Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

…μήπως είναι για Intercity Express???
…ααα παίζει νά’ναι και αμαξοστοιχία εξωτερικού
:):!:

ε κοιτάω οτι πιο φθηνό υπάρχει γενικά σε τραινο, και ήταν αυτό. αλλά και πάλι…
*αν και από οτι κοιτάω, δεν φτάνει μέχρι κάτω

μπα. δεν είναι ιντερσιτι. είναι μικρότερη η τιμή

Παρ’το με τα πόδια ρε μη μασάς.

Αν εισαι Λαρισα δοκιμασε και αυτο:
http://carpooling.gr

μιας και μόλις έκλεισα τέτοιο είναι το απλό/τοπικό που λέγαμε παλιότερα και όχι αυτά από Θεσσαλονικη.

*τοπικό έπερνα παλιά από Λαμία για Αθήνα πχ ή αυτό που έρχεται από Καλαμπάκα/Καρδίτσα κτλ
*ο αγιος Λουκάς μαζί μας γιατί μιλάμε για 50% κάτω και πάνω από 50% σε σχέση με το ΚΤΕΛ

έπαθα επιληψία με την πρόταση. δεν την κατάλαβα :stuck_out_tongue:

λαμια αθηνα με ΚΤΕΛ 20e, με intercity 16e, με τούτο το des 8e

Δν εβρισκα καταλληλο θρεντ οποτε ρωραω εδω…σημερα κατεβηκα στο reload αποκλειστικα για να αγορασω τικετο για enter shikari μιας κ απο οτι θυμαμαι τα εισιτηρια που εδιναν στο συγκεκριμενο μαγαζι ηταν τα κλασσικα κ αντ’αυτου παιρνω μια αποδειξη…ξενερωσα ασχημα!

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:
Υπαρχει καποιο μαγαζι που να δινει ακομη αυτα τα ωραια πολυχρωμα χαρτακια η εστω να αγοραζω εισιτηριο την ωρα του live η την πατησαμε με το α4;

…μπορεί να στο ανταλάξουν στην πόρτα με κανονικό εισιτήριο:):!:

…επιτέλους μια καλή μέρα…επιτέλους μια καλή μέρα…επιτέλους μια καλή μέρα…εξαιρετικά:thumbup: :slight_smile: :!:

…:lol3::lol3:…γαμάτο:):!:

Βαριέμαι…

Ω! Πόσο βαριέμαι…τι να πω…δεν μου κατεβαίνει τίποτα…

…διάβασε Metal Hammer

:):!:

Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό…

Φαίνομαι τόσο χάλια;;

πηγανε να μου φανε το αμαξι χθες.Ας ειναι καλα ο γειτονας που ακουσε τον συναγερμο και βγηκε εξω.Την γλυτωσα με ενα σπασμενο παραθυρο και στραβωμενο το καπο.Οποιοι το εκαναν να τους κοπουν τα χερια απο την ριζα παλιομπασταρδοι

…βαριέμαι να κοιμηθώ…βαριέμαι να πάω αύριο στο γραφείο :):!:

[B]H EMILIA BARAK STO KAMARINI THS…[/B]

:expressionless:

χοντρο σκηνικακι

Το χειρότερο από το να βάζει μουσική κάποιος 2 και 3 η ώρα το βράδυ και να γκαρίζει σε μια οικοδομή είναι το να μην μπορείς να βρεις ποιος πούστης είναι. Όλους τους ορόφους πέρασα δεν μπόρεσα να καταλάβω από που έρχεται. Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να καταλήξω να ξυπνήσω και κανένα αθώο.