Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

:p:p:p:!::slight_smile:

Πρώτον: Ποιος από εσάς έχει δει την αρχική της Google και δεν έχει σκάσει στα γέλια;
Δευτερον: Επιτέλους έριξα 16 ώρες ύπνου μετά από πολύ καιρό μιας και κοιμόμουν 3 ώρες τη μέρα και νοιώθω υπέροχα!
Τρίτον: Κυριακή με διπλό τεύχος Μίκυ Μάους (λατρεία)
Τέταρτον: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

8 members online λέει…Ρε όλοι στην εκκλησία είστε?Αυτό δεν είναι Rock’n’roll,ντροπή!
Άντε καλά χριστούγεννα!

Δεν καταφερα 16 και το διπλο τευχος το διαβασα χθες. Are you watching me? :stuck_out_tongue:

Όλοι οι θρησκόληπτοι εδώ είναι :stuck_out_tongue:
Εγώ κατάφερα 16. Βασικά με πήρε ο ύπνος διαβάζοντας χτες το Μίκυ Μάους στο κρεβάτι γύρω στις 5… Ξύπνησα στη 1 να φάω τίποτα, ξανακοιμήθηκα μετά από 20 λεπτά και ξ ύπνησα πάλι σήμερα το πρωί! Επιτέλους! Είχα υποσχεθεί σοτν εαυτό μου να σηκωθώ από το κρεβάτι μόνο όταν θα έβλεπα πως είχχα κοιμηθεί αρκετά και δεν θα μπορούσα να ξανακοιμηθώ! Και σήμερα διάβασα το υπόλοιπο τεύχος!

SANTA EXISTS ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!

Γαμώ το συνάχι μου χριστιουγεννιάτικα. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι παραγωγοί χαρτομάντηλων βρίσκουν την χαρά του με εμένα. [-X

Πάντως με τόσο κόκκινη μύτη δεν μπορεί να πει κάνεις μέσα στο κλίμα των ημερών είμαι.

Eσύ και ο Ρούντολφ!

Καλημερα παιδες! για ακομη μια χρονια κλασικα οικογειακα, βαρετα Χριστουγεννα που θα σκασω στο φαι, στα μελομακαρονα και στα λοιπα γλυκα που θα υπαρχουν!! :smiley:

Ηδη δυο πιτες και ενα λουκανικο βρισκονται στο στομαχι μου!
Καλα Χριστουγεννα :smiley:

Kαλά Χριστούγεννα σε όλους με πολύ λίγες ελπίζω βαρυστομαχιες!

Θέλω να φάω, σνιαρφ.

χρονια πολλα παιδια!με υγεια και να σκασετε στο φαγι:!:

Καλα χριστουγεννα σε ολους και καλα να περασετε παιδια :slight_smile:

Καλα χριστουγεννα παιδια!!!..μαλλον απ’ οτι βλεπω οι περισσοτεροι απο 'δω (μαζι κι εγω) θα την βγαλουμε κλασικα οικογενειακα…doesn’t matter…η χτεσινη μου μαχη με τα ψητα με εβγαλε νικητη (τι θα εκανε ενας manowar-ας αλλωστε :p) αλλα σημερα πειναω σαν πουστης!!! Ευτυχως το αρνακι ψηνεται το ιδιο και τα λουκανικα και θα γινει της πουτανας!!!

καλα Χριστουγεννα σε ολους!!!

Ποσο γαματο στιλ ειχε ο μακαριτης…αυτα τα jackets που ειναι στο στιλ των στολων που φοραγαν οι στρατιωτες τον 19ο αιωνα στην ευρωπη ειναι πολυ γαματα!!!

Φακ έσκασα σήμερα… κι αυτή η μάνα μου… φτιάχνει γαμώ τα φρικασέ! Βέβαια στο τραπέζι υπήρχε και ρώσικη σαλάτα… και ρολό χοιρινό με ντομάτα, πιπεριές και φέτα… και σουφλέ… και ύστερα γλυκό με μπισκότο, μους σοκολάτας με τριμμένο καρύδι και κονιάκ και σαντιγί… και μελομακάρονα… και κουραμπιέδες… ΚΡΑΙΠΑΛΗ!

Ασε ολοι πεθαναμε στο φαγητο σημερα το χει η μερα βλεπεις :slight_smile:

Το jacket του Steve δεν σας αρεσε? :frowning:

Καλο ειναι ρε πανο :wink: