Αυτό το ερωτηματολόγιο είναι για πτυχιακή (όχι δικιά μου). Όποιος μπορεί ας το συμπληρώσει!
…done:):!:
Βρε συμφορουμιτες, σεις που φευγετε τωρα για ταξιδια και πατε, αλλοι με λεωφορεια αλλοι με τρενα κι αλλοι με καραβια, αμα συναντησετε τον Καιρο, καντε μου τη χαρη και ρωτηστε τον Πού παει, πού φευγει κι όταν φτανει ξαναφευγει;
Ρωτηστε τον για χαρη μου, γτ εμενα δε μου λεει. Ποτε δε μου ειπε.
…ας απαντήσω με κάτι πιο αισιόδοξο?
:):!:
Γεια σου και χαρα σου, βρε στεφ! Απαντας και με κατι πιο ροκ! Σε χαιρομαι παντως, γτ εισαι ακομπλεξαριστος.
Θα προτιμουσα και τα σημερινα παιδια να ειχαν τη δυνατοτητα να μεγαλωσουν με μια Λιλιπουπολη. Το ιντερνετ ομως αλλαξε τον κοσμο μας πολυ. Και αν και αγαπω το ιντερνετ και τις δυνατοτητες που προσφερει, δεν παυουν να ερχονται στιγμες που αναπολω με νοσταλγια την καθε Λιλιπουπολη που περασε ανεπιστρεπτι.
…νύστα κάνει απόψε, αλλά το παλεύω…αλλά όχι για πολύ:p :!:
…futureιστική τράπεζα:p :!:
ζεστη γαμωωωωωωωωωωωωω βαρεθηκα πια ρε πουστη μου
θα παω να ζησω σκανδιναβια δε παιζει
Καλα δοκιμασε πρωτα Βρετανια που κοιμαμαι με κουβερτα το βραδι Ιουλιο μηνα και κυκλοφορω με ζακετα μετα το απογευμα και ελα να μου πεις τι προτιμας. Μπανιο ουτε στα καλυτερα μου ονειρα.
Οσο για την Σκανδιναβια δεν ξερω αν εχεις βρεθει το χειμωνα να καταλαβεις τι εστι κρυο. Μιλαω για πραγματικο κρυο, οχι το χιονι που εχουμε εμεις στο Ελλαντα και λεμε πως κανει κρυο.
Έχω ζήσει στη Γερμανία (dortmund) για 11 χρόνια, πάνω κάτω τις ίδιες θερμοκρασίες έιχαμε με το νότιο μέρος της βρετανίας με την εξαίρεση ότι ίσως έχετε λίγο περισσότερες βροχές… οπότε ναι, ξέρω πάνω κάτω μέ τι καιρό ζεις
Από το να αποφεύγω να βγάινω έξω πριν της 7 απόγευμα γιατί έξω έχει 35 βαθμούς και με πέντε βήματα θα έχω γίνει μουνί απο πάνω μέχρι κάτω, τότε ναι, προτιμώ να ζω στη Γερμανία π.χ με 20-25, άντε το πολύ 30 βαθμούς, και να μπορώ να βγαίνω έξω όποτε θέλω, να κοιμάμαι ήσυχος χωρίς air condition και να έρχομαι Ελλάδα για 2-3 βγομάδες το καλοκαίρι, να κάνω το μπανάκι μου και τελος.
First world problems.
…κιεγώ κιεγώ[-o< :!:
Tετοια μπορα Ιουλιο μηνα δεν εχω ξαναδει.
…κιεγώ κιεγώ:thumbup:
…δεν έχω ξαναδεί πιο δροσερό Ιούλιο:yahoo:
3 και σημερα και μετα εξαφανιζομαι για ενα δεκαημερακι στο Λουτρακι
…άρχισαν τα μαστορέματα για ένα έπιπλο για cds…καλά δεν υπάρχει πιο άχρηστος άνθρωπος από μένα#-o :p…αν το φτιάξω θα ποστάρω πανυγύρια:D :!:
Πάνελληνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στο ΟΑΚΑ . Το τι νιμου εχει μαζευτεί δεν λέγεται !!!
…νέα εποχή για την cdοθήκη μου…τα κατάφερα:yahoo: :yahoo:
φωτογραφικα πειστήρια για απόδειξη του ισχυρισμού; :roll:
…για τέτοια τεχνολογικά άλματα…πρέπει να περιμένεις:p…θα το προσπαθήσω αργότερα
edit
:lol::lol: καλά τώρα το πήρα πρέφα, ότι εννοούσες τα μωρά στο ΟΑΚΑ:D