Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Ενταξει ρε Πανο και εγω εχω demaio αλλα δεν κανω ετσι :stuck_out_tongue:

συμπασχω:?

επισης νομιζω οτιθα τιναχτουν τα κουμπια απο το πουκαμισο μου.φακ απο αυριο κοβω τους κουραμπιεδες.

Ποιος χεστηκε για τον γουνοσωβρακο να 'ουμ :p!!! Στειλε ενα πμ με το φατσοβιβλιο σου και με του ΝτεΜαϊο!!! :smiley:

Παω ν’ ακουσω Emerald!!!

prepare for battle :lightsabre::lightsabre::lightsabre:

Παω να πασαλειφτω με λαδι και ερχομαι…:stuck_out_tongue: :lightsabre:

Σχεδόν 9 ώρες συνεχούς διαβάσματος. Έχω λύσει τόσες ασκήσεις που το χέρι είναι σχεδόν εντελώς μουδιασμένο :confused: φρίκη…

Ωραια πραγματα προχθες θρυψαλα ο καθρεφτης στο αμαξι της γυναικας σημερα λαστιχο το δικο μου. Nα δω τι αλλο θα παθω.Happy new year :smiley:

Δεν εχει αρχισει ακομα το νεο ετος.Εχεις χρονο να αντιστρεψεις τις αναποδιες!

Μακαρι αδερφε γιατι αμα μπει ετσι την πουτσισα :slight_smile:

Σήμερα ήταν μια πολύ ευχάριστη θα έλεγα μέρα! Το πρωί είχαμε συνάντηση με την καινούρια μπάντα. Βρήκαμε και όνομα. Όλα κομπλέ! Συνεχίζει όμως στραβά. Γενικά η ψυχολογία έχει πάρει την κάτω βόλτα, παρέα με την οικονομία της Ελλάδας. Πολλά θέματα που πάνε στραβά, διάβασμα, κούραση, άγχος, έλλειψη ύπνου… το μσν άδειο από κόσμο να γεμίσει κάπως πιο ωραία η ώρα που λύνω τις γαμημένες ασκήσεις αρχαίων… απουσία κάποιου συγκεκριμένου ατόμου (γενικά από τη ζωή) μ’ έχουν ρίξει στο πάτωμα… και τέλος…

Εγω σημερα ειμαι χαρουμενος χωρις καποιο συγκεκριμμενο λογο.Το πρωι εκανα μια βολτα στο κεντρο πηρα ενα βιβλιο κι ενα σιντακι γυρισα σπιτι διαβασα λιγο μετα προπονηση απο την οποια γυρισα πριν λιγο.Εβαλα να φτιαξω ενα ζεστο καφε και ολα ειναι γαματα.

ΥΓ.Ρε κατι δεν παει καλα.Εδω και σχεδον μια εβδομαδα καθε βραδυ μπαινω στο δωματιο πιανω το μπ3 απο το γραφειο μου παταω να δω τι ωρα ειναι και ειναι 11:11.Ειναι τουλαχιστον 5 μερες συνεχομενα αυτο το πραγμα.

Την πιθανότητα να έχει κολλήσει;;;;

Θα 'χε πλακα να ειχε παιχτει κατι τετοιο :lol:
Αλλα οχι.Δεν εχω ρολοι και βλεπω συνεχεια την ωρα απο το μπ3.

Ρε γελλλοίε! Ολόκληρο υπολογιστή έχεις… τσέκαρέ το…

:lol: Μια χαρα λειτουργει.Το μπ3 φευγει απο πανω μου μονο οταν κανω μπανιο κι οταν ξεφορτιζεται.Μονο απο αυτο κοιταζω την ωρα και εξω απο το σπιτι.Θα το ειχα καταλαβει αμα ειχε κολλησει.

Δεν υπαρχει λογικη εξηγηση.Απλα το συμπαν παιζει περιεργα παιχνιδια.

etsi! sta10 prwta ta8 einai metal. auto deixnei kai tin anwterotita tis mousikis autis apenanti sta allaidi.

Αυτο το ειδα και εγω :’)

Τι ‘ν’ αυτο?

Comment στο αρθρο για τα καλυτερα αλμπουμ τις χρονιας που ψηφισαν οι αναγνωστες.

Εχουν πλακα γενικα τα κομεντς ειδικα στο αρθρο με τις επιλογες του Rocking.

Ναι τωρα μολις το ειδα!!! Καλα ωρες ωρες πεφτω στο πατωμα απο το γελιο!!!