εχω φαει παγωτο μπυρα και μ αρεσε(αλιμονο).
ειχα δει και σαμπανια,αλλα δεεε.
να παρεις το μωρο,να πατε στα βραχακια και να τρωτε παγωτο τζατζικι.:?
εχω φαει παγωτο μπυρα και μ αρεσε(αλιμονο).
ειχα δει και σαμπανια,αλλα δεεε.
να παρεις το μωρο,να πατε στα βραχακια και να τρωτε παγωτο τζατζικι.:?
Παίζει να πεθάνουμε από βαρεμάρα αυτή τη βδομάδα, ενώ όλοι θα γιορτάζουν τη νεκρανάσταση τους.[-X:x:(
…αυτό ξαναπέστο…γράψτο:):!:
Ειδικά εμείς που θα πάμε παραπάνω μέρες απ’ όσες υπολογίζαμε στο χωριό χωρίς παρέα, χωρίς λάπτοπ-τάμπλετ για να το γεμίσουμε ταινίες και σειρές και χωρίς ίντερνετ. Κόψιμο φλέβας…
Και τοσα πασχαλινα εθιμα που θα φχαριστηθειτε στο χωριο (σουβλισμα, τσουγκρισμα…), καθαρο αερα, αδειασμα του μυαλου οντας μεσα στη φυση, πού τα βαζεις, Πανο; Οχι, κοψιμο φλεβας αλλά αποτοξινωση το λεω εγω. Εγω, στο μεταξυ, εκει που θα παω, θα εχω φουλ ιντερνετ 24/7, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια (χεχε)…
Το μέσα στην φύση για την τραγική Ηλεία δε θα το ΄λεγα, Αν πήγαινα στο χωριό της γιαγιάς μου στη Γορτυνία που έχω και μεγάλη παρέα και που το λατρεύω τότε ναι, κλάην και το ίντερνετ και όλα. Επίσης το αρνί είναι ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ. Στη μία εβδομάδα το 1/14. Καθόλου καλό ποσοστό. Ευτυχώς θα έχει μπάσκετ (αν δε γαμηθούνε στη ΔΤ) και θα γλιτώσουμε επιταφίους και λοιπές παπαριές που κάνουμε για τα μάτια του κόσμου και για να μην πουν τίποτα στο χωριό.
Μια φορα στην ζωη μου πηγα σε επιταφιο για να βγαλω υποχρεωση, και το μονο που μου αρεσε ηταν κατι ξεκωλα που ειδα. Επιταφιος ειπες? Νυφοπαζαρο μου εμοιαζε εμενα.
Α ναι, και αλλη μια φορα πηγα σε ανασταση (ΜΠΛΙΑΧ) για μια γκομενα και μονο, ασε που το μετανοιωσα κιολας. Η υποκρισια σε ολη την μεγαλειοτητα της μιλαμε.
[B]ΠΑΠΑΡΙΕΣ.[/B] Εντελως ομως.
βαρεθηκα να βαριεμαι.
Ξεκινα breaking bad
^^ :lol:
Μεγαλη βδομαδα.πφφφφ,αυτο το τι θα πει ο κοσμος παλι.
Ο επιτάφιος είναι μεγάλη αγάπη.
Στο χωριό ήταν, κανονικά, μυστικιστική εμπειρία. Συν το κινδυνώδες των βαρελώτων.
Στον Αθήνα, όπου παίζουν και οι μπάντες των Δήμων, μιλάμε για τιτανοτεράστια doom/drone κατάσταση, αρκεί να ξέρεις που να πας.
…εγώ Μ.Παρασκευή θά’μαι μόνος στο σπίτι, θα βάλω να παίζει Mourning Beloveth - The Sullen Sulcus και άλλα τέτοια, και το Μ. Σαββάτο…Αλίκη Στο Ναυτικό:p :!:
Change of plans και αντί να πάει ο Πάνος στο χωριό, θα 'ρθει το χωριό στον Πάνο δεν χάνεται η Euroleague
H βδομαδα θα φυγει χαλαρα.Μιας και ο καιρος ειναι για τα καλα ανοιξιατικος παιζει φραπες σε σεικερ και αραγμα στην πλατεια.Εγιναν και τα κονε σε χασαπη για μεγαλη μαχη στο τραπεζι για το βραδυ μετα την Ανασταση οποτε ολα τζαμι 8).
…ξύνεις πληγές μαν:):!:
last exit for the lost λεμε
σαγαπω
…άλλη μια μερα στη δουλεια…
…δεν ήθελα να είμαι εδώ σήμερα…
…έλα σον Πειραιά…στην παλιά σου γειτονιά:):!:
Ερωτεύτηκες γιε μου;;; Μίλα στο γέρο πατέρα σου… είναι καλό παιδί;;
@στεφ… στον Πειραια είμαι…