…εντάξει, άλλο κρύο εκεί…θα το νιώσω αν έρθω για το τριήμερο:):!:
Είχαν αποτέλεσμα τα μπενιλίκια μου τελικά στον αποκάτω. Τώρα δεν βρίζει μόνο αλλά σπάει και πράγματα. Αυτή την φορά είναι ενδοοικογενειακός ο καυγάς. Πως το ξέρω; Ακούω τους διαλόγους (και τα σπασμένα βάζα), θέλοντας και μη. No hope.
Ειχα παρομοιο προβλημα και μετακομισα αλλου. Τοσο απλα. Εκτος αν μενεις με γονεις κλπ
Και για να σε τσιγκλισω λιγο…30 βαθμοι αυτη την ωρα εδω που ειμαι. Και ειναι σχεδον 8 το πρωι. Παλι για μπανακι σημερα!
Λίγο δύσκολο να μετακομίσω αφού στο σπίτι είναι δικό μου (η τουλάχιστον θα γίνει δικό μου σε καμιά 15-20 χρόνια που απομένουν για να ξεπληρωθεί το δάνειο).
Η θερμοκρασία μου είναι μεταξύ 0-25 το πολύ. Οτιδήποτε πιο κάτω η πιο πάνω δεν το ζηλεύω
Επίσης μισώ τις παραλίες.
Απο μια αποψη, πολυ πιο τυχερος εισαι. Εγω δεν ειχα ποτέ σπιτι δικο μου κι ουτε προκειται να εχω. Ειναι και ο βασικος λογος εξαλλου που αναζητω την τυχη μου εξω.
Την ζωή μας να ζούμε όσο την έχουμε και να είμαστε καλά. Συνεχίστε, μην ενοχλώ.
…σκ χωρίς δουλειά…Αγία Ξακούραση:):!:
7 χρονια και 5 μηνες απο την εγγραφη μου στο φορουμ.τι σκατα
…πάνε τα επτά χρόνια φαγούρας:):!:
:lol:
…τι έγινε στα Ταμπούρια δεν χιονίζει???..ντεμ ιτ:p :!:
…και συνεχίζοντας με αμείωτη νύστα:sleep:
:!:
:bye: Πραγματική Ανάλυση.
\:D/
…τι ωραία που κρατά ακόμα ο Χειμώνας:):!:
μια χαρα ειναι εδω που ειμαι ο χειμωνας, 36 βαθμοι και μπανακι, και αμα ξαναγυρισω ευρωπη η αμερικη, σφυριξτε μου κλεφτικα
Το λες με εναν πονο λες και σε αναγκαζει καποιος να γυρισεις. Καποιο απωθημενο εχεις σιγουρα.
Ε ναι διοτι αμα δεν κατσει μια δουλεια εδω περα (δασκαλος αγγλικων, τι αλλο αλλωστε…) τα πραγματα θα ειναι δυσκολα οικονομικα και μετα θα αναγκαστω να γυρισω πισω, και μονο για το ομορφο κλιμα αξιζει να μεινω εδω let alone the other…
…δεν λιώνεις:?: :!:
με ρωτησε η γιαγια μου αν στο σχολειο και στον στρατο μου εκαναν μπουλικ
Σου έκαναν;