Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

:/:/:roll:
Συναισθηματικές υπερβολές, κι εγώ γαμώ πέρναγα στην τρίτη λυκείου, ήταν η πιο ξεδιάντροπα χύμα χρονιά και μελαγχολούσα του πούστη όταν σκεφτόμουν ότι θα τελειώσει, αυτό ήταν, τέρμα να μαλακιζόμαστε και να κοροϊδεύουμε τους καθηγητές και να κάνουμε κοπάνες, αλλά nah. Έρχονται και μετά γαμάτα πράγματα, άσε δε αν περάσεις σε άλλη πόλη και μείνεις μόνος, τι να κλάσει το σχολείο. Δε μου 'χει λείψει μέχρι τώρα ούτε μέρα. Ειλικρινά όμως.

ΝΟ.
Τι λες κι εσύ, είσαι και συνομήλικός μου:p Sure, αν το δεις ρομαντικά έχει κάτι όμορφες στιγμές αθωότητας και ανεμελιάς -ή σκατολογικής καφρίλας, το ίδιο κάνει- αλλά η μιζέρια του σχολείου είναι ανυπέρβλητη, μην τρελαθούμε!! Τι να πρωτοθυμηθώ. Αυτοκτονικά βαρετοί καθηγητές που έπρεπε να ανέχεσαι, ελεεινά καθυστερημένοι συμμαθητές που ήταν μέσα στα πόδια σου όλη μέρα, αυτή η τελευταία ώρα που μέτραγες τα δευτερόλεπτα και τα πούστικα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΑΝ και, πάνω απ’ όλα, [B]ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ[/B]. Αποκτήνωση. Τις έβλεπα όλες με μαλλί φτιαγμένο και μάτι βαμμένο και ιστορίες και απλά αναρωτιόμουν [SIZE=“3”]πώς[/SIZE]. Εγώ σκότωνα άνθρωπο και του έτρωγα και το συκώτι αν μου μιλούσε πριν το πρώτο διάλειμμα! Απ’ αυτό το πρωινό ακόμα δεν έχω απαλλαγεί, αλλά τουλάχιστον τώρα είναι επιλογή μου γαμώ!

Τέλος πάντων, καλό το σχολείο αλλά ΦΤΑΝΕΙ, αρκετά, κράτησε όσο κράτησε. Τώρα τρίτη λυκείου γουστάρετε κυρίως επειδή ξέρετε ότι το τέλος είναι κοντά και επειδή έχετε το ελεύθερο να κάνετε ό,τι γουστάρετε με ακόμα περισσότερη ανοχή. Αν σας έλεγαν ξαφνικά “έι παιδιά, έχετε παράταση 3 χρόνια σχολείου ακόμα” η έκφραση τρόμου στις μουτσούνες σας θα ήταν ό,τι χρειαζόμουν για να rest my case.

Φοιτητικα χρονια>Σχολικα χρονια

Εξαιρειται η εποχη του δημοτικου στην οποια θελω σαν τρελη να γυρισω.

Καλή ήταν η τρίτη λυκείου μωρέ, 1-4 στη λεωφόρο και JUDAS PRIEST στο ρόκγουεηβ :metal:

με αρχηγική εμφάνιση ripper 8)

+άπειρο!
ειδικά αν περάσεις σε άλλη πόλη οπότε μένεις κ μόνος.

και Savagods και Savagods!!! Άμα δεν είχε γίνει η παπαριά με τους πύργους, θα είχε ολοκληρωθεί τέλεια το καλοκαίρι.

edit μας τα χάλασε και το eurobasket. πολλά νεύρα σε εκείνο το παιχνίδι με τους Γερμανούς

την απάντηση “είσαι το πουτανάκι μου” στην ερώτηση του mustaine “and who am i ?” (στο τέλος ,αφού είχε συστήσει την υπόλοιπη μπάντα) τη θυμάται κανείς?

Και για εμενα η τριτη λυκειου ηταν αξεχαστη και ειδικα η 3 Απριλιου την ωρα που ο βαζεχα παγωνε το Αμστερνταμ :slight_smile:

αυτό που οι καθηγητές είναι στα @@ τους τελείως και οι μεταπτυχιακοί κάνουν λες και αντιγράφεις στο δικό τους το μάθημα δε μπορώ να το καταλάβω

Εριξα 2 καλες ακροασεις.Γενικα μου φανηκε καπως πιο μονολιθικη η ολη φαση απο Agalloch[μπορει λογω τεχνοτροπιας σε καποια ριφφς στα σημεια που χωνει αλλα μαλλον κυριως τα φωνητικα και ο ηχος των τυμπανων(που δε μ’αρεσε και τοσο)].Πολλα ωραια σημεια,Of Stones and the Stars in the Sky κομματος αλλα συνολικα δε με τρελανε.Μαλλον θελω πιο καθαροαιμους απογονους του Bergtatt αλλα θ’ακουσω και το τελευταιο τους:p

εχω φροντηστήριο σε 40λεπτά, πρέπει να κάνω έκθεση και ο μαλακας χτυπιέμαι με guardian τόση ωρα. Ξεκιναω

Εγώ, κάθε φορά που στο σχολείο (αχ, αχ, αχ) γράφαμε έκθεση την πρώτη ώρα…και όλοι μέχρι την τρίτη ώρα (παρόλο που είχαμε άλλο μάθημα) τις είχαν παραδώσει, συνέχιζα να γράφω μέχρι την έβδομη ώρα…αλήθεια λέω…πιο αργή και από χελώνα, ευτυχώς οι καθηγητές είχαν κατανόηση…

Όταν έπρεπε να γράψω έκθεση (όχι διαγώνισμα) για το φροντιστήριο, μου έπαιρνε ένα Σαββατοκύριακο να την τελειώσω, συν τις διορθώσεις κλπ, και όταν έγραφα διαγώνισμα στο φροντιστήριο…την έπαιρνα σπίτι, γιατί ποτέ δε μου φτανε ο χρόνος…

Λοιπόν το Ritual των ghost το άκουσα μια φορά στο live και μια φορά χθες.

Και είμαι όλη μέρα “ιν δις ναη οφ ριτσουαααα, ινβοκι αουρ μαααστερ”

η ώρα φταίει ή είμαι πολύ καθυστερημένος που γελάω νευρικά με αυτό;

ψαξε asdfmovie θα γουστάρεις τη ζωή σου.

1,2,3,4 επικά.

Παρε το 4 για δειγμα: http://www.youtube.com/watch?v=cYNdUM2gRsg

Bitch.
Suck.
Dick.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-3-NcRXK-s4

Σκουπιδια

Τα παράπονά σου στην ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Στα site που μπαινεις πρεπει να κανω παραπονα που προμοταρουν τοσο αθλια μουσικη.

Πάντως το “Goblins” μια χαρά δίσκος είναι. Για άλλους λόγους πρέπει να τους τα κάνουμε τα παράπονα. :stuck_out_tongue: