ths edith piaf les?
Δεν νομίζω… ήταν ινστρουμένταλ. Προσπαθώ να θυμηθώ εδώ και καιρό τον τίτλο. Οι παλιότεροι ίσως να το είχαν συναντήσει σε κάτι ντέμο κασέτες που πήγαιναν πακέτο με τα κασετόφωνα της εποχής, όταν αγόραζες, και είχε 3-4 μουσικά (ινστρουμενταλ) κομμάτια για να θαυμάσεις την ποιότητα της κατασκευής…
gia steile link, mpas kai…
αυτο το παρα παπαμ παραπα παπαμ, φανμπόυ;
Άλλο:
Δε μου λετε, βρε καλοι συμφορουμιτες, δεν μπορει κανεις απο εσας που εχει τα μυρια ποστ (ε, ο κρισπυ για παραδειγμα :p), να μου δανεισει οσα χρειαζομαι, ωστε να μπορεσω να αλλαξω το tag κατω απο το username μου; Κουραστηκα να ψαχνω ακομα εταιρεια, ποσο θα συνεχιστει αυτο το βιολι;
αρχισε να γραφεις περισσοτερο και να σπαμαρεις παντου και καποια στιγμη θα μπορεσεις να το αλλαξεις
…αυτά τα πράμματα θέλουν υπομονή…και καλό φαί:p :!:
πολυ καλο, ψηφιζω Hellraiser
Αν η Νάντια έμπαινε πριν 3-4 χρόνια όχι τα 5000 αλλά τα 10000 ποστ θα έπιανε!
Το φόρουμ έχει πεθάνει! Άλλοτε βριζόμασταν, ξεκατινιαζόμασταν, αρπαζόμασταν, σκοτωνόμασταν… ωραίες εποχές! Νιώθω γριά που τα γράφω.
ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΩ… ΜΕΘΥΣΑ ΓΑΜΩΤΗΝΠΟΥΤΑΝΑΜΟΥ?
τί εννοείς;
πήγαινε και γράψε στις εξομολογήσεις, πρέπει να την βγάλουμε και εμείς κάπως, οι βρυκόλακες…
Εννοω να βριστουμε, να ξεκατινιαστουμε, να αρπαχτουμε, να σκοτωθουμε… εδω στο ροκινγ, πού νομιζες, στον πειραια και στο φαληρο;
Αν είναι να πλακωθώ κάπου προτιμώ τον Πειραιά και το Φάληρο παρά το ρόκιν. Άσχετο.
όχι…
είναι ένα παλιότερο μουσικό (ινστρουμένταλ) κομμάτι, το οποίο ο Μέρφι σιγοτραγουδούσε σε κάποια φάση όταν άνοιγε πόρτες με αλουμινόχαρτο από τσίχλα, και κόλλησε τον ψηλό μπάτσο να το τραγουδάει κι αυτός κλπ (δεν βρίσκω και την αντίστοιχη σκηνή στο συσωλήνα γμτ)
Η ειρωνία σου καταγράφεται… θα δεις τι έχεις να πάθεις! :evil:
Θα ξεθάψω (αν το βρω) την demo tape που το είχε και γράφει πάνω τον τίτλο και θα επανέλθω…
Καλε, τι ειρωνεια λες;;;!!! Εγω να βοηθησω ηθελα! Α, μα καλα λενε καλυτερα να σου βγει το ματι… Τωρα με στεναχωρησες
δε θα σου κρατησω ομως μουτρα για πολυ
Σε κινητ-ρ-οποιησα να το βρεις μονος σου, αρα καλο σου εκανα!
μπραβο ναντια. καλα τα πας
Οι Naer Mataron μάλλον θα βαρέσουν διάλυση. Κλείσαν μέσα τον Καιάδα Γιώργο Γερμενή.
Μικρό το κακό