου και το παιζεις ιστορία…βεβαια οταν γυρνας σπιτι ειναι αλλη ιστορια.αλλα παοκ εισαι

ετσι και εγω γουσταρω τριτη λυκειου και δευτερα και πρωτη

Η φιλοξενία σε σπίτι άλλου για να δοθεί το μάθημα εν τέλει ήταν η χειρότερη ιδέα έβερ, μηδέν διάβασμα άπειρη μαλάκυνση σε επιτραπέζια και ίδερνετς. :hippy::hippy: