σωστά…
Η λυση στα προβληματα τα δικα σας και της οικογενειας σας ειναι απλη και ανεξοδη. Για να πεταγεστε απο τον υπνο, βαλτε στα κινητα σας τα εξης:
… για τον αδερφο του dmembra
… για την She-Wolf
Βy the way, μισω το πρωινο ξυπνημα με ξυπνητηρι ή χωρις, μουσικη ή χωρις, γενικα το μισω!!
…το πρωινό ξύπνημα είναι πολύ όμορφο, αν δεν έχεις να κάνεις κάτι μετά…φτιάχνεις φραπέ, και ακούς ένα ωραίο δίσκο, και μετά ένα καλό πρωινό:):!:
Έχεις δίκιο… Το θέμα είναι πως το κινητό μου χτυπάει σπάνια (τις περισσότερες φορές είναι στο αθόρυβο κιόλας… :blink: ) .
Η φάση ήταν ρε παιδί μου ακριβώς μόλις τελείωσε το προηγούμενο κομμάτι και με πήραν τηλέφωνο και αφού κόπηκε στη μέση κατάλαβα… Ούτε κανονισμένο να ήταν… )
Γενικά που λες, εγώ βάζω και σε κάθε επαφή (σχεδόν) από διαφορετικό ringtone.
Όταν μάλιστα είναι κάποιο κομμάτι που έχω να ακούσω καιρό - και να το δώ ότι με παίρνει κάποιος -
ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ για να γουστάρω!!! :lol: :lol3: :naughty:
[SPOILER]
Αυτό με τα ξυπνητήρια που λέτε, όντως και 'γω γενικά δεν ξυπνάω ποτέ αν βάλω ξυπνητήρι… Θα ξυπνήσω πάντα 5-10 λεπτά νωρίτερα… Από το άγχος μήπως δεν… Το “βιολογικό ξυπνητήρι” δουλεύει άψογα! [/SPOILER]
…εεε το κλασικό
…υπάρχει και με μπινελίκια, έχει πολύ πλάκα…αν το βρω θα το βάλω
:):!:
Εγώ για ξυπνητήρι είχα ετούτο
Rock n’ Roll Sto Krevati Παύλος Σιδηρόπουλος
Πλέον δεν έχω το ψυχικό σθένος να το βάλω στο mp3:D
Kαι όποτε το ακούσω γενικότερα με πιάνει ένας πανικός και ένα άγχος, αα στα διάλα θα πάθω καμιά καρδιακή προσβολή στα καλά καθούμενα…
2 εκατομμύρια προβολές8O :lol:#-o
OBEY THE BEARD!!!
…this is BEARD world:p :!:
Βλέποντας το καινούριο σποτ του Τζάμπο σκέφτηκα πόση καθυστέρηση υπάρχει στον κόσμο.
Το ξέχασα αμέσως μετά όταν ακολούθησε το σποτ του Υπουργείου Παιδείας, ευτυχώς δεν είχα φάει τίποτα γιατί θα έκανα εμετό. Έχοντας πλήρη επίγνωση του τι γράφω, να τους καεί το σπίτι.
…δεν έχεις καθόλου άδικο…εμετικά και τα δυο[-X
:):!:
Μια ερώτηση για τους Θεσσαλονικείς:
Αν ξεκινήσω 7-8 το πρωί, με νορμαλ κίνηση ποση ώρα θέλω για να πάω Ωραιόκαστρο;
Επίσης ένα ρισπέκτ πρέπει να δωθεί και σ’αυτόν που πήρε συνέντευξη του Δέλτα Μι απ’τα Ημίζ!
η απαντηση του Voider ειναι κωδικοποιημενη
τώρα το είδα αυτό, αλλά για να απαντήσω χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες, πχ από ΠΟΥ θα ξεκινήσεις;
από κέντρο :Ρ αλλά απλά ενημερωτικά ρωτάω
Ένα μισαωράκι και έφτασες :):!:
Χμμ…ωραία Ευχαριστώ
…βάλσαμο αυτή η αργεία αύριο, σαυτήν την διαβολοβδομάδα:):!: