Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ευχαριστώ freakhood, θα το σκεφτώ και αν είναι θα γράψω μία αγγελία!

Τώρα όσον αφορά το θέμα σας, και κυρίως για εσάς τους άντρες, γιατί πρέπει σώνει και καλά να ακολουθείτε τις κοπέλες και τις παρέες τους πάντα και μόνο εσείς; Άλλο βέβαια να γίνεται μία στο τόσο - να κάνουν όμως και αυτές με τη σειρά τους υποχωρήσεις - και άλλο να περνάει μόνο το δικό τους. Αυτό υπέθεσα απ’ το ποστ του voider. Τέλος πάντων. Σε μία σχέση, καλώς ή κακώς, υποχωρήσεις θα γίνουν - δεν γίνεται αλλιώς -, αλλά θα πρέπει να 'ναι αμοιβαίες, αλλιώς δεν τραβάει. Γνώμη μου. :slight_smile:

Νόρδα, η παρέα μου μού την έλεγε συνέχεια για τις μουσικές μου προτιμήσεις. Δε μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους, αλλά έτσι έχουν αυτά, πιστεύεις ότι αξίζει να κάνεις μία φορά πίσω; Εγώ προσωπικά παλιά ίσως και να έκανα, τώρα τελευταία έχει κλονιστεί και η εμπιστοσύνη μου και η υπομονή μου. Και είμαι γενικώς της άποψης καλύτερα να μένω μόνη μου παρά να γλείφω εκεί που φτύνω. Θες, καλώς. Δε θες, στον αγύριστο… Πολλές φορές έχω γίνει χάλια γι’ αυτό το ζήτημα και στο τέλος μόνο στον εαυτό μου έκανα κακό. (άλλη βέβαια περίπτωση η δική μου)

Δεν υπάρχει πρέπει, ανάλογα με τη περίσταση πάει. Τη μία κάνει υποχώρηση η γυναίκα, την άλλη ο άντρας. Ανάλογα και τι συμφέρει κάθε φορά. Πχ τότε αυτό που περιέγραψα συνέβη καλοκαίρι και με σύμφερε να πάω να κάνω διακοπές. Τζάμπα ήταν, οπότε δε με νοιάζε αν ερχόταν και η παρέα της. Απ’το να μέναμε Αθήνα έμοιαζε προτιμότερη η Κρήτη. Δε μπορούσα να μαντέψω όμως τι σκατόβλαχοι υπάρχουν και πόσο άσχημα θα περνούσα. Αν μου λέγαν να ξανακάνω τώρα το ίδιο θα έλεγα φυσικά όχι! Και συμφωνώ πολύ με το τελευταίο που έγραψες, προτιμώ κι εγώ να έχω την ησυχία μου, παρά να γίνομαι καραγκιόζης για να ικανοποιηθεί η οποιαδήποτε. Αν κι έτσι τελικά μένεις μόνος, γιατί όσο μεγαλώνεις τόσο πιο δύσκολα βρίσκεις ταιριαστούς ανθρώπους (ειδικά αν είσαι παράξενος όπως εγώ).

Παρακαλω, να το διαβασετε ολοι εκτος απο τον deckard!

Mηπως ξερετε ποιο αλμπουμ μπορει να ειναι για να συνεχιστει το παιχνιδακι; Ποσταρετε την απαντηση στο καταλληλο θρεντ ή κρυφοψιθυριστε τη μου (με pm), για να κανω την εξυπνη στον deckard!8) :–
http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=8409&page=934&p=1548390#post1548390

…άντε και από αύριο στις εργασίες μας…αν και απ’την πολλή μάσα, δεν μπορώ να κουνηθώ:):!:

…γι’αυτό προνοούμε και δουλεύουμε απο χθες…:stuck_out_tongue:

Μετα απο μια ψιλοβαρετη εβδομαδα στο χωριο χωρις ιντερνετ ειμαι και παλι στην αγαπημενη μιζερη Αθηνα.Τσιρς.

Επισης σκατα στα κλαμπ.Εχω αναγκαστει κι εγω να παω λογω παρεας και ηταν απο τα πιο βαρετα πραγματα που εχω κανει.Στα νησια ειναι χειροτερη και πιο τραγικη η κατασταση γιατι συναντας και αυτα κλαμπ στις διακοπες,στα οποια για τους αντρες εχει εισοδο 10 ευρω(ας πουμε) και για τις γυναικες δεν εχει καθολου.Πραγματικα απορω πως πηγαινει και διασκεδαζει κοσμος.

Που να δεις σε… “Πάολες” και άλλους τέτοιους… Ακόμη και 50 ευρώ το άτομο! Για ένα τραπέζι για 4. ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΑΖΑ… :?

…και τα εντεχνομάγαζα δεν πάνε πίσω:):!:

Αυριο πρωι γινομαι πατερας σας αγαπαω ολους!!!:smiley:

…άντε με το καλό μεσα απο την καρδιά μου… :smiley:

…θα διαφοροποιηθώ απ’το μάπαμπουκ
…να σου ζήσει να το καμαρώνεις μια ζωή και να σου τραγουδά

[SPOILER]είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό…όπου πας εσύ θά’μαι πάντα εγώ να σου τραγουδώ:D[/SPOILER]

:):!:

Eγινες, KEN; Να σου ζησει!! Καποιον τον βλεπω να ποσταρει μονο στις Παραωρες απο δω και περα!! :stuck_out_tongue: (Σιγα μη σου μενει χρονος και ορεξη να μπαινεις στο φορουμ δλδ).
Να το νανουριζεις με μουσικουλα. Παρε δειγμα:

Aν και το καλυτερο ξενο “νανουρισμα” που εχω ακουσει ποτε μου ειναι αυτο που εγραψε με μεγαλη τρυφεροτητα ο Robert Wyatt, oντας παραλυτος απο τη μεση και κατω, για τη γυναικα του Αlfie.

Απο εναν δισκο και εναν μουσικο με μεγαλη ευαισθησια.
Να προσεχεις λοιπον τα μωρα σου, ΚΕΝ. Τωρα τα εχεις δυο!

Ευχαριστω πολυ να ειστε καλα παιδια.Γεννησαμε ολα κομπλε.3.350 βγηκε ο μαγκας

ΩΩΩΩΩ μπράβοοοοοοοοοο…μπράβοοοο…

Να σας ζήσει ρε φίλος…καλή δύναμη και στους δυο σας και υπομονή…:slight_smile:

Ευχαριστω φιλαρακι μου να εισαι καλα.Παρτε και μια φωτο απο τον μικρο

Αυτά είναι…:slight_smile:

Πανκιό μου δείχνει πάντως…

Χαχαχαχαχαχα ναι το αλανι!!!

…αγαπητέ νεοφώτιστε πατέρα KEN…μιας και πιάσαμε νανουρίσματα, πάρε το καλύτερο

Στίχοι:
Παραδοσιακό
Μουσική:
Παραδοσιακό
Περιοχή:
Κύπρος
1. Αλκίνοος Ιωαννίδης

Άγια Μαρίνα και κυρά
που ποκοιμίζεις τα μωρά
ποκοίμησ? το κορούδιν μου
το πκιο γλυκύν τραούδιν μου

Κι ύπνε που παίρνεις τα μωρά
πάρε κι εμέναν τούτο
Μικρόν μικρόν σου το `δωκα
μεάλον φέρε μου το

Επάρ? το πέρα, γύρισ? το
και στράφου πίσω φέρ? μου το
Να δει τα δέντρη πως αθθούν
και τα πουλιά πως κοιλαδούν

Πως χαίρουνται, πως πέτουνται
και πάσιν πέρα κι έρκουνται
Να δει του Μάη τραντάφυλλα
τ? Αούστου μήλα κόκκινα

Κι α Παναγία Δέσποινα
που ποκοιμίζεις τα μωρά
νάννι ναννά ναννούδκια του
κι ύπνον εις τα μματούδκια του

…τριά κορτσόπα έχει…κάτι ξέρει το ποσπορούιμ

…κιένα Ποντιακό

:):!:

Εισαι ωραιος ρε Stef

Πωωωω τι φατσα ειναι αυτη! Να σου ζησει ρε!