Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

…γιατί, εγώ τι νομίζεις ότι είμαι; μια απλή περιφερόμενη μάζα λίπους;

Κρύβω θησαυρό μέσα μου εγώ, κύριε…

Το σημαντικό είναι να περιφέρεσαι. Γιατί αν κάθεσαι για πολύ ώρα κάπου και ξαφνικά σηκωθείς, οι άλλοι θα φωνάξουν ξαφνιασμένοι “and yet it moves”!

…οκ δεν την παλεύω το ξέρω. Log out.

χαχαχαα…ελπίζω να μη σε έδιωξα εγώ…

…έλα…κιεγώ που είμαι των ίδιων κυβικών, θα’ρχίσω το ψάξιμο:p :slight_smile: :!:

μπαχ(γιατί έχουμε και επίπεδο)αχαχαχααχααχ.

[SPOILER][/SPOILER]

Και εκεί πάνω στα γούστα που μπαίνει το Accept - Teutonic Terror στο playlist του κινητού με τα ακουστικά και ξεχνάς ότι πας ποδηλατάδα και ρίχνει “καρέκλες”,
συνειδητοποιείς πως τελικά σε έπαιρναν τηλέφωνο γιατί το έχεις (και) σαν ήχο κλήσης…
"Που να σ’ απαντάω τώρα, κάτσε να γουστάρουμε λίγο τουλάχιστον… :metal: " :lol: #-o

ποτέ δεν βάζω αγαπημένο metal κομμάτι σαν ήχο κλήσης, όσες φορές το έκανα στο παρελθόν σταμάτησα να ακούω το κομμάτι.

Αυτό το 'χω πάθει με το “Don’t Stop By” των Tygers Of Pan Tang που το έχω για ξυπνητήρι. Κάθε φορά που το ακούω με πιάνει ταχυπαλμία και σφίξιμο στο στομάχι :stuck_out_tongue:

Με όσα είχα για ήχους κλήσης πάντα ψάρωνα στην αρχή μήπως χτυπάει το τηλ μέχρι να κοιτάξω την οθόνη ή αν δεν ένιωθα τη δόνηση :stuck_out_tongue:

Εγώ πριν πολλά χρόνια είχα για ξυπνητήρι το Phantom of the Opera. Για μήνες αφότου συνειδητοποίησα τη μαλακία και το άλλαξα, όποτε άκουγα το κομμάτι αγχωνόμουνα. Πραγματικά αυτό που λέει ο Πάνος είναι τεράστια αλήθεια. Προσέχτε τι βάζετε για ήχους (κάθε) ειδοποίησης.

Βάλτε στην τελική ένα τραγούδι που μισείτε για να έχετε και κίνητρο να σηκωθείτε απ’ το κρεβάτι και να το κλείσετε :stuck_out_tongue:

Ο καλύτερος ήχος για ξυπνητήρι που έχω εδώ και πολλά χρόνια είναι το Circle of Life. Αυτό το “Αααααατσιβένια, μπαμπαγκιτσι βαβα” είναι ό,τι πρέπει για πρωινό ξύπνημα 8)

^:thumbup: καλή επιλογή!!

Προσωπικά πλέον για ήχο κλήσης μόνο ινστρουμένταλ ομορφιές. Για ξυπνητήρι πάλι δεν μπορώ να πω ότι έχει σημασία, γιατί ΔΕΝ ακούω τίποτα. Έχω 20 (!) ξυπνητήρια ρυθμισμένα στο κινητό με τέρμα δυνατά τραγούδια + ένα ηλεκτρονικό που ξυπνάει όλη τη γειτονιά εκτός από μένα. Τι να πεις.

Κατάλαβα, σαν τον αδερφό μου και εσύ που χτυπάει το ξυπνητήρι κάθε 10 λεπτά για 3 ώρες και τελικά ξυπνάει επειδή έτριξε η πορτα

Sorta kinda. :oops:

Μια φορά θυμάμαι πχ είχα κανονίσει κάτι με την ξαδέρφη μου. Με παίρνει 20-30-100 φορές στο κινητό, τίποτα. Δοκιμάζει και σταθερό, τίποτα. Φεύγει απ΄το σπιτάκι της, έρχεται και μου βαράει κουδούνια, τίποτα. Της ανοίγει ο παππούς εν τέλει βέβαια που μένει από κάτω μετά από κάμποση ώρα, με φυσικό επακόλουθο να ξυπνήσω μπουγελωμένη. :-s

Λύκαινα ζηλέυω… Μόνο εγώ ξυπνάω με το που ξεκινήσει η πρώτη νότα, μην πω πετάγομαι από τη δόνηση ακόμα?
Ξυπνητήρι μόνο τουτ τουτ πια, είχα Manu Chao ηλιόλουστο και ευχάριστο και τώρα άμα το ακούσω έχω αρρυθμίες φυσικά.

Θες και συ να σε περιλούζουν με νερό για να ξυπνάς? Περίεργα γούστα… :stuck_out_tongue:

Θέλω να μην ακούω ξυπνητήρια απλώς, πολυτέλεια για μένα.

Χαζομάρες. Έχω χάσει τη μισή μου ζωή επειδή δεν ξυπνάω και ταυτόχρονα ο περίγυρός μου τη δική του απ’τα νεύρα.

…εγώ έχω το κόλημα να ξυπνάω πέντε λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι:):!: