Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

δεν ξέρω τι κάνει στις άλλες πόλεις , αλλά λαρισα είναι άνοιξη.σκ για μπανιο

βάλατε θάλασσα στη Λαρ’σα;
:stuck_out_tongue:

έχετε λυσσάξει με αυτή τη μαλακία ολοι!! έχουμε μωρέ! μισή ωρα είναι η θάλασσα.

[B]ΠΟΣΟ;
ΜΙΣΗ ΩΡΑ;;;;
[/B]
τι λες ρε φίλε…άσε καλύτερα…
Αν δεν πάω κάπου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παραθαλάσσια, θα μείνω Πειραιά το σκ…γύρω γύρω θάλασσα είμαστε…

Άκου μισή ώρα…ΧΑΑΧΑΧΑΑΑ…

χαχαχαχ. τον μετράτε αλλιώς τον χρόνο εσείς.
πιο χαρούμενοι εμείς όμως

Η αλήθεια είναι ότι μετράμε 60 λεπτά την ώρα…

Οι πέντε ώρες, 3 ευρώ…

:stuck_out_tongue:

χαχαχαχα. ε να. εμείς τα μετράμε αλλιώς. και αμα εισαι ο κολλητός μου που εχει την χειρότερη σχέση με τον χρόνο και τα ραντεβού(και ειναι και ο οδηγός) γαμησε τα…

Αυτός είναι ο καλύτερος του χωριού…αλίμονο στους άλλους που αγχώνονται (-μαστε)…

Εκμεταλλεύσου τον… δεν πρεπει να εχει πρόβλημα…

…άντε δυο μέρες έμειναν…μετά μια εβδομάδα ξάπλα:):!:

μπανιο στη θαλασσα σημερα γατακια!!!

Και ζεις ακομα;;;Εισαι ηρωας φιλε μου!!!

Πάγωσαν τα παπάρια μου με το που το διάβασα. Δεν πας καλά ρε συ, εγώ βγήκα προχθές έξω κατά τις 12 το βράδυ και κόντεψα να μείνω στο τόπο από το κρύο. Πάγωσε ακόμα και η σκέψη μου.

Καποιοι (ονοματα δε λεμε τωρα) που κυκλοφορουσανε με βαρυ μπουφαν βγαλανε τη μπεμπελη Κυριακατικα. Για μπανιο ηταν τελικα αυτες οι μερες, καλα τα λεει ο παρα-παρα-παραπανω.

ντάξει το’ χω έθιμο κάθε χριστούγεννα. Καλή φάση είναι αλλά δεν αντέχεις πάνω από 5-10 λεπτά είναι η αλήθεια. Σήμερα πάντως ήταν λάδι η θάλασσα,

μετά νιώθεις ένα τέλειο κάψιμο

Εμ, αμα τοχεις εθιμο, να πεσεις και των Φωτων για το σταυρό. Μην αφηνεις μισες τις δουλειες σου, γουερστ! :stuck_out_tongue:
Εγω καλοκαιρι πια θα ξαναβγαλω το μπικινι

απο τη ντουλαπα εννοειται

Υπαρκτός σουρεαλισμός; [SPOILER][/SPOILER]

…κρύυυυυυοοοο…γουστάααααρωωωω:):!:

Ειναι πολυ σπαστικο να δουλευεις τις γιορτες ρε πουστη μου

…τρου στόρυ…έπρεπε να λύσω μια εκρεμότητα και ήμουν όλη μέρα χθες και σήμερα στα τηλέφωνα…και δεν κατάφερα και τίποτα:p…αύριο-μεθαύριο θα ηρεμήσω, και από Παρασκευή βλέπουμε:):!:

Μπορει να ταιριαζει και στις ειδησεις απο ολο τον κοσμο αλλα βαριεμαι να σκεφτω τετοια ωρα με 38,5 πυρετο.

Τι μαλακας ειμαι που καθομαι και παιζω 3-4 ωρες κιθαρα καθε μερα…

Οι Deicide που παιζουν βαρια μουσικη χρειαζονται στηθη μεγεθους Ava Devine!LOL!