Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Nothing creepy, είναι απλά μία νεαρή παρθένα crossdresser με παιδοφιλικές τάσεις.

…μια βρέχει , μια ζέστη, και μετά ξαναβρέχει, και μετά πάλι ζέστη…τα νεύρα μου[-X

:):!:

Εδω στο Λονδινο ειμαι απο μηδεν μεχρι το πολυ δεκα βαθμους (οι 10 βαθμοι οταν εχει ζεστη)!!!
Η ιδια κατασταση απο Οκτωβρη μεχρι τωρα, και συνεχιζει συν τα συννεφα και τις βροχες.
Εχεις παραπονο ειπες?

σαλονικα μπουμπουνιζει με ηλιοφανεια…

αντε γεια

…η ζέστη μου την σπάει…στο Λονδίνο, θα μου άρεσε:):!:

Αυτός ο άντρας προσπάθησε να εισπνεύσει τον καπνό από 100 τσιγάρα
#-o

ΜΑΓΚΑΣ

…που σε οδηγεί η καλυτεχνική ανησυχεία:p :slight_smile: :!:

Εαν χαθει το διπλωμα αγγλικών, του Michigan για παράδειγμα, ξερει κανεις ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθηθει για να παρεις επισημο πιστοποιητικό και να το χρησιμοποιείς;

Σου νοικιαζω το δικο μου, αλλα επειδη δε θα θες να λεει γυναικειο ονομα, καλυτερα δες τι λεει στην παραγραφο [B][I]Aπολεσθέντα/Κατεστραμμένα πιστοποιητικά[/I][/B] εδω

…φουρτουνιασμένη εβδομάδα…επιτέλους σκ:):!:

Τι ομορφιά να μπαίνεις στο μπαρ, να σε υποδέχεται με Dax Riggs και να συνεχίζει με μουσικάρες Black Angels, Tom Waits κτλ~!

πιο μπαρ ειναι αυτο??

(μην ξεγελιέσαι από τα γαμάτα φαγητά, μπαρ είναι, με 1,5 ευρώ το ποτήρι κρασί και λοιπές παρεμφερείς τιμές)

τι λες ρε Μάνο, εδώ κοντεύω να φάω την οθόνη…:lol:

=P~=P~

:slight_smile: :!:

μανο. ε. ε δηλαδή.
αυτά.

Σας λέω για “Let Me Be Your Cigarette” και μένετε στη μασαμπούκα ρε κοιλιόδουλοι;

[SPOILER]Όλα τα φαγητά είναι γαμάτα και τεράστια. Επίσης ό,τι κάνει πάνω από 5 ευρώ στον κατάλογο, κοστίζει 5 ευρώ στην πράξη~![/SPOILER]

…δε σου κάνει εντύπωση ότι όοοοολοι, μα όοοοοολοι μείναμε στη μασαμπούκα;;

Όχι, είμαι ρομαντικός εγώ.