Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Χαμστερ ειχα βασικα. Καπως ετσι:

Δυο ηταν μεχρι που ζευγαρωσαν. Μετα απο λιγο εγιναν 22 διοτι τα μικρα μεγαλωνουν γρηγορα και γινοντουσταν τα οργια των οργιων, εκαναν σεξ ολοι μεταξυ τους, μπαμπας μαμα παιδια κλπ…
Οικογενεια γ@μιομ@στε ενα πραμα :lol:

Δεν ηθελα να ερθει η 26η κι ομως ηρθε. Δεν ηθελα να ειναι σκατενια αδικη η ζωη κι ομως ειναι. Αει σιχτιρ πια.

…όταν την ζωή την βλέπεις μέσα απ’το μάτι του ταξιδευτή, ακόμα και μια εμπειρία στο κρεβάτι του Προκρούστη μπορεί να έχει ενδιαφέρον αρκεί να φροντίσουμε να μην σκοτωνόμαστε, αλλά να γινόμαστε πιο δυνατοί:):!:

η ζωη ειναι γεματη απο τετοιες μερες…σκατενιες, άδικες κλπ κλπ…
άλλες φορες τις προκαλουμε εμεις, τις πιο πολλες φορες μας βρίσκουν αυτες…

ξέρω ότι η ηρεμια και η καθαρή σκέψη δεν αγοράζονται…αλλά τι να συστήσω σε τέτοιες μέρες;;;
στεφ δεν εχεις και πολυ αδικο, αρκει να είναι λίγο προσεκτικος και ο προκρουστης…

…’‘η ζωή είναι δύσκολη και όταν το μάθουμε αληθινά, όταν πραγματικά το καταλάβουμε αυτό και το δεκτούμε τότε η ζωή παύει νά’ναι δύσκολη, παύει νά’χει σημασία’’ Σκοτ Πεκ ‘‘Ο Δρόμος Ο Λιγότερος Ταξιδεμένος’’

:):!:

Ο μεσημεριανός μου ύπνος είχε τον ChrisP να πηγαίνει σε συνέντευξη τύπου του Μπαρτζώκα για να τον κράξει που έφυγε ο Μάντζαρης, ο Μπαρτζώκας γούσταρε και είπε κάτι σαν “μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτόν”, και επίσης είδα ότι ο dmembra δεν είναι Ο dmembra αλλά H dmembra, μεγαλούτσικη με κόκκινα αγορέ μαλλιά.

Έχω προβλήματα. :-s

:’’’’’)

<3 <3

Κερναω λεμοναδα χειροποιητη!

Λουτρακαρα μπανια,μπυρες και μασα μεχρι τελικης πτωσεως!!!Πουτανα Δευτερα μην ερθεις ποτε

…άντε, εγώ θέλω ένα δεκαήμερο, γιαυτά:):!:

…μια ανούσια Παρασκευή στη δουλειά…

…αυτό ξαναπές το:p :slight_smile: :!:

K APO MEROYS MOY

Προβλεπω ενα γαμημενο ανουσιο σαβ/κυριακο στο λονδινο και εκτος απο αυριο θα μεινω μεσα. Και παιζει να μη βγω ουτε αυριο.

[SPOILER]Το μονο που με χαροποιει ειναι το ταξιδακι με την σκηνη μου στο Ντερμπυ την αλλη βδομαδα για το μπλαντστοκ. Εδωσα ενα κατοσταρι κομπλιμενταρι οταν πρωτοβγηκαν τα εισιτηρια και ευελπιστω οτι θα πιασει κοπο αν και πιο πολυ με ενδιαφερουν oi carcass. Ευχηθειτε μου καλο χεντμπανγκινγκ!

[/SPOILER]

…θα γίνω σαν τον Steven Rea και θα σε κυνηγίσω:p :slight_smile: :!:

MOχθηροσ ανθρωποσ

Επιτέλους διακοπάρες!!! Καλά να περάσετε όσοι φεύγετε-έχετε φύγει ήδη, καλό κουράγιο και μην απελπίζεστε όσοι θα μείνετε πίσω!!! Cheers!!! :smiley:

…πέντε εργάσιμες από αύριο, το σκ κωλοβάρεμα, και την άλλη Δευτέρα τον πούλο, και άντε για:):!:

Γυρισα απο Λουτρακι τιγκα ξενερωμενος και αυριο πρωι δουλεια.Δεν την παλευω θελω να ξαναφυγω