σωστός
we all identify
alla ti kalitero apo to na ginei to prwto vhma gia aimokatharsh tou forum kai na arxisei na ksanazmprwxnei kiolas to paidi?
Χώρισέ τον μωρέ εκεί και πάρε το πόστο!
Το ροκιν’ δεν κόβεται.- (εκτός κι αν στο κόψουν, π.χ. ανχόλι κλπ :-s )
True Love
Καλο μηνα (μπηκε Απριλης!) και οσοι ειπατε τη γνωμη σας θα ειστε ευνοουμενοι μου οταν με το καλο γινω και στ΄αληθεια μοδερατόρισσα.
…καλό μήνα…ελπίζω να μην κορόιδεψαν κανέναν χθες:p :!:
Το ότι θέλω να ανέβω στο επάνω όροφο με ένα αλυσοπρίονο και να πετσοκόψω τους γείτονες μου που θεωρούν καλή ιδέα να παίζουν Παπακωνσταντίνου στις 2 το βράδυ και να συζητάνε μεταξύ τους λες και όλοι έχουν πρόβλημα ακοής, σημαίνει ότι απλά μεγάλωσα ή ότι είμαι μισάνθρωπος?? Σημείωση: Αν έπρεπε να ξυπνήσω νωρίς αύριο θα είχαμε ήδη νεκρούς.
just call the cops! για διατάραξη κοινής ησυχίας έρχονται, ειδικά νύχτα. να μάθει ο κάθε μαλάκας νεοέλληνας να σέβεται την ηρεμία του διπλανού του.
Δεν θέλω να φωνάζω cops να σου πω. Αν συνεχίζει όμως και άλλα βράδια αυτή η ιστορία (αυτή ήταν η 2η φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα) θα πάω μια βόλτα μέχρι πάνω και θα κάνουμε μια κουβεντούλα. Από την εξέλιξη της κουβεντούλας θα αποφασίσω τι πρέπει να κάνω αργότερα.
Fight fire with fire. Σήμερα το βράδυ βάλε τίποτα Morbid Angel (Να υποθέσω ακουγαν Παπακωνσταντίνου για να ετοιμαστούν για τη Συναυλία το Σάββατο; )
Α δεν ξέρω αν παίζει ο Παπακωνσταντίνου εδώ Βρε να βάλω Morbid Angel αλλά το θέμα είναι πως θέλω να κοιμηθώ ο καψερός :lol: Άσε που με Morbid Angel αργά το βράδυ (και στις 11 να είναι) μάλλον σε εμένα θα φέρουν τους cops.
Ναι, έχεις ένα δίκιο. Η άλλη λύση είναι να γίνεις σαν αυτόν στα Φιλαράκια που χτύπαγε με τη σκούπα το ταβάνι (παίζει το Σάββατο. Ευτυχώς, πάντως, I dodged a bullet που λένε και στο χωριό μου γιατί θα έρθει η κολλητή της κοπέλας μου και θα πάνε μαζί αλλιώς δεν θα τη γλίτωνα :lol: )
γαμώ τα λεφτά. θα κλέψω τράπεζα. δεν γίνεται αλλιώς
Ένα και δύο πηδάω τα θύματα. Σταματημό δεν έχουν τα πλημμελήματα.:-#
…κάνει νύστα…ή εγώ νυστάζω…ντεμ ιτ:):!:
ίντερνετ μετά από 2 μήνες…
Αν γνωριζομασταν, θα ειχες τσαμπα!
Αμαν πια αυτο το συναχι…
Αν κρίνω απ το τι τρως στη φώτο, ίσως θα πρεπε να προσέξεις λίγο τη διατροφή σου… εεε και μην βγαίνεις ξεβράκωτος έξω, δεν καλοκαίριασε ακόμη!
Μετά από μια βόλτα στη βροχή εχθές τα μεσάνυχτα, στο πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας (νομίζω) με Τσιμισκή, είχαν ρε φίλε ένα διαφημιστικό περίπτερο της H&M Home στον πεζόδρομο (μέσα σε πλεξιγκλας). Ήταν ένα κρεβάτι με ένα ωραιότατο παπλωματάκι και αφράτα μαξιλάρια… Και είπα από μέσα μου:
“Πωωω ρε φίλε έριχνα μια ξάπλα εδώ τώρα”…
Την ίδια ώρα που υπάρχουν άστεγοι και κοιμούνται σε χαρτόκουτα. Πως τόλμησαν; Τί θράσος είναι αυτό; Και είχαν μάλιστα και security να φιλάει τα “εκθέματα”… [-X