Mπορει το παραδειγμα στο #1 να ειναι καπως υπερβολικο,αλλα ειναι απαραδεκτο να μη βγαζει κανεις “κιχ” οταν π.χ στη Συρια σφαζουν κοσμο σαν τα κοτοπουλα ή οταν γινονται βιασμοι παιδιων ή απαγωγες για εμπορειο οργανων,και απο την αλλη να ειναι ολοι οι “φιλοζωοι” ετοιμοι να λιτσαρουν καποιον που πεταξε κουταβια στα σκουπιδια ή βασανισε μια γατα. Εννοειται πως ειναι λαθος να κακομεταχειριζεται κανεις τα ζωα,αλλα δεν ειναι σωστο και ηθικο να κανει κανεις μεγαλυτερη φασαρια για τα δικαιωματα των ζωων παρα των ανθρωπων.
Πρωτα ερχεται ο ανθρωπος και μετα τα ζωα.
Οι “φιλοζωοι” μας ζαλιζουν πως " οποιος δεν αγαπαει τα ζωα,δεν αγαπαει ουτε τους ανθρωπους",αλλα στην πραξη οι ιδιοι αγαπανε μονο τα κατοικιδια τους και (με τον τροπο αντιδρασης τους) μισουνε τους ανθρωπους(εξαιρουνται οι “φιλοζωοι” σαν τα μουτρα τους).
Επειδη νοιαζονται μονο για τα ζωα και δε δινουν καμια ευκαιρια στους ανθρωπους καταληγουν στο τελος μονοι με παρεα μονο τα ζωα. Ο καθενας ειναι διαμορφωνει τη ζωη του με βαση τις επιλογες του,ας μη ριχει το φταιξιμο παντα στους αλλους.Οπως βολευεται ο καθενας…
Πάντως ρε συ βίτριολ, εδώ σφάζουν κόσμο στη Συρία και παιδάκια πεθαίνουν στην αφρική και συ αυτό που βρήκες να ασχοληθείς είναι οι φιλόζωοι και η συμπεριφορά τους; [-X
Δεν ειδα παντως κανεναν που να νοιαζεται για τους ανθρωπους να κοβει απο το υστερημα του για να δινει τροφη, στεγη, προστασια, ιατρικη περιθαλψη…ασε αυτους που νοιαζονται για τα ζωακια να τα φροντιζουν λοιπον…εσυ τι κανεις για τους συνανθρωπους σου που σε εχουν αναγκη και νοιαζεσαι για αυτους?
Πολλά κρούσματα…γιατί ρε συ, εσείς τί είστε; Εμείς τί είμαστε; Και ναι, είμαστε για το πέος καβάλα, αλλιώς θα αντιδρούσαμε μπροστά σε τόση αδικία…
κωλοτούμπες…
Εδώ δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε τα απλά…και τώρα με την κρίση ακόμα χειρότερα…έχουμε βρει όλοι μία ‘καραμέλα’ και την πιπιλάμε: ‘‘η κρίση και η κρίση’’. Μας είδα και προ κρίσης πως τρέχαμε…είμαστε ένα μάτσο απαίδευτα, εγωκεντρικά και δυστυχισμένα ανθρωπάκια…
Eγω ποσταρα ενα αρθρο που θεωρησα πως ηταν διαφορετικο σε σχεση με τα αλλα περι φιλοζωιας. Δεν εκατσα να ασχοληθω πολυ,αλλοι το μεγαλοποιησατε.
[B]@ Sofa_King :[/B] Κανεις μεγαλο λαθος. Ολες οι οργανωσεις και τα σωματεια για τα δικαιωματα των ανθρωπων ,που ειναι ΜΚΟ ,απο ποιανων τα λεφτα εχουν ιδρυθει νομιζεις; Οι φιλανθρωποι δεν κανουν μεγαλη φασαρια για τις αγαθοεργειες τους,οπως οι φιλοζωοι που το παιζουν Μητερα Τερεζα οταν υιοθετουν ενα αδεσποτο.
Και για να σου απαντησω και στο ερωτημα που μου θετεις προσωπικα: εγω οταν βλεπω στο πεζοδρομιο εναν ανθρωπο να ζητειανευει του δινω λεφτα. Ο καθενας ο,τι μπορει. Οχι οπως κανουν καποιοι που κατεβαινουν απο το αμαξι και φερνουν φαγητο(οχι υπολοιματα) στα αδεσποτα σκυλια,και αγνοουν τον ανθρωπο παραδιπλα που ζητιανευει,ο οποιος αναγκαζεται να φαει απο τα σκουπιδια.
Γιατί γαμώ το φελέκι μου όποιος παντρεύεται πρέπει να κάνει τόση φασαρία μέσα σε ένα απόγευμα; Από τις 8 η ώρα και και τώρα που μιλάμε κάπου στην γειτονία βαράν ζουρνάδες και ότι παραδοσιακό κλαπατσίμπανο μπορεί να φανταστεί κανείς. Το μεσημέρι, φαντάζομαι από τον ίδιο γάμος, όλοι βαρούσαν κόρνες μέχρι να τους τελειώσει η μπαταρία του αυτοκινήτου. Πριν καμιά ώρα άκουγες πυροτεχνήματα. For god’s sake δηλαδή, παντρεύτηκες ρε φίλε δεν ανακάλυψες την θεραπεία του καρκίνου. Γιατί θέλουν να με κάνουν μισάνθρωπο;
ψιτ. ποιος πάει και έρχεται με τρένα εδώ μέσα?
είδα μια ένδειξη που δεν ξέρω τι είναι. είδα για προαστιακό, για ταχεία, αλλά αυτό το “DES” δεν ξέρω τι είναι. κανείς??