μετα απο 3μιση μηνες
δυο μετακομισεις και καραμπινατη παρατεταμενη περιοδο αφραγκιας
εδω και κανα 20 ημερο εχω επιτελους δικο μου ιντερνετ
(για να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα εγραψα ολο το ιστορικο)
…και κανά καλό live να έριχναν…καλά θά’ταν
:cold: :cold:
…εχεις απόλυτο δίκιο σαυτό που λες με τους άστεγους…αλλά τι τους νιάζει?
:):!:
Φάγαμε και το πρώτο παγωτό σήμερα μη χαθεί καμιά θερμίδα. Και μου δημιουργήθηκε η απορία πώς δε σκέφτηκαν ακόμα να φτιάξουν με αλκοόλ και ναρκωτικά. Γεύση μπύρας, κρασιού, ουίσκι, ούζο, LSD, ecstasy, κοκαΐνη, ηρωίνη, DMT, δεσομορφίνη κλπ. Να το τρως και να μεθάς ή να τριπάρεις.:blink:
έχω δοκιμάσει με ελάχιστη ποσότητα αλκοόλ, του δίνει ωραία υφή αλλά είναι ρίσκο γιατί μπορεί να μη σου παγώσει καθόλου και πάει όλο χαμένο…
Έχει περίπου 3 χρόνια που βγήκε παγωτό με γεύση ούζο, cuba libre, τζατζίκι και μερικά τέτοια περίεργα. Παγωτό truffles να βγάλουν…
By the way, προχθές ανακάλυψα σε σφηνάκια το βοτκα καραμέλα και ένιωσα πολύ όμορφα. Σήμερα έμαθα ότι το συγκεκριμένο υπάρχει πολύ καιρό τώρα.
Αν δεν έχεις πιει σφηνάκι “μπουγάτσα Σερρών” δεν έχεις πιει τίποτα! :naughty:
Κριμα να μην μπορω να βοηθησω. Εχω βοηθησει πολυ λαο. Προσωπικα δεν εχω πληρωσει δεκαρα τσακιστη για ιντερνετ.
γειτονέτ?
Πού ακριβώς υπάρχει; Μόνο για κάνναβη είχα ακούσει.
Στα μαγαζιά μάλλον.
Βότκα κάνναβ??Ροφλφλφ
Για παγωτό μιλούσαμε http://www.star.gr/Pages/Perierga.aspx?art=74253&artTitle=sta_psygeia_to_pagoto__marichouana
Ρε μας πιάσανε. Βγάζει κάτι για υπηρεσίες στα λινκ. Σβήστε τα κομεντς!
Είμαι τόσο βουτηγμένος στη παρανομία που με κυνηγάν ακόμα και στο rocking.gr οι πουσταράδες!:-#
Χαλάρωσε γλυκιά μου κανείς δε πρόκειται να σε πιάσει, απλή κουβέντα κάναμε όχι drug dealing.:lol:
ε κοιτα ειχα ποτε ποτε γειτονεξ ιντερνετ
αλλα ξερεις ειναι σπαστικο ωρες ωρες να παει μπαλα
και ωρες ωρες να σερνεται η να μην μπαινει καθολου
και κλασικα νομος Μερφυ να σερνεται οταν το χρειαζομαι πραγματικα για κατι σοβαρο.
Αν και δε μένω Σαλόνικα να πάω να τα δοκιμάσω, μου αρκεί που έμαθα ότι υπάρχουν, ευχαριστώ.
Παντα διαλεγεις. Οπου κι αν μενω, σπαω δυο τρια για να εχω επιλογες.
παντα σπαω 5-6 απλα γενικα ηταν μια απιστευτα μπερδεγουει φαση
απο τον Αυγουστο που μας περασε μεχρι περιπου τον Φλεβαρη φετος.
Τωρα εχουν αρχισει να στρωνουν τα πραγματα παντως.
(οχι δεν κερδισα Κινο , ουτε μπουκαρα σε τραπεζα! LOL)
Αυτο το ειχα καταφερει οταν εμεινα για ενα διαστημα στην Σαλονικα στε ψηλη πολυκατοικια στην Ολγας, και επιανα πολλα δικτυα με καλο σημα. Αμα ομως μενεις απομερα, δυσκολα τα πραγματα…
Ηρακλειο μενω (Κρητη) τωρα σε ισογειο μεν
αλλα κεντρο δε.Υπαρχει το ανοικτο του Δημου
αλλα μπαινουν πολλοι μεσα και παει χαλια.
εχω πολλα γυρω σπιτισια δικτυα αλλα επειδη το χρειαζομαι εβαλα δικο μου να ξεμπερδευω.