Κι όμως… εννοούσα τη σιντοθήκη! :?
αλλα και για τα μωρά στο οακα δεν βλάπτει να μπουν πειστήρια
Κι όμως… εννοούσα τη σιντοθήκη! :?
αλλα και για τα μωρά στο οακα δεν βλάπτει να μπουν πειστήρια
…στους δυο πύργους και στο καινούριο έπιπλο είναι κάτι λιγότερο από 1000 cds, συν καμιά 100αριά Ελληνικά στο έπιπλο του κομπιούτερ, συν 81 μόνο:( dvds μουσικά στο έπιπλο της τηλεόρασης στο σαλόνι…μαζι με πολλαπλάσια dvds ταινιών…πρέπει να κάνω αγορές:p
:):!:
Ωραία! Με γειες!
Μάστορα… ψάχνω για παπουτσοθήκη (όχι εντοιχιζόμενη), μπορείς να φτιάξεις; :roll:
Ένα σας λέω λορελα μανου !
Ωραίος ο στεφανος
…απ’το ΙΚΕΑ είναι…εγώ:-s εεεμμμ εγώ και η ζουζούνα συναρμολογήσαμε, κιεγώ πια μόνος μου, έβαλα σε μια σειρά τα cds
…σε μερσώ:oops:…κουκλί ζωγραφιστό είμαι:youwish:
Τι fucked up επισοδειο(που δεν ειναι το μονο,αλλα anyway…) ειναι αυτο το " Toilet paper"του South Park! poker face
Λογικό είναι να είναι φακτ απ, αφού “παρωδεί” τη σιωπή των αμνών
Γεια σου ρε Στεφ μαστορα
…εεε μην τα παραλές κιόλας:p :!:
Μια χαρα τα λεει ο Κεν,. Αμα δεις το δωματιο μου θα καταλαβεις
23 ιουλιου 2 το βραδυ και καθομαι μπροστα απο μια γαμημενη οθονη και κανω εργασια που πρεπει να παραδωσω σε δυο μερες…Θελω διακοπεεεεεεεες
καλοκαιρι στη δουλεια
…βαρέθηκα να γίνονται μαλακίες στο γραφείο:lightsabre:…ειδικά άμα δεν φταίμε εμείς, γίνεται ακόμα χειρότερο:blow:…θέλω διακοπές:bye: :!:
Τελευταιο γαμημενο βραδυνο στην δουλεια και απο αυριο για δεκα μερουλες ξαπλα,μασα και μπανακια στο Λουτρακι.Περνα μωρη πουτανα ωρα!!!
…περνάει γρήγορα μην ανησυχείς…βάλε τα γκολάκια της Ολυμπιακάρας και θα περάσει η ώρα:D
…καλά αν δεν θέλεις βάλε τα γκολ της Πανάθας [SPOILER]αυτά που τρώει:p[/SPOILER]
Σοκαρίστηκα πριν από μερικές ώρες που βρισκόμουν στον κεντρικό σταθμό τρένων του Μονάχου, όταν είδα έναν άνδρα να κουβαλά στον ώμο του έναν αρουραίο.
Έπρεπε να βγάλεις φωτογραφία…
Ηταν οντως αρουραιος η ποντικι?
Αγαπημενα μου pet ζωακια για μεγαλο διαστημα. Τα ταιζα τα ποτιζα κλπ μεχρι που αρχισαν να ζευγαρωνουν και να γεννοβολουν. Μετα εγινε το ελα να δεις!
St: Δεν είχα ψηφιακή μαζί μου(ούτε κινητό, όχι ότι βγάζει)
Fr: Αρουραίος ήταν. Τεράστιος γκρι και με μια μακριά ουρά. Ο άνδρας φαινόταν βρώμικος. Είχε αμάνικο με ραφτά και στυλ πάνκη. Δεν θα ταραζόμουν τόσο αν ήταν ποντίκι, δεν τα φοβάμαι, ούτε τα σιχαίνομαι, λογικό για κατοικίδιο.
Πως είναι σαν κατοικίδια τα ποντικάκια?
ποντικια ειναι μεσα, αρουραιοι ειναι εξω