Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

νέο χτύπημα από wikipedia, μελαμψούλης τρομαχτικά όμοιος με ιπποπόταμο

έχω αρχίσει να πιστεύω, ή πειραματίζονται ή τρολλάρουν.

Ψάχνω παρέα για καμιά συναυλία απ’ αυτές που έχω βάλει στο μάτι σε περίπτωση που πάω… κανείς πρόθυμος;;;

Σαμπαθ?

Opeth, Mogwai, (μάλλον) Psychotic Waltz ΚΑΙ Sabbath :stuck_out_tongue:

Για το τελευταιο εχω ηδη τικετο για τους Psychotic μαλλον θα παρω τελευταια στιγμη!!!

Ε sabbath θα ειμαστε παρα πολυ απο εδω μεσα.Κατι θα κανονιστει :slight_smile:

Εννοειται…αν κι εγω στους Σαμπαθ θα ειμαι με παρεα γυρω στα 10-15 ατομα απ το σχολειο…αν κανονιστει παντως κατι θα περασω με καναν δυο αλλους καμμενους!!!

Πήρα για R.H.C.P., λίαν συντόμως θα πάρω για Sabbath, και μετά τα υπόλοιπα…

Είστε τόσοι πολλοι στο σχολείο που ακούτε Sabbath? Ουαου! Στο δικό μου σχολείο να είμαστε 3; Άντε 4; (μπορεί να λέω και πολλούς, αν υπερβάλω 5)

Πρώτη μέρα γυμναστήριο μετά από ενάμιση μήνα… Κάποιος δεν θα μπορεί να κουνηθεί αύριο.

Μονο απο την β λυκειου ειμαστε γυρω στα 8 ατομα…θα ρθουν και κανας δυο γνωστοι μου απο την γ’ και αλλα 3-4 παιδια εκτος σχολειου…παρτουζα!!!

Στην (?) madsroom παει

Α και κατι ακομα madsroom που χαθηκες εσυ ρε ψυχη;;;Ειχες να μπεις αρκετο καιρο!!!

Χαχαχα ναι χάθηκα… Βασικά έχω λίγο απαρχαιωμένο λάπτοπ και κόλλαγε συνέχεια όποτε άνοιγα το Rocking… σε φάση “ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ”… Αυτό συνέβαινε κάθε φορά και μου είχε σπάσει τα νεύρα, οπότε το παράτησα, βέβαια ακόμα στο λαπτοπ είμαι αλλά προσπαθώ να κάνω υπομονή… Ε και είχα σιχαθεί λίγο την όλη κατάσταση γιατί ήθελα πχ να μπω για λίγο και αυτό το λίγο μου το έτρωγε λέγοντας τη σιχαμένη φράση “δεν αποκρίνεται”… Γενικά βέβαια έκανα ενα ελαφρύ διάλειμμα από το χώρο του διαδικτύου… τώρα επέστρεψα όμως δριμύτερη

Ασε αυτο το δεν αποκρινεται μου το βγαζει και εμενα συχνα και θελω να το σπασω το laptop αλλα μετα το ξανασκεφτομαι γιατι δεν υπαρχει σαλιο για να παρω καινουργιο :stuck_out_tongue:

To “δεν αποκρινεται” ειναι θεμα hardware η software?

Ρε άσε και έχω κανονικό υπολογιστή ταχύτατο, στο δωμάτιό μου αλλά έχει κάποιο θέμα με τον ήχο που δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω, και ντάξ… τώρα τι να το κάνω άμα είναι να λιώνω χωρίς ήχο; Θα αυτοκτονήσω (τρόπος του λέγειν, μη χαίρεστε)… Έχω εν τω μεταξύ και έναν σκληρό 1 ΤB που δεν τον έχω βάλει ακόμα… Οπότε δεν το χρησιμοποιώ τον υπολογιστή!

Δεν εχω ιδεα πανο.Το μονο που ξερω ειναι οτι σου σπαει τα νευρα σε μεγαλο βαθμο :slight_smile:

Πάντως είναι εντελώς εκνευριστικό! Εξαντλεί κάθε ίχνος υπομονήςκαι σε κάνει να θελεις να το σπάσεις με ότι βρεις μπροστά σου… (εγώ μιας και έχει έρθει η αδερφή μου θέλω να το σπάσω με το κεφάλι της αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση)

Γειά σου madsroom!!

[SPOILER]εγώ είμαι διαθέσιμη… :p:lol::p:lol:[/SPOILER]

Ωπ! Καλώστην!

*μα(ντ)σρουμ

Xαχαχα Σιωπηλέ Χειμώνα μικρή μου βάζεις να πετάξω ατάκες αλλά δε θα το κάνω γιατι θα με διαολοστείλουν εδώ μέσα… Moonchild, επιτέλους έπιασες το νόημα του ψευδωνυμου! Αν και το Madsroom είναι στην ουσία δωμάτιο τρελών… Και πάλι μπράβο!