cheese cake μεγαλη αρρωστεια.Με τρελανατε τωρα και παω να παρω
Εγώ πάλι έχω σπιτικό ορίτζιναλ cheesecake! ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ! Και κάποιος πρέπει να με σταμτήσει από το να το φάω όλο…
Μια χαρα ειναι τα βινυλια και σε γαματες τιμες εκτος και αν ψαχνεις κανα βινυλιο που εχει βγει ξερω γω σε 1000 κοπιες η οτι πιο ακυρο μπορεις να φανταστεις…
Ski
Θα πονάει όλο μου το σώμα αύριο
cheesecake καλυτερο γλυκο ΕΒΕΡ!!!
Μ’ αρέσει πολύ η συνοχή αυτής της συζήτησης… Άλλος λέει για βινύλια, άλλος για σκι, και άλλοι για cheesecake! Κοίτα, το cheesecake γαμάει αλλά… πιο πολύ γαμάει μια ΦΟΥΛ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!
Μην με αρρωσταινεις τωρα!!!Γενικα τα γλυκα ειναι το παθος μου και απο ολα πιο πολυ η σοκολατα =P~
ΚΕΝ εισαι δικος μας!!! Αν το γλυκο δεν ειναι ΦΟΥΛ σοκολατα τοτε δεν αξιζει…
Θα το κάνω χειρότερο… με τρούφα άσπρη και μαύρη γύρω γύρω, μπισκότο στον πάτο και πάααανω πάνω, δύο φέτες πορτοκαλιού, οι μισές βουτηγμένες στη σοκολάτα (ο καλύτερος μεζές). Ή και μια black forest δε θα ήταν κακή!!! Φααακ! Η γενικά ξέρεις τι είναι γαμάτο άμα το έχεις;;; Σαντιγί και μια σοκολάτα παυλίδης γεμιστή! Ξέρεις τι τέλειος συνδυασμός;
Βασικα εχω κορμο που εφτιαξε η μανα μου στο ψυγειο…παω να τσιμπησω λιγο…
Αυτό κι αν είναι… πρέπει να φτιάξω κι εγώ κάποια στιγμή. Προς το παρόν έφτιααξα σοκολατάκια με τριμμένο καρύδι και κονιάκ!! Εννοείται τρουφα γύρω γύρω…
Πανο φερε λιγο και απο δω ρε
Ανεβαινω στο αλογο και ερχομαι!!!
Τωρα μιλας σωστα
Αφιερωμένο
Εσυ θελεις να μας πεθανεις βραδιατικα δεν εξηγειτε αλλιως!!!
Γαμώτο… με κατάλαβε…
Τι αφιερωμενο μαντμαζελ? Εiπαμε εχουμε την καβατζα μας!!! Νιμιζεις οτι ζηλευουμε
Εσύ κύριος να πας να φας τον κορμό σου! Ουστ! Κι άσε μας εδώ να καψουρευόμαστε τη σοκολατίνα…
Θα τη ζητησετε και σε γαμο?