Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Η μανούλα από πάνω (moonchild92)

Μέσα είμαι ρε γιλοίε! Απλά κολλάει το φβ!

μονος του τρακαρε το παιδι,εφυγε σε γνωστο δρομο καρμανιολα της σαλονικης πανω στις μπαρες…το θετικο ειναι οτι η εγχειρηση πηγε καλα,φαινεται να το δεχεται ο οργανισμος του καθως κουνουσε τα δαχτυλα του κτλπ…θα μεινει μεσα ομως για κανα 2-3 βδομαδες.

Ζήτω τα πρωτοχρονιάτικα λεφτά. Από βδομάδα ανεβαίνω κέντρο για διάφορα τίκετς.

:bounce::bounce::bounce:

http://el.y8.com/games/ice_walls βαριεμαι

:lol::lol::lol: χαβαλε εχει!!!

http://www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php

Για να μην βαριέσαι. Και μετά πήγαινε homepage και παίξε viridian και white. Θα με θυμηθείς.

Οι Black Crowes έχουν γίνει μια από τις 5-10 αγαπημένες μου μπάντες.

Ειναι φοβεροι live, τους ειχα δει Ν. Υορκη το 2010. Επαιζαν 5 live μεσα σε μια εβδομαδα και ειχα χρονικο περιθωριο να δω τα 3 πρωτα και χρηματικο περιθωριο να δω ενα:p. Τελικα επελεξα τη 2η απο τις 5 βραδιες οπου επαιξαν κατι λιγοτερο απο 3 ωρες, μισο ακουστικο set, μισο ηλεκτρικο…μια λεπτομερεια ομως… το setlist ηταν για fanμποηδες, ουτε Remedy, ουτε Jealous Again, ουτε “She Talks To Angels” κτλ. Ενω την προηγουμενη και την επομενη μερα ηταν πιο συμβατο

Μου εμεινε ενα “παραπονο” υπο την εννοια οτι ειχα μια ευκαιρια να τους δω και θα ηθελα ενα πιο “φυσιολογικο” σετλιστ. Αλλα ενταξει ηταν φοβερη εμπειρια

http://www.rocking.gr/live/The_Black_Crowes_@_Best_Buy_Theater_Nea_Yorki_IPA_021110/8588/

Υ.Γ. Dave Matthews Band γουσταρεις?

Dave Mathews έχω ακούσει το Βusted Staff και το Under the Table and Dreaming αλλά δεν είναι παρά ένα μικρό δείγμα των όσων έχουν κάνει(αν βάλουμε και τα live μέσα χάνεται η μπάλα!).Μου αρέσουν όμως εννοείται.

Για την επιλογή τραγουδιών στο live των Crowes καταλαβαίνω που λες πως σε ξενέρωσε λίγο,αν και είναι κομματάρες όσα είδες,θες και τα hit(που αυτά κι αν είναι κομματάρες!).Βέβαια και μόνο για το ότι τους είδες και έπαιξαν μάλιστα και την διασκευή στο Don’t Do It σε μισώ!

Ευτυχώς που υπάρχουν κάτι θρεντς τύπου “αυθεντικά και bootlegs” ή αγγελίες που τσακώνονται για το αν η τιμή των 80 ευρώ είναι ακριβή ή όχι για ένα βινύλιο.

Με αποτρέπουν από το να πάρω πικάπ, σώζοντας έτσι σημαντικό μέρος του μπάτζετ μου.

για γέλια μόνο, σε κάποια φάση έκανα μπαμπ το θρεντ με το αν εχει χασει το νοημα ο συλλεκτης, αλλα αρχιδια.

Γενικα παντως παρε πικ απ θεωρω οτι ειναι τελειως στο ατομο το αν θα μπεις σ αυτο το τριπακι και οχι στο ποσο αγαπας την καθε μπαντα την μουσικη κοκ

μολις ανακαλυψα οτι μπορεις να αλλαξεις τον σπαστικο ηχο απο το msn σε οτι γουσταρεις εσυ!!!

Moλις ανακάλυψα οτι τα γιορτινά χαρτζιλίκια φτάνουν και περισσεύουν για να πάρω εισιτήρια για άλλες 3-4 συναυλίες!! Πήρα και 45αρι για Σάμπαθ! Άιντε να δούμε! Μόνο μη μας σκάσει μύτη τίποτα καλό το Μάιο γαμώ τις πανελλήνιες!

χαχα…αυτό σκεφτόμουν καμιά 10αρια μέρες πριν…τα βλέπεις και σου πέφτουν τα μούτρα

Αναλογα τι ψαχνεις. Το γουστο μου δεν ειναι ακριβο και τα περισσοτερα απ’ τα “καλα” πραγματα που ηθελα τα βρηκα σε πολυ καλες τιμες με ψαξιμο κι υπομονη. Με 30 ευρω βρισκεις δισκους που υπο κανονικες συνθηκες χτυπουν κατοσταρες, αρκει να το κυνηγας. Τωρα, αν θες να μαζεψεις τα πρωτα Satyricon ας πουμε, αυτα σε καλες τιμες δεν τα βρισκεις.

Ποιος κερατάς ανακάλυψε το cheese cake σοκολάτας (αντί για digestive oreo και αντί για μαρμελάδα γλάσο σοκολάτας και μέσα στην κλασσική κρέμα κομματάκια cookies) ; Πάρτε το από μπροστά μου ρε, ΘΑ ΤΟ ΦΑΩ ΟΛΟ ΛΕΜΕ =P~

o, τι πιο κολασμένο έχω φάι στη ζωή μου, αυτή τη στιγμή υπάρχει μισό τέτοιο στο ψυγείο μου

Άσε φίλε, τι αμαρτία είναι αυτή;;; Δεν έχουν προλάβει να φάνε καθόλου οι δικοί μου (και ούτε πρόκειται από ότι φαίνεται!)

πάντως είναι τρομερό ότι μέχρι πριν 2 ημέρες δεν ήξερα την υπαρξή του. Ασε που είναι και σπιτικό:wink:

+1, και πεντανόστιμο και πανεύκολο στην παρασκευή! Πάω να φάω κι άλλο!