Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

χαλαρά όμως γιατί και ο άλλος της wind για κομμάντο πήγαινε και στο τέλος φώναζε μαμά :lol:

Βρε αυτή η μανία να φέρνεται όλοι παραδείγματα με διαφημίσεις (δεν εννοώ μόνο εδώ μέσα). Τα τελευταία 5-6 χρόνια την έχω καταργήσει την tv εντελώς. Μόνο για dvd/bluray ή κανέναν αγώνα (που και αυτούς πλέον online τους βλέπω). Δεν τις κατέχω τις διαφημίσεις ρε παιδιά :stuck_out_tongue:

[B][U]https://www.youtube.com/watch?v=UBh0XrAv8Io[/U][/B]

…όχι πως δεν έχει γίνει πολλές φορές αυτό:):!:

ποσο πολύ ισχυουν αυτά ? – > αριστερος = χιπης , τζιβα , ξύλινος λογος , μπαναλ απόψεις , αναρχικος ιδια χαλια με άλλο κουρεμα , πανκς = αναρχια , δεξιος = φασίστας , ακροδεξιος ιδια φαση , οποιος εχει δικη θεωρηση των πραγμάτων ή λεει κατι που δν εχουν πει οι από πανω είναι εξωγήινος … αντε σπαστε ρε χλεχλέδες

Στην Ελλάδα οι ταμπέλες πουλάνε φιλε μου…άκου τον παλιο που σε περνάει σχεδόν μια δεκαετία

…οι ταμπέλες ξεθώριασαν στις μέρες μας…κανείς δεν ξέρει τι είναι ο άλλος…πια μόνο το τι λέει ο καθένας μετράει:):!:

Να ένα site που σου λύνει τα χέρια. www.chickdickratio.com/

…πήγα σήμερα στο Σ.Ε.Φ. στην έκθεση βιβλίου της εφημερίδας Βήμα, βιβλία που έδιναν στα Κυριακάτικα φύλα, ή κυκλοφορούσαν στα περίπτερα με την ετικέτα Βήμα. Ήταν και η μπάντα του Π.Ν. που έκανε τριμπιούτ στους Queen8O. Πήραμε 7 βιβλία, αφού καταφέραμε και μπήκαμε, μιας και είχε πολύ κόσμο…ωραία ήταν…άντε και του χρόνου:):!:

Έχει χαλάσει ο μηχανισμός της καρέκλα που έχω στον υπολογιστή μου. Κάθε φορά που κάθομαι πέφτει στο μισό, από χθες νιώθω σαν Hobbit όταν είμαι καθισμένος :p.

Ξέρεις κανείς πως μπορώ να την διορθώσω η που μπορώ να την πάω για να την διορθώσουν;

Καταλαβαινεις οτι ερχονται Χριστουγεννα οταν στο logo του VLC Player βλεπεις να εχει πανω σκουφο του Aη Βασιλη…

…τρεις μέρες για τις γαμώγιορτές και δεν τό’χω το συναίσθημα:):!:

καταλαβαίνω οτι έρχονται Χριστούγεννα όταν θέλω να πεθάνετε όλοι και να μείνω μόνος μου…

Να μη μείνει πόδι, να μη μείνει χέρι, να μη μείνει τίποτα…

χρόνια πολλα και καλές γιορτές απο καρδιάς
οχι άλλη παρακμή στην ζωή μας!!!

Χρονια πολλα σε ολους με υγεια πανω απ ολα

…καλές γιορτές και από μένα, άντε να ηρεμήσουμε λιγάκι:):!:

Πολλές ευχές σε όλους…να είστε όλες και όλοι καλά ρε…

Καλα Χριστουγεννα σε ολες και ολους! Να εχετε παντα υγεια και ευτυχια!