Ξερω γω ρε φιλε, θα χανα το ποδι μου, εκει νομιζω σταματαει η ολη σκεψη.
Αλλα οκ αφου εσυ δεν νιωθεις πονο για αυτα τα ατομα που περιγραφεις, ολα κουλ, λες και πρεπει να εισαι καγκουροδηγος για να κανεις μια-δυο μαλακιες στη ζωη σου στο δρομο και να σου στοιχησει.
Γουατεβερ, η βλακεια ειναι ανικητη. :rockon:
Σωστή παρατήρηση! Άσχετα αν φταίει αυτός που σκοτώνεται ή όχι, η ουσία του πράγματος δεν αλλάζει! Η απώλεια είναι απώλεια και καμιά ζωή (πόσο μάλλον θάνατος) δε μπαίνει στο ζύγι! Αλλά ρε γαμώτο, και εγώ έχω αναρωτηθεί πολλές φορές, γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους; Είναι κρίμα, να μπορείς να το αποφύγεις και εσύ να κάνεις το παν, να συμβεί… Γιατί όλοι ξέρουμε κάλα την επικινδυνότητα, αλλά λέμε “σιγά μην συμβεί σε μας”… μέχρι που… Στην περίπτωση, που “φταίει” αυτός που την πατάει…
Η νευρολογία αν και ότι πιο δύσκολο υπάρχει στην ανατομία είναι ενδιαφέρον. Η μυολογία όμως, δεν ξέρω δεν την μπορώ καθόλου. Εκφύσεις, καταφύσεις και μαλακίες.
όλοι το χουν πατήσει μαζί με αυτούς και εγώ αλλά που?Στην εγνατία οδό.Όταν σε 1 χλμ σε υπάρχουν 10 μετρημένα αμάξια και υπάρχουν διπλάσιες και βάλε αποστάσεις ασφαλείας.
Είμαστε όντα που εξελλίσονται εδώ και πόσα χιλιάδες χρόνια.Έχουμε καταφέρει να μην πεθαίνουμε απο κάποτε ανίατες ασθένεις και καταφέρνουμε να πεθαίνουμε απο την…καύλα μας για την ταχύτητα.Και μάλιστα να το θεωρούμε τόσο τραγικό.Όλοι είμαστε τόσο χαιδεμένοι που συνεχώς ακούμε το “δεν πειράζει.Τώρα έμαθες απο το λάθος σου και δεν θα το επαναλάβεις” και εν τέλει όλοι το επαναλαμβάνουν.Ε,όχι ώρα λοιπον να δεχόμαστε τις συνέπειες όπως είναι.Αν κάνεις βλακεία θα την υποστείς.
Μόνο έτσι θα συμμορφωθούμε.Οδηγείς ενώ έχεις πιεί τον άμπακο;Ε,πάρτου όλο το δίπλωμα.
Γιατί ας πούμε,μια φίλη ενός φίλου μου,να μείνει φυτό επειδή εσύ ήπιες και έτρεχες στην εγνατία;Ε,άι γαμήσου.
Για όλους αυτούς που παίρνουν ναρκωτικά στεναχωριέσαι;Για όλους αυτούς που παίρνουν αναβολικά και δεν αντέχει η καρδιά τους;Για όλους αυτούς που κάνουν θανάσιμα λάθη,το ξέρουν και συνεχίζουν;
Η ανθρώπινη βλακεία έχει φτάσει στα ύψη για αυτό είμαστε εδώ που είμαστε.
@metalMilitia: Για ανθρώπους μιλάμε ή για ζώα; Για να καταλάβω… :Ρ
Ναι, σίγουρα όταν τα μαθαίνεις στη θεωρία και στην πράξη είναι τελείως παλούκι σε σχέση με όταν τα ακούς. Κάποτε ήθελα να ασχοληθώ με την γενετική, μου άρεσε πολύ, αλλά μεγαλώνοντας την απέρριψα τελείως αυτήν την κατεύθυνση… Δεν το είχα με τις θετικές επιστήμες, ήμουν μέτρια - όχι άθλια, αλλά μέτρια…
Οχι μωρε, γαμα τους, δεν πα να ψοφησουν, βασικα οταν βλεπω ναρκομανη και μου ζηταει λεφτα, του παταω και μια κλωτσα και του λεω “τωρα εμαθες απο το λαθος σου και δεν θα το επαναλαβεις”
Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι είναι “χαζό” να σκοτωνόμαστε στους δρόμους ή να πεθαίνουμε από ουσίες ή από την ξεροκεφαλιά μας, εν πάση περιπτώση… Εσύ λες, όμως, ότι δεν τους λυπάσαι και αυτό ακούγεται αλλιώς. Άλλωστε, όσο χαζό κι αν είναι, ή θεωρείς εσύ ότι είναι, να σκοτώνεται κάποιος μ’ αυτόν τον τρόπο ή μπορεί αντίστοιχα να φταίει και ο άλλος, είναι απωλεια και θα μπορούσε να αποφευχθεί. Το πιο στενάχωρο (γιατί είναι) είναι ότι τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται… Μπορεί να τα προκαλούμε οι ίδιοι ή άλλοι, πάντως, όλοι μπορούν να βρεθούν σε αυτή τη θέση ακόμα και ο πιο προσεκτικός και έμπειρος οδηγός, μοτοσυκλετιστής του κόσμου, αν έχει απέναντί του κάφρο οδηγό, ή αν κάνει έναν λάθος χειρισμό, ή αν βρει κάποιο εμπόδιο εμπρός του… Το αποτέλεσμα αλλάζει; Όχι! Αυτή η συζήτηση μου θυμίζει λίγο, τότε που πέθανε η Winehouse και κάποιοι έγραψαν “καλά να πάθει το πρεζάκι” ή που συγκρίνανε (βλακωδώς) τον θάνατό της με εκείνον των 90 -κοντά 100- παιδιών στη Νορβηγία από τον ψυχοπαθή… Αν αυτοί κουβαλούν βλακεία, τότε εμείς που τα γράφουμε τί είμαστε; …
Βασικα να γινεις πολιτικος γιατι και αρκετα ψυχρα αντιμετωπιζεις τις καταστασεις και βαζεις λογια που δεν ειπωθηκαν στο στομα των αλλων, καλη χρονια χρονια πολλα χαρουμενη χρυση πρωτοχρονια
Δεν γινεται να χαιρεσε και να αδιαφορεις οταν ενας ανθρωπος διπλα σου πεθαινει απλα και μονο επειδη εκανε λαθη.Ολοι κανουμε λαθη και ακομα και τον ναρκωμανη δεν ξερεις ποιων αλλων τα λαθη τον οδηγησαν σε αυτη την κατασταση.Κανενας δεν ειναι τελειος για να μιλαει για τα λαθη των αλλων.
Άλλωστε, όσο χαζό κι αν είναι, ή θεωρείς εσύ ότι είναι, να σκοτώνεται κάποιος μ’ αυτόν τον τρόπο ή μπορεί αντίστοιχα να φταίει και ο άλλος, είναι απωλεια και θα μπορούσε να αποφευχθεί.
θα αποφευχθεί σήμερα,θα αποφευχθεί αύριο.Μεθαύριο όμως όχι.
Και αυτό λέω.Θα μπορούσε να αποφευχθεί αν δεν υπήρχε αυτό το χάιδεμα που υπάρχει απο τον νόμο η αν η κοινωνία ήταν λιγότερη συναισθηματική και περισσότερο λογική. Δεν νομίζω να χρειαζόμαστε νόμους για να καταλάβουμε τι απειλεί την ζωή του συνάνθρωπου και οτι δεν πρέπει να το κάνουμε.
Το να ρισκάρεις την ζωή σου,και μόνο την ζωή σου είναι δικό σου λάθος.Η ζωή είναι δώρο και το πετάς.
Το να ρισκάρεις όμως την ζωή σου,και την ζωή των άλλων είναι διπλό λάθος.
Το να ζεις επικίνδυνα για τους συνανθρώπους επειδή είσαι της φάσης “ταχύτητα για ζωή.σούζες με σταυροπόδι.τσίτα τα γκάζια δικέ μου”,είναι αντίθετα με τους κανόνες της κοινωνίας και της φύσης.Αν δεν μπορείς να ζήσεις αρμονικά,μήπως δεν θα πρεπε να ανήκεις σε αυτήν;
Τα πράγματα είναι απλά απο την φύση τους.Ζούμε σε κοινωνίες,προσαρμοζόμαστε στο περιβάλλον μας,αλληλοβοηθιόμαστε,εξελισσόμαστε σαν είδος.[B]Αν δε το καταφέρουμε,πεθαίνουμε.[/B](και ατομικά και συλλογικά).
Αν πάθω κάτι απο την δικιά μου την βλακεία,είναι επειδή δεν είχα το μυαλό να το σκεφτώ.Μου αξίζει να υποστώ τις συνέπειες της πράξης μου.
Αν δε το συνειδητοποιήσουν οι ίδιοι,τίποτα δεν γίνεται.Τους αγνοείς,δεν βοηθάς.Τους δίνεις λεφτά,πάνε να πάρουν την ουσία τους,πάλι δεν βοηθάς.
Φυσικά και δεν χαίρομαι.Δεν είπα κάτι τέτοιο…
Ούτε εγώ είμαι τέλειος και φυσικά το αναγνωρίζω.Δεν νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να το πιστεύει αυτό.
Ο λόγος που δεν είμαι ναρκομανής αυτήν την στιγμή είναι επειδή έχω πάρει κάποιες αποφάσεις.Απο ότι φαίνεται αυτοί που είναι ναρκομανείς, πήραν λάθος αποφάσεις.Όπως πιθανώς και εσείς,δεν σας γνωρίζω ποιός είναι ποιός,πίσω αποτο rocking.gr
Sarcasm,hm…
Νομίζω οτι το θέμα έχει γενικευτεί και έχει ξεφύγει απο την επικίνδυνη οδήγηση και πήγε στην αξία ανθρώπινης ζωής και λάθος αποφάσεις…