:spam
‘‘Ό,τι σας κατέβει.’’
:troll
Done.
Κρυο,ρεπο και ζεστο καφεδακι.Παντα τετοια!!!
…μια χαρά σε κόβω…πάντα τέτοια:):!:
Ειναι αμαρτια απο τον Θεο τετοια “τραγουδια” να γινονται “hits” και οι δημιουργοι τους να βγαζουν το ψωμι τους με τετοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Ελεος!
Ωχ, ρε Βιτριολ ναι! Πρόσφατα το ανακάλυψα από μια φίλη. Τραγικό. Μου έλεγε κάτι για εθνικοσταριλίκι στη Νορβηγία. Η Νορβηγία της λέω μόνο black metal βιομηχανία έχει. Με κοιτούσε.
Έχω φάει άπειρο πρηξοπούτσι από έναν φίλο με αυτή τη μαλακία που πόσταρε πιο πάνω η Βιτριόλ σε σημείο να κοντεύω να σπάσω το μισό σπίτι. Ίσως ό,τι χειρότερο έχω ακούσει στα 18 μου χρόνια στον πλανήτη.
Είστε όλοι άμπαλοι και φωλς. MASSOCHEICHEI
Κι εκεί που απολαμβάνω το παραπάνω άσμα, και λέω ΟΚ φαίνεται, φλωριά με χαριτωμένο ρυθμό… ξαφνικά ξεκινάει το πρώτο ρεφρέν!!! :lol: #-o
εγώ δίνω ρισπέκτ στον τύπο
Μα αυτη η μαλακια ειναι προσβολη για την μουσικη σαν τεχνη και για την ανθρωπινη νοημοσυνη,γενικως!! Μα ειναι δυνατον να εχει αυτο το εκρωμα σχεδον 300εκ. views, ενω αριστουργηματα της ποπ κουλτουρας,οπως αυτο http://www.youtube.com/watch?v=Gt8BeDrMCLI ,να εχουν με το ζορι 350.000 views;;
Δηλαδη,η mainstream μουσικη βιομηχανια ειναι ευχαριστημενη με τετοια δημιουργηματα;;
.
[B]Purple Rain? Οριστε? Μου επιτρεπεις να διαφωνησω? [/B]
Τα αριστουργηματα πραγματικης ποπ κουλτουρας δεν εχουν πανω απο 1000 views, και αρκετα απο αυτα δεν υπαρχουν ουτε καν στο utube.
Για αυτο λεγεται mainstream και βιομηχανια. Αυτες οι λεξεις μιλανε απο μονες τους.
Διαφωνησε,δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα,επετρεψε μου να διαφωνησω και εγω μαζι σου,γιατι εμενα η αποψη σου για τα αριστουργηματα που θυμιζει hipster(δεν το λεω για να σε προσβαλλω)…
Οπως και να 'χει,εμενα το point μου ηταν αλλου: Αλλο mainstream που απευθυνεται στον οχλο,εχει περαση και προκειται για ενα χαζο ποπ χιτ που θα ξεχαστει μεσα σε 2 μηνες(που θα βγει το επομενο),και αλλο να εχει τετοια …πετυχεσα ενα ΠΑΙΔΙΚΟ τραγουδακι!
Με αυτη τη λογικη,το μονο που μενει ειναι να γινεται χαμος στα κλαμπ υπο τους ηχους αυτου : http://www.youtube.com/watch?v=G719N7uar4s
το εχεις καταλαβει πιστευω οτι το τραγουδι ειναι παρωδια απο κωμικους και οχι απο τραγουδιστες
Προφανως,αλλα αυτο δεν το εμποδισε να σκαρφαλωσει στα charts…
Damn Βιτριόλ χαλάρωσε, ουτ’ εμένα μ’ αρέσει αλλά κάνεις αφ’ ενός λες και η mainstream σκηνή σφύζει από ποιότητα τα τελευταία χρόνια και αφ’ ετέρου λες και σου έβαλαν κάνα καλασνίκοφ στο κεφάλι και σε έδεσαν σε μια καρέκλα με αυτό να παίζει στο repeat.
Και μεγάλη τραγικότητα να λέμε “ναι αλλά το χ έχει μόνο α views ενώ αυτή η αηδία έχει β εκατομμύρια”. Είναι το τελευταίο πράγμα που θα με ένοιαζε. Αγαπάω εξίσου τραγούδια με 10 και 10 εκ. προβολές δεν έχει να κάνει.
Αυτό ακριβώς. Τι σε νοιάζει πόσα βιουζ εχει και ποσο ψηλά έχει φτάσει στα τσαρτς; Ακού αυτά που γουτάρεις και μην κρίνεις αυτά που ακούνε οι άλλοι.
Μπαδεγουέη, εχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο να κράζει τον Μπίμπερ (και τον κάθε Μπίμπερ). Σε φάση, σε βίντεο των Queen να γράφει απο κάτω “Θεε πάρε τον Μπιμπερ και φέρε μας πίσω τον Μέρκιουρη” και τέτοια. Αφήστε ήσυχο το παιδάκι. Μπορει να την εχει ψωνίσει, μπορεί να κάνει μαλακίες και δεν ξέρω 'γω τι αλλά τι μου το παίζουν όλοι κριτικοί και υπερασπιστές της τέχνης. Αφήστε το να κάνει ότι θέλει και ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν εσάς ρε καθυστερημένοι.
Ή το άλλο που ήταν τρελή μόδα “you say a I say b” με 6-7 ονόματα σύγχρονων mainstream-άδων να αντιπαραβάλλονται με άλλα 6-7 ονόματα rock-metal θρύλων :lol:
Πωωω, ναι…άλλη μαλακία αυτή. όπως και το άλλο κλασσικό “είμαι 3 χρονών και οι συμμαθητές μου στο προνήπιο ακούνε τα ζουζουνια ενώ εγώ ακούω The Mars Volta”.