εχω αρχισει να τρελαινομαι με την εξεταστικη. κι αυτη η ανατομια αγροτικων ζωων μου 'χει ρουφηξει το μυαλο με την πανδαισια χρωματων που 'χει βαλει ο πουστης στις διαφανειες και ειναι χρονοβορα η αλλαγη τους. η μουσικη δεν αρκει για παρηγορια οταν η ψυχολογια ειναι υπο του μηδενος. βολτες δεν χωρανε στο προγραμμα σε καμια περιπτωση. παρανοια.
τρελλη γκαβλα οταν παρατησα το γαμοΑΕΙ, οχι καυλα, γκαβλα
…ευχάριστη κούραση σήμερα, σε ένα, όπως φαίνεται δημιουργικό σκ:):!:
γουσταρω τη ζωη μου στη σχολη μωρε, αλλα χρειαζεται κι αυτο οσο επιπονο κι αν ειναι, ειδικα οταν ερχεται η ωρα της εξεταστικης…
Σήμερα πέρασα σχεδόν όλη την μέρα έξω, Γαμάτα, ΓΑΜΑΤΑ, δεν λέω, αλλά την Τρίτη δίνουμε τελευταίο μάθημα εξεταστικής, λεβέντες, και δεν έχουμε ανοίξει βιβλίο.
sound of ship sailing
puff, puff…damn smoke
Την Τρίτη δίνω προφορική εξέταση και θέλω βαθμό στο συγκεκριμένο μάθημα, αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι θα τον πιω._
και εις ανωτερα παιδια μου, θαναι περηφανη η φαμιλια
Βασικά το κάνω γιατί έχω καύλα με το αντικείμενό μου και θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ καθαρά για τον εαυτό μου και την ψωροπερηφάνια μου, πιθανώς εσύ να μην έχεις επαφή με τέτοιες λογικές.
Τρελή γκάβλα να σπουδάζεις αυτό που γουστάρεις, και ακόμα πιο τρελή όταν μετά εργάζεσαι πάνω στο αντικείμενό σου και σε γεμίζει στον έναν ή άλλο βαθμό.
Όποιος δεν γούσταρε σπουδές, καλά έκανε και τα παράτησε, αλλά εξίσου καλά κάνει και όποιος τις συνεχίζει.
η μαλακια ειναι οτι ολα τα παιδια επρεπε να σπουδασουν για να γινουν και γω δε ξερω τι στην κοινωνια, και η νοοτροπια αυτη υπαρχει ακομα
…
Όντως, μεγάλη μαλακία που δεν φύγαμε όλοι στην Ταϋλάνδη να ζήσουμε το όνειρό μας παρέα με she-males.
τι τελευταιο μαθημα εξεταστικης την τριτη ρε…εγω τελειωνω 26 γαμω το γεωπονικο μου.
οσον αφορα τα υπολοιπα, freakhood δεν το κανουμε για να μας δοξασει η οικογενεια, αλλα για τον εαυτο μας. μπορει να σε πιεσαν να μπεις σε καποιο ΑΕΙ που δεν ηθελες εσενα, αλλα καποιοι μπηκαν με δικη τους χαρα και θεληση.
Κάτι τέτοια τσιτάτα τα πιστεύεις στ’ αλήθεια ρε freakhood? Λες και ξέρω ‘γω μας έβαλε η οικογένειά μας κάνα όπλο στο κεφάλι και μας πίεσε να δώσουμε εξετάσεις για να μπούμε στο πανεπιστήμιο. Το ότι κάποιοι από εμάς θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με αντικείμενα που για να αποκτήσεις γνώσεις πάνω σ’ αυτά πρέπει να σπουδάσεις σε πανεπιστήμιο σου πέρασε απ’ το μυαλό ή παπάρια? Μη σου φαίνεται περίεργο κάποιοι ΟΝΤΩΣ να γουστάραμε κάτι και ΟΝΤΩΣ να το σπουδάζουμε επειδή το επιλέξαμε χωρίς καμία παρέμβαση τρίτου.
Άλεξ, κι εμείς μια απ’ τα ίδια, τέλος του μήνα ξεμπερδεύουμε [-X
Όντως._
Κι εγώ, παρά τις αντιρρήσεις των δικών μου, επέλεξα μία σχετικά δύσκολη και απαιτητική σχολή, όχι για να αποκατασταθώ επαγγελματικά, αλλά για το γαμώτο, για την ηθική μου ικανοποίηση. Και συνεχίζω γιατί έχω ένα στόχο και κουράστηκα πια να επιβεβαιώνω (επειδή μου έτυχε ένα πρόβλημα υγείας), σε όσους με σταματούν στο δρόμο πχ, ότι συνεχίζω να σπουδάζω. ΝΑΙ, και σπουδάζω και θα υλοποιήσω τους στόχους μου κόντρα σε όλους αυτούς που πίστευαν ότι δε θα τα καταφέρω. Προ πάντων, όμως, το κάνω για μένα!
Μεχρι στιγμης με females καμια δεκαρια χρονια μεγαλυτερες απο αυτην
[SPOILER]https://www.youtube.com/watch?v=oC1243v7Jjk[/SPOILER]
Και εις ανωτερα παιδι μου, θαναι περηφανη η φαμιλια
Ποια φαμιλια? Την φαμιλια την εχω γραψει στα παπαρια μου εδω και παρα μα παρα πολλα χρονια. Ουτε ξερουν αν ζω η πεθανα.
Μαλλον η δικη σου φαμιλια θαναι περηφανη. Ελλαδαρα ολε!
Ειπαμε, πατρις θρησκεια, οικογενεια. Το τριτο ειναι το χειροτερο απο ολα. Ειναι ο πρωτος φασισμος.
…ψωλόκρυο και με αρέσει…ουστ παλιοζέστη:):!:
Μου στέλνει μήνυμα ο κολλητός μου στο κινητό και λέει στην πρώτη σειρά :
[B]“πέφτει η κυβέρνηση.”[/B]
λέω πάει. πήγαμε eurogroup σαν τους καουμπόηδες και έγινε της ποπης.
δεύτερη σειρά :
[B]
“έβαλε γκολ η αεκ στον ολυμπιακο”[/B]
#-o:lol:
πλάκα μας κάνεις;
βγήκα έξω για 15 λεπτά και κόντεψα να μείνω στον τόπο. -90000 πρέπει να έχει εδώ. Πέρασε κανένα μισάωρο για να βγάλω το μπουφάν από την στιγμή που έφτασα σπίτι.
:cold: