:lol:κλάμα όντως:):!:
…ε ρε μια βρόχα…καλό βροχερό πσκ:):!:
κανένας expert στην αγγλική να βοηθήσει στις παρακάτω φράσεις μιας και το google δε φτάνει?
1)Εχει εκπονήσει την Διπλωματική Εργασία της με τον καθηγητή ταδε.
2)Η ανωτέρω φοιτήτρια θα ορκιστεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.
a) has prepared her Diploma Thesis ([I]alt. Dissertation[/I]) with professor X
b) the afforementioned student will become a graduate until the end of September
σ’ευχαριστώ, το diploma thesis / dissertation καλύπτει προπτυχιακούς ή μόνο σε μεταπτυχιακά/διδακτορικά?
στην ουσία είναι μετάφραση αναλυτικής (για αίτηση για δουλειά στο εξωτερικό) με την υποσημείωση στο τέλος για τη διπλωματική (επειδή δε φαίνεται ο βαθμός και μπαίνει με το πτυχίο)
μία διόρθωση όμως γιατί με προβληματίζει το prepared, ολόκληρη η φράση είναι:
Εχει εκπονήσει την Διπλωματική Εργασία της με τον καθηγητή Χ και έχει εξεταστεί επιτυχώς με βαθμό 10.
Για το πρώτο δεν ξέρω 100%, αλλά φαντάζομαι ότι μπορείς να το γράψεις σε κάθε περίπτωση.
Για το άλλο:
a) has prepared her Diploma Thesis (alt. Dissertation), which has been graded with 10 (ή Α), with professor X
Thesis για bachelor, dissertation για MSc
Thesis για bachelor/MSc, dissertation για PhD (έτσι συνηθίζεται τουλάχιστον).
Pirate bay is back
…τι γίνεται με την Αφρικανική σκόνη8O…δεν φαίνεται τίποτα
:):!:
Μερικοί άνθρωποι τελικά καταλαβαίνουν μόνο αν αρχίσουν τα μπενιλίκια. Να έχεις ένα πιτσιρικά κάθε βράδυ 1-3 να μην νιώθει μια, ή θα είναι η τηλεόραση στην τσίτα, η θα έχει μουσική, η θα μιλάει στο τηλέφωνο με τα φιλαράκια του και θα βρίζει αβέρτα (ξέρω τις αγαπημένες του βρισιές πλέον). Του το λες μια με το καλό “φιλαράκι πολύ ακούγεσαι τα βράδια”, σε γράφει. Το λες δυο πάλι σε γράφει, χτυπάς πατώματα τίποτα. Ε αφού ήθελε να του χτυπάω κουδούνια στις 2 και να τα ακούει από εμένα τα μπενιλίκια τότε οκ. Και έχει 3-4 μήνες η ιστορία ε.
Μπορείς να πας στις 3 να του χτυπήσεις και να του ζητήσεις ζάχαρη. Και μετά ξανά στις 4 γιατί θυμήθηκες ότι κάνεις δίαιτα και μήπως έχει ασπαρτάμη. Για 2-3 μέρες, δεν νομίζω να χρειαστεί παραπάνω
Ε όχι και ασπαρτάμη… στέβια!
Το χειρότερο είναι πως για πολύ καιρό πίστευα πως είχε προβλήματα με τους δικούς του, για αυτό και φωνές τα βράδια (σε φάσεις άκουγες και να πετάει και να σπάει διάφορα). Λέω οκ άστο να ξεσπάσει και θα ηρεμήσει η κατάσταση. Όταν κατάλαβα πως τελικά τόσο καιρό με τα φιλαράκια του αρπάζεται για μαλακίες άρχισα να του κάνω παράπονα. Δεν θέλω να αρχίσω αστυνομίες και τέτοια, ποτέ δεν το έκανα και δεν το θέλω καθόλου, αλλά ο τύπος έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Είχα κατι τύπους που είχαν ερθει απο την απέναντι πολυκατοικία και κάρφωσαν μια μπασκέτα στο μπαλκόνι μου!! Οταν τους ρώτησα τι στον Πουτσο κάνουν εδω , μου απαντούν , δεν μας αφήνουν εκει και ήρθαμε εδω !!! Το τελείωσα μεσα σε πέντε λεπτά . κλασσικά Παναγίες , γαμωσταυρα και τα σχετικά .
Δεν ξαναπατήσαν εννοείται
Του κάρφωναν μπασκέτα στο μπαλκόνι λέει, είμαι στο πάτωμα :")
…και σε μένα είναι ένας τύπος που βγαίνει στο μπαλκόνι και βάζει τέρμα Καζατζίδη…κανένα πρόβλημα με τον καλιτέχνη, αλλά μιλάμε το βάζει τέρμα…εγώ απαντάω με Deathspell Omega ή με καμιά καφρίλα…στο τέλος θα μας βάλουν και τους δυο μέσα και θα ησυχάσουμε:):!:
Dead σήμερα οκ;
Ε εντάξει εννοείται πως δεν έβγαλε κιχ. Και τις άλλες φορές που του έκανα απλή παρατήρηση 2-3 μέρες ήταν ήσυχα. Τώρα που για πρώτη φορά έριξα χριστοπαναγίες, ε του πούστη, θα έχω καμιά βδομάδα ησυχίας.
…είναι τελικά μια λύση τα μπινελίκια:p :!: