Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Αν η mainstream ποπ βιομηχανία με κάνει που και που να μου πετάγονται τα μάτια όξω και να πεθαίνω στα γέλια, τότε χίλιες φορές mainstream ποπ βιομηχανία.

(και να χορεύω, γιατί όχι)

Εγώ για την τελευταία παρενθεσούλα την παραδέχομαι τη mainstream βιομηχανία :stuck_out_tongue: όχι ότι δεν το κουνάω και με Royal Hunt πχ αλλά πιο εύκολα το κουνάω με όνομα-καλλιτέχνη-που-δεν-συγκράτησα-γιατί-κοίταζα-τους-κώλους-στο-βίντεοκλιπ :stuck_out_tongue:

Απλά το “Τι λέει η αλεπού” δεν μου προκάλεσε κανένα απ’ τα τρία…

…για λίγο έχω ίντερνετ, και μετά δεν έχω…έτσι πάει όλη η μέρα.[-X
:):!:

φεύγω για canyoning…
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…

Διακρίνω μια ησυχία στο φόρουμ τον τελευταίο καιρό…

Εχει κανεις να προτεινει καμια αξιοπιστη και φθηνη μεταφορικη για Αθηνα; Θελω να παω μια θεοβαρια τηλεοραση απο το σπιτι μου σε ενα αλλο, πολυ κοντα, κανα 10λεπτο μαξ μακρια.

Δέσε τη με σκοινιά και σύρε τη

…μια σκατά τά’κανα και σήμερα…έσπασα την οθόνη του λαπ-τοπ#-o κιέτσι έμεινα με το επιτραπέζιο…αν ξέρει κανείς αν και πως διορθώνεται η ζημιά, ας μου το πει:):!:

Εστω και το κανω αυτο. Για το σπιτι μου (ισως) δουλεψει, την κατεβαζω κατω και ολα καλα. Στο αλλο σπιτι που πρεπει να την ανεβασω τρεις οροφους; Μιλαμε για μια τιβι που ζοριζε εμενα, τον πατερα μου και την αδερφη μου ταυτοχρονα. Μια σκεψη ειναι επισης μηπως αποσυναρμολογειται σε πιο μικρα κομματια…Δεν ξερω, θα δουμε, αλλα εχω και την λυση της μεταφορικης στο μυαλο, αν εφοσον υπαρξει μια λογικη τιμη.

Δώσε διεύθυνση να 'ρθω με το αγροτικό :stuck_out_tongue:

έλα να με πάρεις από τον κάμπο με το αγροτικό να χτυπήσουμε καμιά αθηναική πίστα πλιζ!

Αν είναι για πίστα μέσα…αν και είναι ακριβή η βενζίνη και δε βγαίνει ο προϋπολογισμός :stuck_out_tongue:

Μόλις έκανε σεισμό στην Κρήτη, πρέπει να ήταν κάπως μεγάλος.

…ωχ…ελπίζω νά’ναι όλα καλά εκεί πέρα

Αστειευόμουν δεν το εννοούσα

Σκατά σε νοσοκομεία, εγχειρήσεις, χειρουργεία, θαλάμους, φορεία, νοσοκόμους. Γενικά σκατά σε όλα.

Σορρυ, κοκομπλοκο :stuck_out_tongue:

Ξερει κανεις αν υπαρχει θρεντ [I]Ο πιο ερωτικος δισκος που κυκλοφορησε ποτέ[/I] ή κατι παρεμφερες; Δεν εννοω το Μουσικη για σεξ.

Ψάξε στο φαν κλαμπ του Μάκη του Χριστοδουλόπουλου: www.agapame-maki.gr στο θρεντ “Ραγισμένα Μάτια: σκέψεις, ιδέες, εμπειρίες και προγνωστικά”.

Δε μας χε…, ρε Νταλαρα;

Επανερχομαι στο ερωτημα, ξερει κανεις αν υπαρχει θρεντ [I]Ο πιο ερωτικος δισκος που κυκλοφορησε ποτέ[/I] ή κατι παρεμφερες; (οχι το Μουσικη για σεξ).
Αντε, τι ξερετε πια οι παλιοι, αν δεν ξερετε τα θρεντ απεξω κι ανακατωτα;