Είναι νομίζω η πρώτη χρονιά όσον καιρο είμαι στο φόρουμ που δεν υπάρχει θρεντ Ανασκόπηση 2013.
Εγώ βαριέμαι και πάω να φάω τώρα, φτιάχτε κάποιος μερακλής ένα
Αυτά, χρόνια πολλά, σας αγαπώ, και τα λοιπά και τα λοιπά
μια πολυ σημαντικη πληροφορια λιγο πριν μας μπει ο νεος χρονος.
Η θαλασσα του θερμαικου αν αναταραξεις τα νερα της φωσφοριζει,βγαζει φως,λαμπει.
αυτα.
καλη χρονια να εχουμε.
“Aυτα τα μπιζελια φιλε το βραδυ ΦΕΓΓΟΥΝ!”
Καλη χρονια σε ολα τα παιδια του φορουμ με υγεια πανω απ ολα μαγκες
…έρχεται καινούρια συναρπαστική χρονιά…ότι και να γίνει όλοι εδώ νά’μαστε 'σαστε καλά, και να απολαμβάνουμε τη μουσική, το φαγητό, τις ομάδες μας, και ότι άλλο γουστάρουμε:):!:
Εισαι ωραιος ρε stef
…είμαι ωραίος και κούκλος Σερραίοςςςς:youwish: :lol: :!:
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ 2014
Α και να δούμε κανα live δυνατό οχι άλλη μιζέρια και scorpions
Καλή χρονια παιδιά . Να ειμαστε καλα. Να χαιρομαστε αγαπημένους ανθρώπους . Ελπίζω το 2014 να μας φέρει οτι επιθυμούμε , και Εμεις απο τη μεριά μας, να ειμαστε όπως πρέπει και όπου μπορούμε να βοηθάμε . Καλή χρονια
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλη χρονια σε ολες και ολους!! Να εχετε μια χρονια γεματη υγεια,ευτυχια και επιτυχια!! Cheers!
ευχαριστω παιδια
καλη χρονια με υγεια,δουλεια,μουσικες,ταινιες,βιβλια.
Να ευχηθω σε ολους (στον JTN δηλαδη :p) μια καλυτερη χρονιά απο την περσινη και ολες τις προηγουμενες, με πολλη και καλη μουσικη, συναυλιες και ποσταρισματα!
Επισης, ευχομαι ο καθενας απο εσας να αποκτησει αυτο που του λειπει. Μεχρι να γινει αυτο, μη χανετε την αισιοδοξια σας. Ας ειναι μια χρονιά γεματη χαμόγελα το 2014!
Καλή χρονιά παιδιά!
Καταλαβα και αυτη η χρονια γαμιωντας θα με παει καλα καλα δεν αλλαξε ο χρονος και καηκε το playstation ρε πουστη μου
καλη χρονια και να περνάτε καλά οσο γινεται μέσα στην κακή εποχή που ζούμε
Το 2014 να είναι έτος ανατροπών σε πολλά επίπεδα
Πρωτοχρονιάτικα πήγανε στα Γοοδυς, ήπιανε και μία παγωμένη κοακόλα δώρο. Με το που τελειώσαν και ήταν να επιστρέψουν όμως, τους έφυγε η κίτρινη η τσίρλα η βρωμερή μέσα στο ταξί.:lol:
Καλή χρονιά σε όλους… καλές συναυλίες, ακροάσεις… καλές αγορές CD/DVD’s,
καλά Post, [SPOILER]καλά spoiler[/SPOILER]
Υγεία, ευτυχία, επιτυχίες, [B]μακρυά από την αδικία, την κακία, την βλακεία…[/B]
Ότι επιθυμείτε γενικώς…Ας σας το φέρει το 2014, ή ας σας φέρει ένα, δυο, τρία, πέντε, δέκα … “ν-1”, “ν” βήμα/τα πιο κοντά… Καλά τζαμαρίσματα, ηχογραφήσεις, live…
Ευτυχισμένο το 2014, μαζί με ανθρώπους που αγαπάτε και καταστάσεις που γουστάρετε…
Pedal to the metal και
Long live rock n’ roll !
:drunk:
:rockon:
Θυμάται κανείς πως λέγεται εκείνο το μουσικό κομμάτι που τραγουδούσε ο Έντι Μέρφι στον μπάτσο του μπέβερλι χιλς (πάει κάπως έτσι “παρα παπαμ παραπα παπαμ…”)?