:12323
Σα δε ντρέπεσαι…
(και οι δύο.λοοοοολ)
Τις γυναίκες τις χτυπάμε μόνο με φτερό
[SPOILER]αυτοκινήτου,αεροπλάνου…[/SPOILER]
:lol::lol::lol: εγραψες μητσαρα!!!
Κατσε για να καταλαβω δηλαδης…ο ΚΕΝ (οχι ο Downing, ο δικος μας) ειναι παντρεμενος με γυναικα καρατεγκα…
Ωραια μεχρι εδω…για οποιονδηποτε απο 'μας αυτο θα ηταν ψιλομπουρδελοκατασταση και θα τον εκανε να χεζεται πανω του καθε φορα που κανει κατι κλασικο αντρικο (πχ δεν βαζει το πιατο στο νεροχυτη και τα ρεστα)…ΑΛΛΑ…το μεγαλο ΑΛΛΑ που αλλαζει τα παντα…ο ΚΕΝ ειναι metal warrior…και ερωτω την ομηγυρη…τι θα εκανε ο DeMaio αν μαθαινε οτι ενας φαν της μπαντας φοβαται ενα ατομο γενους θηλυκου? Θα εβαζε να παιζει το “Pleasure Slave” ωσαν αλλο “εχετε γεια βρυσουλες” και ωσαν αλλη περηφανη Σουλιωτισσα θα επαιρνε φορα με τον μαυρο του επιβητορα και θα επεφτε σε καναν γκρεμο με προορισμο τη Valhalla!!!
Επομενως ΚΕΝ σοβαρεψου, συνελθε, συμμαζεψου και αποδειξε μας το αληθινο του φανμποηλικιου σου…
[SPOILER]Αμα σε χαλαει η φασολαδα δεν εισαι τρου…αυριο περνα απο τη ρεσεψιον να παραδωσεις την πανοπλια σου και θα στην επιστρεψουμε οταν ξαναμπεις στον ισιο δρομο…[/SPOILER]
Αυτο το ποστ να μην το δει η γυναικα σου…με βλεπω στο νοσοκομειο με καταγματα ακομα και στο μικρο δαχτυλακι του ποδιου μου…
fail :?
Μην ανησυχεις πανο θα κρατησω την σημαια ψηλα.Θα ξεκινησω μαθηματα kickbox και μετα σαν γνησιος heavy metal warrior θα την προκαλεσω σε μονομαχια :lightsabre: As my sword is my soul!!!
Ελπιζω να εχεις σιδεροφρακτη πανοπλια και καλογυαλισμενη ασπιδα…τη σημαια θα σου την κανω εγω δωρο στη γιορτη σου!!!
Εννοειτε brother!!!Τωρα ακονιζω την σπαθα μου,φοραω την πανοπλια μου και ριχνομαι στην μαχη!!![SPOILER]Αν πεσω ηρωικα στο πεδιο της μαχης θελω να με θαψετε με ολες τις τιμες :p[/SPOILER]
Εννοειται!!! Θα βαλουμε ημιγυμνες γκομενες να χορευουν φορωντας μονο το “birth suit” τους (ελα τωρα που δεν καταλαβατε!!!) και να παιζουν με σπαθια!!!
Αρχοντας!!!
Εντωμεταξυ σημερα πηγε η μανα μου στο σχολειο για να ρωτησει τους καθηγητες…ευτυχως που σαν μαθητης το παλευω αρκετα (του 18 ειμαι) και το μονο που της ειπαν ηταν “το εχει, μπορει να τα παει ακομα καλυτερα”…time will tell…
Του 18;;;Μπραβο μαγκα μου!!!Εγω του 15 ημουνα και ενιωθα αρχοντας.Δηλαδη για να ειναι ευχαριστημενοι πρεπει να εισαι του 20;;;:?
Οι γονεις μου βασικα η μανα μου και 20αρια οταν γραφω με κραζει…ο γερος μου απο 16 και πανω μου λεει μπραβο…οι καθηγητες παλι απ οσο εχουν καταλαβει οταν βλεπουν οτι γουσταρεις το μαθημα τους, θελουν να διαβαζεις πιο πολυ…παντως στο γυμνασιο ημουν του 20…αλλα ημουν και ψιλοφυτο…τα τελευταια χρονια το χω ριξει πολυ στο εξω και παρεες και τετοια και τα χω φορτωσει στον κοκορα…αμα κατσω και διαβασω οπως ξερω, ανετα γραφω εικοσαρια…αλλα ειμαι τεμπελης!!!
βγήκε αυτό. fake λογικά βέβαια
Φαινεται αξιοπιστο site
Οταν πεθαίνει καποιος celebrity η καλυτερη πηγη ενημέρωσης ειναι το twitter.
http://www.youtube.com/watch?v=It5_KIjUY-I&feature=related καθε φορα που βλεπω κατι τετοιο,θρηνω για τα τελευταια χρονια της disney
^^^Είναι απίστευτο πόσο γαμάτο dubbing μπορούν να κάνουν άμα θέλουν.