Χαχαχαχαχαχαχα!!! ΕΙσ’ ωραιος…εντωμεταξυ εχω πιει λιγο κρασι παραπανω…και παραδοξως (ωραια λεξη!!!) οταν πινω κρασι κανω λιγοτερα σαρδαμ στα ποστς απ’ οτι οταν δεν πινω…
βαρεμαρα σπιτι αλλα τετοια μερα θα γινεται πανικος εξω οποτε η ποταρα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη…
Βαλε και πιες στο σπιτι!!!
και μετα αντε να πεισω τους δικους μου οτι δεν ειμαι αλκοολικος
Εγώ έφαγα γαλοπούλα, πατάτες ψητές στον φούρνο και μπρόκολο σχεδόν άβραστο. Έφαγα και δύο φορές, εκείνο το μπρόκολο πια από τη μύτη θα μου βγει… Χριστούγεννα σου λέει μετά και κολοκύθια τούμπανα… Καλύτερα τρώω τις καθημερινές…
Άιντε και μπαίνω εδώ μέσα για να ξεχάσω την πείνα μου και διαβάζω για λουκάνικα, ρολά, αρνιά, σουφλέ, φρικασέ, τούρτες, μους…κρασί…βαλτοί είστε;;;;
Εγώ τους δικούς μου κοντεύω να τους πείσω… Σου είπα πως να τους δείξεις οτι κατα πάσα πιθανότητα είσαι τρελός!
^^^^ Υπουλες γυναικες ρε μαλακα…για καθε πραγμα εχουν ετοιμο στο υποχθονιο μυαλο τους καποιο αρρωστημενο σατανικο σχεδιο…
Τελικα ειστε πλασματα του σατανα αλλα τι να κανουμε που ειμαστε σατανιστες…
η αληθεια ειναι οτι το σχεδιο που μου προτεινε η Madsroom ειναι σατανικο! :p:p
Ο Μιχάλης φταίει. Αυτός μου βάζει ιδέες!
Τότε αφού είστε σατανιστές… Οnce you get there… there’s no turning back! You gotta get used to such shit hun… 8)
Ενταξει τα νευρα μου εγιναν κορδελες χριστουγεννιατικα.Παμε να παρουμε το αμαξι της γυναικας πριν λιγο και βλεπω τον αριστερο καθρεφτη θρυψαλα και τα καλωδια να κρεμονται κατω.300 ευρω ζημια το λιγοτερο.Α ρε μουλοι για να μην πω τιποτα πιο βαρυ μερες που ειναι [-X
^ ψυχραιμια
σηκωθειτε φυγετε διακοπες χριστουγεννων.σκετο βασανο γαμω το διαβασμα
Μπορω να κανω κι αλλιως ρε night.Το θεμα ειναι οτι ο καθρεφτης πρεπει να φτιαχτει και δεν μας περισσευουν 3 κατοσταρικα αυτην την στιγμη.
Σε κανέναν δεν περισσεύουν 3 κατοστάρικα δυστυχώς…
στενάχωρες αυτές οι μέρες…
Καλά Χριστούγεννα παιδιά!!
για την πάρτη σου θα γίνω ράμπο, ρόκυ δυο χιλιάδες και κομάντο
να σου φέρω την Άγια Σοφία, την Κυρήνεια και τη Λευκωσία
ΜΕ ΕΚΑΝΕ ADD ΣΤΟ ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ Ο ZAK STEVENS!!! NAIIIIIIIIIIIII!!!
SAVATAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
8O8O8O8O8O8O no way!
[SPOILER]Μάλλον accept σε έκανε:p[/SPOILER]
Ναι γαμω την τρελα αυτο εννοουσα αλλα μεσα στον ενθουσιασμο δεν εβλεπα τι εγραφα!!!
…
Και η ζωή συνεχίζεται στους παλιούς της ρυθμούς