Ναι, 28 να έχει καλοκαιρία. Ε, του πούστη δηλαδή, από τις 7 του μηνός έχω να βγω…
:p:p
Ναι, 28 να έχει καλοκαιρία. Ε, του πούστη δηλαδή, από τις 7 του μηνός έχω να βγω…
:p:p
βαρεθηκα αυτη την βδομαδα να φτιαχνω μελομακαρονα
ευτυχως τελευταια μερα
παμε στις βασιλοπιτες τωρα
…άντε έφτασε η ημέρα και ανεβαίνω στις Σέρρες…και την Τρίτη Θεσσαλονίκη…δισκότσαρκα με τον Sok:):!:
Nice…αλλη μια βολταδικη μερα εφτασε στο τελος της…απο τις 11 το πρωι ειμαι στους δρομους…τσιμπησα ενα γαματο ραφτο με το εξωφυλλο του “Powerslave” και το δισκο σε βινυλιο!!! Γουσταρω…
γιατι φουρναρης εισαι?
Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, κάνε μου δώρο το Skyrim. Pleeeease.
Παίζουν οι γυναίκες video games? :lightsabre:
Ναι, ενώ εσείς τ’αγοράκια μας μαγειρεύετε κανα καλό φαγάκι.
και μετά πλύση στομάχου:p
Άρα χρειάζεστε εκπαίδευση και όλα τ’άλλα έρχονται
Παράλληλο σύμπαν?
Δυστυχώς προς το παρόν ναι…
Nα πω την αληθεια σημερα που τελειωσε το σχολειο και ειπα οτι δεν θα διαβασω μεχρι τη δευτερα,μολις μπηκα σπιτι ανοιξα Skyrim.
Οκ. Σήμερα πήρα 2 δώρα, έγραψα καφρίλα στο ένα. Έκανα 5 ώρες μάθημα και μετά βγήκα γιατί ένας φίλος είχε γενέθλια. Η βραδιά συνεχίζεται με κραχάκι και θέμα πανελληνιων στο ειδικό μάθημα της αρμονίας του 1992 ΚΟΙΡΗΑΙΣ ΚΕ ΚΗΡΟΙΥ! ΦΑΚ ΓΙΕΑ!
Γαμω το κέρατο, κάτι τέτοιες ώρες είναι που νιώθω σκατά και ολομόναχος. A hand of help, fuckfucks.
Εγώ κάτι τέτοιες μέρες το μόνο που θέλω να έχω είναι υγεία και χαρά -α, και λίγο τύχη. Ονειρευτείτε!
Καθε μερα τα θελει ο κοσμος αυτα.
ψηνουμε σουβλακια και παντσετες μπιτσις.
I COMMAND YOU TO BE JEALOUS.
Σιγα που θα σε ζηλεψουμε…εδω το μενου εχει παϊδακια και λουκανικα!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Μολις τσιμπησα 150?..δερματινο τζακετ μου!!! ερχομαι ολο και πιο κοντα σου!!!
τσιφτης! :thumbup:
εδω πολυ βαρετα ρε γαμωτο! απο φαι καλα παμε αλλα μονο αυτο.
χθες περασα γαματα, πηγα σε ενα live απο τοπικες μπαντες!
μπραβο στους stonerαδες Dope Flood! μας πηραν και τα σωβρακα!