Αυτά είναι τα ωραία της ζωής haunted
…κρατάνε τον άνθρωπο ζωντανό:):!:
τί είδους αρρώστεια κουβαλάνε στον εγκέφαλο αυτοί οι βαπτιστές του westboro?
Το τελευταίο καιρό κάθε φορά που πέρνω έναν μεσημεριανό υπνάκο 1 ή 1,5 ώρα το πολύ, πάντοτε ξυπνάω ανακατεμένος και έχω αίσθηση σαν να θέλω να κάνω εμετό η οποία κρατά για ώρα. Να αρχίσω να ανησυχώ;
πέφτεις κοντά με την ωρα που έχεις φάει?
Όχι φροντίζω να έχω φάει 2,5 με 3 ώρες πριν πάντοτε! Και με άδειο το στομάχι πάλι την ίδια ναυτία έχω
πανε κανα γιατρο αν το έχεις εύκολο. οχι τίποτα, να σου φύγει απο το μυαλό τουλάχιστον
Έχω κλάσει στο γέλιο από χτες με το ντύσιμο της Ιωάννας Γαϊτάνη. Σίγουρα στη πραγματικότητα είναι ακόμα πιο άσχημη! Που να τα δούμε κι έξω αυτά τα ανθρωπόμορφα σκουπίδια, αυτά τα γυναικοειδή, και να περιμένουν και σεβασμό επειδή πλασάρονται σαν βουλευτές ή κάτι σπουδαγμένο.:lol:
Τι γίνεται δω μέσα επιτέλους;
Πφφφ…πες ένα καητπέρα πρώτα
Σε 7-8 μηνες (ισως και πιο λιγους) θα σουχουν περασει ολα και θα εισαι ΟΚ
Κάτι σε παλινδρόμηση στομάχου μου κάνει αυτό που περιγράφεις, Δεν έχει σημασία μόνο πόση ώρα πριν τρως αλλά και τη τρως. Δεν είναι κάτι φοβερό αυτό βέβαια και εγώ το έχω, μαζί με τα συμπτώματα που περιγράφεις και πολλοί ακόμα το έχουν χωρίς να το ξέρουν καν. Η διάγνωση γίνεται με γαστροσκόπηση συνήθως κάτι που το συστήνω μόνο ως τελευταία λύση μιας και είναι κάπως δυσάρεστη εξέταση. Απλά να τρως πιο ελαφριά πριν πας για ύπνο. Αν ψάξεις στο ιντερνετ για διατροφές για παλινδρόμηση στομάχου θα βρεις τι να αποφεύγεις γενικά (δεν απαγορεύεται κάτι βασικά από όλα τρως απλά κάποια σε πιο μικρές ποσότητες και όχι πάρα πολύ συχνά ειδικά πριν πας για ύπνο).
Τραχανάς (ειδικά της γιαγιάς αν έχεις/φτιάχνει) και ταχίνι ! Ειδικά ο τραχανάς σε κάνει μάγκα… Το στομάχι κάνει φορμάτ…
παμε ολοι μαζι να κάνουμε ενα φαν κλαμπ οι παλινδρομισμενοι?!!
εγω λεω να αφήσει το ιντερνετ και να περάσει μια βόλτα απο εναν παθολόγο αν εχει την άνεση.
τι να τον κανει τον τραχανα αμα εχει παλινδρομιση μωρε?>
Για γαστροσκόπηση θα τον στείλει βασικά. Καλά αν συνεχίσει να είναι τόσο χάλια πας έτσι και αλλιώς.
Πάντως metalMilitia για να μην αγχώνεσαι ο λόγος που έκανα να φάω γύρο 8,5 μήνες (και πολλά ακόμα ωραία πράγματα) δεν ήταν η παλινδρόμηση
Agree. Έστειλε η μαμά, και με έσωσε. Κανονικό φορμάτ όμως με τις αηδίες που τρώω εδώ.
https://docs.google.com/forms/d/1yWxgiq0G0UKaLfkbgIDbVr-dmXENtojoJtIBRRfcD6I/viewform
Όποιος μπορεί να αφιερώσει 2 λεπτά για να κάνει αυτό το ερωτηματολόγιο. Είναι για εργασία
done. 5 ευρο
done. 10 ευρο!
Τι, δεν κανουμε πλειστηριασμο? :lol:
Δεν εβαλα e-mail ομως,ελπιζω να μην εκανα λαλακια…
Δεν ήταν απαιτούμενο το mail. Ευχαριστώ παιδιά!