Ξυρίστηκα μετα από κι εγώ δεν θυμάμαι πότε. Και οι καρυδοκουραμπιέδες είναι απίστευτοι, θεϊκοί, φαντασμαγορικοί.
Αυτό.
Ξυρίστηκα μετα από κι εγώ δεν θυμάμαι πότε. Και οι καρυδοκουραμπιέδες είναι απίστευτοι, θεϊκοί, φαντασμαγορικοί.
Αυτό.
Μ’ αρεσουν πολυ οι Nevermore…εντελως αλλο στιλ απο Sanctuary αλλα γαμανε!!! Loomis & Broderick (οταν επαιζαν μαζι) ηταν απο τα πιο γαματα κιθαριστικα διδυμα των τελευταιων 20 χρονων…!!!
όχι; :-k
Ναι
12345
Βαζε οσες εικονες θελεις…μια χαρα σας χωνουν οι Νevermore παντως…αλλα επειδη ειμαι αθεραπευτος 80s powerας, οι Sanctuary σας χωνουν πιο πολυ!!!
Για τους sanctuary έχεις δίκιο. Η εικόνα είναι για το κιθαριστικό δίδυμο
Όταν λές ‘σας’ ποιούς εννοείς; : P
Οχι διδυμο με την εννοια Tipton-Downing αλλα με την εννοια δυο γαματοι κιθαριστες στην ιδια μπαντα!!!
Οτι και να λετε [SPOILER][SIZE=“6”]μονο manowar ρεεεεεεεεεεεεε :lightsabre::p[/SIZE][/SPOILER]
:lol: :lol: :lol:
Και μετα σου λεει παντρεψου ας πουμε…ιδου τι κανει ο γαμος meine Damen und Herren…
Ναι νταξει κι εγω γουσταρω Manowar, αλλα ξεμεινα απο λαδι ρε γαμωτο…
:lol: :lol: :lol:
Και μετα σου λεει παντρεψου ας πουμε…ιδου τι κανει ο γαμος meine Damen und Herren…
Ναι νταξει κι εγω γουσταρω Manowar, αλλα ξεμεινα απο λαδι ρε γαμωτο…
Πανο για το λαδι μην ανησυχεις θα σου φερω εγω αρκετα λιτρα
:lol: :lol:
Million Dollars Question: Πως διαγραφουμε ενα νταμπλ ποστ γαμω το κερατο μου?
πατας στο νουμερο του ποστ και μετα alt-f4
μολις εμαθα για γνωστο μου οτι τρακαρε με μηχανακι και του κοπηκε το ποδι γαμω τη πουτανα.φανταρος ηταν το παιδι και ηρθε για τις γιορτες.χρονιαρες μερες γαμω.
Οχι ρε φιλε κριμα το παλικαρακι ρε γαμωτο
Όχι ρε φίλε…Υγεία παιδιά πάνω απ’όλα και προσοχή…
Κρίμα!! Συμφωνώ με τα αποπάνω ^^
Κριμα ρε γαμωτο…