Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

…αααχχχ καιρό είχα να γριπιαστώ:):!:

εμενα παντως ναι αλλα δεν μασησα

Φαίνεται.

κατι ατομα στυλ razoreater ηταν

Ακοινώνητα βλαχαδερά που τραβούν την προσοχή με νταηλίκια και ψευτοτσαμπουκάδες;

Ε, από το να το παίζω κουλ στο προαύλιο λέγοντας για εξηντάρες, υποστηρίζοντας -ακόμα και υπό όρους- την παιδεραστία και πρήζοντας ούμπαλα για το πόσο σιχαίνομαι τα Χριστούγεννα ή, μη χειρότερα, με το να γίνομαι ο ορισμός του -βλάχικου, up yours- τραβήγματος προσοχής και της πούστικης συμπεριφοράς κάνοντας θραύση (όρχεων, όχι με τη μεταφορική έννοια) τότε το ακοινώνητο βλαχαδερό και τα νταηλίκια suits me fine.

Καλά, δεν είσαι και πολύ υπεράνω. Πόσες φορές ειρωνεύτηκες εσύ (εκτός και αν το θεωρείς αστείο να προσβάλλεις κάποιον άγνωστο στο ίντερνετ);;;

Ψιτ, μπουμπού, ακόμα και αν έχω ειρωνευτεί τις περισσότερες φορές απ’ όσες έχω μιλήσει εδώ μέσα, με τη διαδικασία “να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε” το δίκιο στα λεγόμενά σου δεν το βρίσκεις. Κι από τη στιγμή που τολμάς και με χαρακτηρίζεις ευθέως, χυδαία και χωρίς δόση χιούμορ και μετά το παίζεις και δίκαιη, καλύτερα καθάρισε τη φωλιά σου πρωτίστως. Αν από την άλλη έχεις όνειρο ζωής να παίρνεις τη μεριά της υπεράσπισης σε δηλωμένους φανς του jailbait, τότε συνέχισέ την υπέροχη δουλειά. Και το πόσο σκουπίδι άνθρωπος είμαι, άσε να το κρίνω εγώ και αυτοί που με ξέρουν προσωπικά. Όχι οι άγνωστοι (guess what μάναμ) σαν και του λόγου σου από το ίντερνετ που με κακοχαρακτηρίζουν. Κούγια.

Ναι, όντως αυτό έκανα, χαρακτήρισα εσένα και αυτούς που ειρωνεύονται. Δεν το παίζω δίκαιη ή αστεία (το χιούμορ δεν είναι το δυνατό μου σημείο), αλλά όπως εσύ ενοχλείσαι από τους χαρακτηρισμούς έτσι ενοχλείται και ο άλλος όταν γίνεται στόχος των ειρωνικών και κακεντρεχών σχολίων σου. Άντε, καληνύχτα τώρα.

Silent θα προτεινα να μην ασχοληθεις γιατι χανεις τα λογια σου. Αποψη μου.

Εξαλλου απο οτι [B] φαινεται [/B] ΚΑΛΩΣ ετρωγα μπουλινγκ στο σχολειο, γιατι οχι και δω αλλωστε?

Ωστοσο προσωπικα δεν κολλαω και σπανια ενοχλουμαι πλεον. Ελευθερη εκφραση λοιπον. Εκτονωθειτε.

Εδω εβρισαν τη νεκρη απο καρκινο μανα μου (“γ@μιετ@ι η μανα σου, σκατα στον ταφο της”) και εγω απλα χαμογελασα συνεχιζοντας τον δρομο μου σκεπτομενος “κριμα για το ατομο”, ελπιζοντας πως καποια στιγμη μπορει να συμβει κατι στην ζωη του που να τον κανει να δει διαφορετικα τα πραγματα και οχι νταιλίστικα.

Κατι φωστηρες ομως εδω μεσα θα του σπαγαν τα μουτρα του αλητη.

Για να γυρισω σε αυτο που λεγαμε, οταν εισαι πχ ιδιορρυθμος, γραφικος, και γω δεν ξερω τι αλλο, η καλυτερα, ξεφευγεις απο την πεπατημενη κοινη αντιληψη και αμπελοφιλοσοφια του μεσου ελληναρα νοικοκοιραιου, δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις την συνεχεια.
Εγω λοιπον ο ανωμαλος που ειμαι ταυτοχρονα γεροντοφιλος και παιδολαγνος κατα τον φωστηρα μας, κατακαθι δηλαδη ενα πραγμα, ειμαι για το πυρ το εξωτερο. Μπορει βεβαια να κανει το καθηκον του σαν καλος πολιτης και να επικοινωνησει με καποιες κρατικες διευθυνσεις να τις ενημερωσει για το ποιον μου ωστε να με προσεχουν.

Κατα τα αλλα παντα μου την εσπαγαν οι ηθικολογοι.
Ασε που οι “ηθικοι” κατα βαση ειναι και οι πιο ανηθικοι.
[B]
Η νοσηροτητα τις περ/τερες φορες βρισκεται σε αυτο που δεν φαινεται παρα στο καινοφανες. [/B]
Ετσι λοιπον εγω ο πορνος τυχαινει να μην εχω πληρωσει ουτε μια φορα στην ζωη μου για αγοραια “απολαυση”. Κουφο ε? Οχι πως το κατηγορω. Απλα τα φαινομενα απατουν. Σχεδον παντα.

Συνεχιστε το μπουλινγκ οσοι γουσταρετε. Βγαλτε τα αποθυμενα σας. Εμπρος στον δρομο που χαραξε ο ρεηζορ!

κορίτσια ηρεμήστε, το παρακανατε.
*το κορίτσια περισσότερο πάει στον razor :razz:

…ανακάλυψα σήμερα τον πόνο στην μέση και στα γόνατα…ντεμ ιτ:):!:

Ρε ντερβίση κρίμζο, κάτσε να πετύχει πρώτα το ταξίδι στην Καζαμπλάνκα και μετά πες με έτσι.

Όσο για το παραπάνω, φρικχουντάκο, το ζήτημα δεν είναι με τι την παίζεις ή αν το κάνεις με το δεξί ή το αριστερό χέρι ή πληρώνεις άλλους για να στο κάνουν. Ούτε για τη νεκρή σου μάνα (για την οποία, μεγάλε, στο βαθμό του δυνατού, λυπάμαι και μην τυχόν με εξισώσεις με κάποιους σαν αυτούς που την έβρισαν, not my style ακόμα και αν έτσι δείχνω). Το θέμα, όπως είπες κι εσύ, είναι ότι ποστάρεις μια τέτοια άποψη σε ένα φόρουμ, ένα φόρουμ που ο καθένας δείχνει διαφορετικές ανέχειες και μάλιστα πολλές φορές πλασάροντάς το και ως πρωχώ. Χεστήκαμε για τις γριες, ειλικρινά, αν γουστάρεις την άσπρη τούφα κάτω ζμπρώξε και για τη λαοθάλασσα. Μην περιμένεις, όπως είπες, αν το πεις σε φόρουμ και επιμείνεις να μην αντιδράσουν κάποιοι που το θεωρούν και λίγο πόζα να το καμαρώνεις δημόσια επειδή “ξεφεύγει από την πεπατημένη”. Όπως και στην περίπτωσή μου, όχι, ΔΕΝ είναι ανεκτό το 20-30-40 με “καλλιεργημένο” 14χρονο και ούτε είναι προοδευτική αντίληψη να λες πως αν υπάρχει έρωτας πραγματικός και αμπλαούμπλες από τη στιγμή που καλά-καλά δεν ξέρει αν θα ντρέπεται βλέποντας τις και καλά σέξυ φωτογραφίες που έβγαζε με τις φίλες τις όταν περάσουν λίγα χρόνια και τις δει με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ. Δεν είσαι ήρωας του Τόμας Μανν, δεν ζεις στο θάνατο στη Βενετία ή στις αρχές του αιώνα για να ερωτεύεσαι το δωδεκάχρονο και να γεννοβολάει σαν κουνέλα, ξεκόλλα. Όχι επειδή το λέει ο νόμος, επειδή είναι και λίγο ζήτημα συνείδησης.

Μαγκιά που δεν έχεις ναυλώσει υπάλληλο, αλλά πίστεψέ με, ούτε αυτό μας νοιάζει ή λέει κάτι για το πόσο πιο “ηθικό στοιχείο” είσαι από τους νοσηρούς υπόλοιπους που το κρύβουμε ενώ εσύ είσαι αγαθός σαν παραμύθι καταβάθος. Και αυτό δεν είναι θέμα φορουμόμπατσου ή μπούλυινγκ, είναι θέμα δημόσιας έκφρασης και ανάλογων αντιδράσεων και μάλιστα όχι για τους Μέιντεν αλλά για κάτι ολίγον τι πιο σοβαρό. Μην το παίζεις θιγμένη πεθερά, αν το 'πες ετοιμάσου και για την άλλη άποψη αν τυχόν ενοχλήσει κάποιους.
Κομμένο εδώ. Πάρακάτω.

(Και μακάρι όλοι οι τραμπούκοι να 'ταν σαν κι εμένα ρε πούστη. Οι νερντς θα είχαν τον πάνω λόγο.)

εγω πιστευω παντως οτι η αληθεια βρισκεται στα ποστς του στεφ. ο ανθρωπος πονα στα γονατα και στη μεση. αν και πλακα πλακα πιο ενδιαφερον μου φαινεται απ’το να διαβαζω την υποκριτικη αγανακτηση των ανθρωπων περι μπουλινγκ. διαβασα διαφορα στο φβ και μία το χαρακτηρισε ΕΠΙΚΑΙΡΟ θεμα…λες και πριν δεν ηταν, τωρα το θυμηθηκε

ρεηζορ πολλη απεχθεια για το τιποτα πιστευω…

///σχολη περα δωθε, πιεστικο προγραμμα απειρων εργαστηριων…μεγαλη και η αποσταση σπιτι-σχολη. δεν προλαβαινω να απολαυσω μουσικη σπιτι που να αντιστοιχει σε ολα τα νευρα που δημιουργουνται μες την πολη και ποσο μαλλον στη σχολη βεβαια βεβαια.

Y’are right mate. Τέσπα, το 'κοψα πάνω, το κόβω κι εδώ. Πίσω στις ζωές μας, game on και τα γνωστά.

Δεκτον. Σταματαμε εδω.

[SPOILER] Ωστοσο δεν εβγαζε φωτο με καμια φιλη προλο που ασχολειται και με φωτογραφια, κυριως αποθανατιζοντας νεκρες φυσεις και παλιες ανθρωπινες ιστοριες.
Απεχθανεται το facebook. Διαβασες αυτα που εγραψα? Ειναι δυνατον μια τυπισα που διαβαζει γερμανικη φιλοσοφια να ασχολειται με facebook ενω πηγαινει να΄δει τον Τσομσκι οταν ειχε ερθει Αθηνα?
Eιπα πως ειναι μια στις χιλιες περιπτωσεις, και το τονισα. Τι χιλιες,…μια στο μυριο. Απλα επεσα στην περιπτωση.
Και μετα απο 3 χρονια καναμε οτι καναμε.
Μην καταληγεις σε συμπερασματα αβιαστα. [/SPOILER]

ΕΔΙΤ

[SPOILER] Για μενα η Silent ειναι πολυ ανθρωπινη.
Και ο Στεφ ειναι αυθεντικος. [/SPOILER]

Νομίζω ότι το παρατράβηξα από τη μεριά μου πολύ… δεν ξέρω γιατί νευρίασα τόσο.

Να’ σαι καλά, φρηκ, για τα καλά σου λόγια!

…τι όαση η αυριανή αργία:):!:

ξερει κανεις μερος στη θεσσαλονικη που να κανει pizza cone εκτός από τη tradizionale italiana;

Νέα πελάτισσα.

Τι κερνάτε;