Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Κάποιος να πάρει τα νάτσος από μπροστά μου.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σ’ εμένα με τα πολύσπορα κριτσίνια και το ντιπ που έφτιαξα σημερα… φααακ!

Το πιο τραγικο απ’ολα ειναι το γεγονος οτι τα κομμεντς με τις γκρινιες/κραξιμο γινoνται μονο απο τη μεταλχαμμερικη φαρα των ΑΣΧΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΟ-ΜΕΤΑΛΛΑΔΩΝ που μιλανε μονο για το Iced Earth και το Opeth… #-o

[B]Ψοφος[/B] :bye:

Aπλα χανεται το νοημα της “λιστας”.Για μενα η λιστα απευθυνεται σε οποιον δεν ξερει τα συγκροτηματα θελει να γνωρισει νεα συγκροτηματα που κατα τη γνωμη καποιου/καποιον εγραψαν ενα καλο αλμπουμ το συγκεκριμμενο ετος.Ειδα Παπακωνσταντινου και Παπακωνσταντινου σε ενα σωρο λιστες στο φορουμ και λεω ας το τσεκαρω.Και τελικα μου αρεσει παρα πολυ και το ακουω συνεχεια τις τελευταιες μερες.Βλεπεις 30 αλμπουμ και αντι να ψαξεις και να τσεκαρεις αυτα που δεν ξερεις,γκρινιαζεις γιατι δεν ειναι το αγαπημενο σου στη λιστα.Μακαρι στη λιστα να μην ηξερα κανενα απο τα 30 συγκροτηματα και να ειχα μουσικες να ψαξω.

μη μιλας για παπακωνσταντινου γιατι ζουν αναμεσα μας

επιδρομη του angus7pl στο φορουμ! :stuck_out_tongue:

νομιζω ειχε καιρο να μπει ή τουλαχιστον δεν εβλεπα ποστ του. προσωπικα μου ελειψε. :slight_smile:

To μυαλό ώρες ώρες παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια…:roll:

Yπήρχε προϊστορικό πλάσμα που λεγόταν “ΔΙΠΛΟΚΑΥΛΟΣ”.-

Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι φανταρος γι αυτο δεν μπαινει :slight_smile:

Απο τη βαρεμαρα γραφω στο μυαλο μου χιουμοριστικο καψουροτραγουδο σε στιλ Ημισκουμπρια :lol:

Ειπαμε να κοιμηθω αλλα εγω πεθανα.Κοιμομουνα 4 ωρες και τωρα με βλεπω να βαραω σκοπια ολο το βραδυ :slight_smile:

Eσύ το παράκανες! Να πας κι εσύ να δεις το ντοκιμαντέρ για τους Pink Floyd στο mega! Σαν καλό παιδί!

Καλη ιδεα και το ειχα ξεχασει οτι το εχει σημερα :smiley:

βάλε mega έχει pink floyd clips

Tους πούστηδες… κάθε λίγο και λιγάκι διαφημίσεις μη χέσω!

Καλημέρααααααααααααααααα.

Ρε brothers of metal…τι προτεινετε να ακουσω: L.A. Guns η Νevermore?

LA GUNS 8)

Σωστος!!! Ετσι κι αλλιως μεχρι τωρα ακουγα Sanctuary!!! Λιγη αποτοξινωση απο τον Warrel!!!

Επισης, ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ TOYΣ SANCTUARY ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ NEVERMORE… 8)8)