πολυ κριμα για το παλικαρι
αυτο το μιλεφιγ της μανας μου ειναι αλλο πραμα…!!
Αραλικι ατελειωτο…εκανα το μπανακι μου, εφτιαξα τον φραπε μου και περιμενω στωικα να παει η ωρα 8 για να ντυθω και να παω εξω!!!
Πώς λέγετε το γλυκό που κάνουν οι μανάδες ηλικίας 35-45?
[SPOILER]milfέιγ[/SPOILER]
Πραγματικά κρίμα για το παλικάρι.Ελπίζω να έφταιγε ο άλλος και όχι ο ίδιος.
χαχαχαχαχα! κλαιω με ποστ ντεκαρντ εδω και στα ανεκδοτακια!! :lol::lol:
Εγώ μόλις γύρισα σπίτι. Πρώτα, πρόβα με το νέο σχήμα, όλα καρακομπλεντάν! Μετά άραξα σε ένα νέο στέκι νεολαίας που έχει ανοίξει εδώ στο γαλάτσι με χρήματα των πολιτών, ιδέα που βγήκε στη λαική συνέλευση του δήμου. Κάποιοι φίλοι μου το ανοίγουν, οπότε πάμε η παρέα και αναλαμβάνουμε τις διάφορες δουλειές. Σιγά σιγά το διακοσμούμε, δανειστική βιβλιοθήκη, επιτραπέζια σιγά σιγά και το οργανωνουμε. Με 1,50 ευρώ την μπίρα και 3 ευρώ το ποτό μαζεύει τις καθημερινές άπειρο κόσμο! όμορφα πράγματα!
Edit: Μιχάλη, πότε να έρθω Λάρισα;
Για δώσε μορ ινφο. Που ακριβώς;
Για το στέκι sir???
Yes ma’am.
H αυτοοργανωση ειναι παντα καλο πραγμα
Λοιπόν, είναι γωνιακό, στις οδούς Λυσίου και Γαλακήδων αν θυμάμαι καλά (επειδή τα στενά εκεί δεν τα πολυξέρω, ας είναι καλά οι χάρτες. Συγκεκριμένα μπορείς να πας από Αγίας Γλυκερίας και να στριψεις δεξιά στο στενό που είναι το Χαρτόραμα είναι ο ακριβώς από κατω δρόμος. Ή ανεβαίνοντας την Γαλατσίου η Λυσίου είναι στα δεξιά. Προχωράς 1-2 τετράγωνα και το βρίσκεις. Βέβαια κάνουν κάτι έργα εκεί τώρα και ειναι ο δρόμος χάλια. Μπορεί στο μέλλον να φέρνουμε και κανέναν ενισχυτή για ακουστικά σχήματα και τα τοιαύτα. Υπάρχει και κουτί για την ενίσχυση διότι υπάρχει και ενοίκιο και όποιος θέλει, συνεισφέρει!
#-o
Τι σημασια εχει ποιος εφταιγε…;
με αμαξι ηταν τελικα,και δε ξερω ακομα πως εγινε.θα ναι νοσοκομειο για κανα 2 βδομαδες τωρα για να δουν αν θα δεχτει το ποδι ο οργανισμος του…τι να πεις τετοιες μερες.τουλαχιστον δεν επαθε τιποτα σοβαροτερο το παιδι.
Τι να πω μερες που ειναι.Μακαρι να δεχτει το ποδι ο οργανισμος του και να ξαναπερπατησει το παλικαρι.
Και αυτό. Και ευτυχώς(τι ευτυχώς δηλ;), που το παιδί δεν έπαθε καμιά σοβαρότερη βλάβη, καμιά εγκεφαλική βλάβη ξέρω γω!να πάνε όλα καλά!
Πρωτη χρονια φετος που θα κανω αλλαγη στην δουλεια.Βεβαια εχει κανονιστει καλο σκηνικο με τους υπολοιπους με αφθονα μπουκαλακια και τα σχετικα
Εσύ πως θα ένιωθες αν ήσουν στην θέση του παιδιού,και έφταιγε ο άλλος που πιθανός να έχανες το πόδι σου;
συγγνώμη για το θέμα της συζήτησης χρονιάρες μέρες.
Πιστεύω οτι όταν κάποιος οδηγεί επιπόλαια,ειδικά με μηχανάκι,λόγω λιγότερης ασφάλειας αλλά και με αυτοκίνητο πετάει την ζωή του.Ξέρει πολύ καλά τις συνέπειες των πράξεων του και όμως ρισκάρει την ζωή του για τις καύλες.Sorry,αλλά δεν μπορώ να νιώσω πόνο για αυτά τα άτομα.
Ειδικά όταν σε δρόμους υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι και με το παραμικρό λάθος θα τους πάρεις και αυτούς στον λαιμό σου.
Αν εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις οτι είναι πολύ κρίμα που ένα παιδί πέθανε επειδή πήρε το αμάξι του μπαμπά και στούκαρε με 140 σε τοίχο,εγώ όχι. Θα μπορούσα να σου πω χιλιάδες ιστορίες με αμάξια με συνδιασμό ην ανθρώπινη βλακεία,αλλά πιστεύω τα χεις ακούσει…
Θα σου ευχηθώ όμως να μην γίνεις κανένα θύμα ενός τέτοιου.
Δηλαδή η ζωή κάποιου (ή αντίστοιχα ο θάνατος) μπορεί να έχει λιγότερη αξία από αυτήν κάποιου άλλου. Oh well.