Ευχαριστω πολυ φιλαρακι μου να εισαι καλα
να σου ζήσει man
Πριν λίγο έφτασα κοντά στο εγκεφαλικό από τα νεύρα, στα αλήθεια όμως. Ένιωσα μυρμήγκιασμα παντού και το κεφάλι ήταν έτοιμο να εκραγεί. Σε μια φάση νόμιζα μάτωσε η μύτη μου.
Φυσικά και ήταν την ώρα που έπαιζα 2k13. Αυτό το παιχνίδι θα είναι το τέλος μου, είμαι σίγουρος. Δεν είναι παιχνίδι αυτό, είναι σκοτεινό σχέδιο των μασόνων για την εξόντωση σημαντικού μέρους του πληθυσμού, αν το είχε πάρει χαμπάρι ο Λιακό θα είχε εκδώσει νέα τριλογία. Στο 2k15 όταν βγει πρέπει να βάλουν αυτό για εξώφυλλο.
[SPOILER][/SPOILER]
5η, 6η φορά που παράτησα season από τα νεύρα μου. Μια φορά έχω κατορθώσει να την ολοκληρώσω, Ακόμα αναρωτιέμαι πως άντεξα τότε. 82 ματς, τα 80 από αυτά θα τα ευχαριστηθείς, θα χορτάσεις μπασκετ λέμε, ε κάθε φορά θα υπάρχουν 2 ματς με μοναδικό σκοπό να σε ξεκάνουν εντελώς. Τρολάρισμα μέχρι θανάτου.
Αι σιχτίρ πια!!!
Λατρεία ο μικρός, Κεν, να σας ζήσει \m/
…σήμερα το κορτσόπον θέλει Κηφισιά…κιεγώ ποτέ χατήρι δεν του χάλασα…λέμε τώρα:p :!:
Λιγη κουβεντουλα μονο, για να περασει η ωρα…
Δε μου λετε, το σκεφτομαι συχνα οτι η μουσικη μάς συντροφευει σε απειρες περιστασεις και στιγμες. Δωρο στη χαρα οσων χαιρονται και παρηγορια στη μοναξια καποιων αλλων. Παρουσα στον ερωτα, ευπροσδεκτη στον πονο, την αναζηταμε σε στιγμες εντονες, σημαντικες, την εχουμε σαν εμπνευση, ταξιδευει το μυαλο μας. Καλα, σε μουσικο φορουμ ειμαστε, την εχετε ολοι στην καρδια σας, να μην πω περισσοτερα, μονο την ερωτηση να κανω: ποιο ειναι το κομματι που σας εχει συντροφευσει περισσοτερο στα δυσκολα; Εχετε ενα κομματι για τις δυσκολες στιγμες;
Α ναι, και, Dead, δε σε βλεπω καλα, παιδακιμ’ (καλα το γραφω το κτητικο;)
μόνο Bathory.
Θα προτιμουσα να ηταν μεταλ, για να ταιριαξω καλυτερα με το ειδος του φορουμ, αλλά το δικο μου ειναι Daft Punk, διαφορα κομματια απο το Random Access Memories. Σκετη αγαπη αυτο το αλμπουμ.
[I]xmmm… τι να πω;;[/I]
Α! βρήκα:
[B]-ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!!![/B]
…και γαμώ τις μέρες σήμερα…πάντα τέτοια#-o
:):!:
Γελάω πόση ώρα. Τι θεούλης ο Φέρμας :lol:
…:lol: όντως δεν παίζεται ο τύπος…πού ωραίος άνθρωπος
:):!:
Εκπληκτική μορφή ο γίγαντας…αλλά αν είναι και αλήθεια αυτό που έκανε ο Σακελλάριος…
…ξαναλειτουργεί αυτό?:):!:
Θελω απεγνωσμενα εναν φραπε αλλα ειμαι πτωμα και δεν μπορω να σηκωθω από την καρεκλα…
…μια απ’τα ίδια…μόνο που εγώ είμαι καναπέ:):!:
Εδω Πατρα εχει delivery στα εναευρωοκαφεςμαγαζια #-o
…που νά’ρχονται τώρα Ταμπούρια:p :!:
Σήμερα ονειρευόμασταν παγωμένη φραπεδιά εδώ στα ξένα. Δώσε το τηλέφωνο