…τό’χω δει, αλήθεια πόσοι απ’αυτούς ισχύουν ακόμα…τουλάχιστον σε ικανοποιητικό βαθμό:-k
:):!:
…τό’χω δει, αλήθεια πόσοι απ’αυτούς ισχύουν ακόμα…τουλάχιστον σε ικανοποιητικό βαθμό:-k
:):!:
Ισχύουν πιστέυω. Και τα καλά και τα κάκα.
υπαρχει συγκεκριμενο θρεντ να ζητησουμε βοηθεια αμα ψαχνουμε τιτλο τραγουδιου γνωριζοντας μονο καποιους στιχους:-k
βσκ ψαχνω ενα ελληνικο εχω συγκρατησει μια στροφη “διπλα σ εναν αετο που με παιρνει μακρια σ ενα κοσμο μαγικο”
Θα ήθελα ξανά να δω με τη μία όλα τα επεισόδια του Σπάρτακου… Αλλά όταν λέω με τη μία να ξεκινήσω τώρα και σε 2 ώρες να έχουν τελειώσει…
…εγώ πάλι θέλω να δω την ταινία με τον Κερκ Ντάγκλας:roll: :!:
…νταξ’…σούπερ κλασική…αλλά αυτή θα μου πάρει κάνα τέταρτο…
…ααα θα τομδεις σε ταχύτητες Agoraphobic Nosebleed:p :!:
Από το πολύ το YOLO γαμήσαμε το κόσμο όλο:lol::-s:!:
…έρχεται σκ, κολασμένο, εξωτοντικό, αλλά και πολύ ευχάριστο:):!:
Ερχεται σκ απογευματινο στην δουλεια
…καλή διασκέδαση:p…ψόφησα αυτές τις μέρες στην δουλειά, και το σκ θά’χει…δισκότσαρκα, συναυλία, μπαρ, καφέδες…μες την καλή χαρά, θά’ναι:):!:
Τωρα αυτα τα λες για να με παρηγορησεις ρε ;;;
αν πετυχω κλεφτη στην περιοχη μου δεν ξερω πως θα αντιδρασω. θελω παρα πολυ.
ειναι τοσο πουστικο να σε παρακολουθουν για να μπουκαρουν σπιτι σου οταν λειπεις. να στα κανουν μουνι και να φευγουν.
Τι πορωτικο ειναι αυτο το “Doctor Sleep”!! Eδω και 2 μερες δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μου!
ενας πωλητης κρασιου τι ποσοστα παιρνει συνηθως?
(τι ρωταω κ γω ε)
το ενα δεκατο κρασι απο καθε μπουκαλι που πουλαει;
(τι απανταω κι εγω, ε; σαμπως κσερω; χικ!)
Πού έχει χαθεί ο αστάλντο;
φρανκ
Eιμαι προβληματισμενη, γτ μου εγινε προταση να γινω moderator και το αγορι μου διαφωνει, καθως ειχαμε συμφωνησει να ξεκοψω απο το ροκινγκ, πραγμα που ειχα ως ενα βαθμο καταφερει τους τελευταιους μηνες. Τι λετε κι εσεις;
το τέλος είναι κοντά. μετανοείτε:!:
ΜΟΝΟ ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ