Ρωτα τον
twitter.com/moby_octopad
άντε ρε και με τρόμαξες, λέω σε ποια ολλανδία έχω πάει???
δεν είναι ωραίος λαός,με τίποτα όμως! η αλήθεια είναι ότι δε παρατηρώ άντρες, αλλά οι γυναίκες είναι κάτω του μετρίου ,συνολικά.οι μισές θα ήταν άνετα η γυναίκα του γκρισίνο (αν φκίαχναν τέτοιο ρόλο)
μένα πρόχειρο search στο γούγλη πάντως φαίνεται να δικαιώνομαι
επίσης έχω φετιχ με αγγλίδες, απλά να ξέρεις πληροφοριακά
Υπερβαλλεις ελρικ,ανετα ανω του μετριου οι ολλανδεζες.Εκτος αν δεν σου αρεσουν οι ψηλες γυναικες.
Αλλα οτι δεν ειναι και μουναρες,δεν ειναι,ισχυει.Αλλα απο τις Γερμανιδες για μενα ειναι καλυτερες.Για αγγλιδες ουτε καν το συζηταω,λολ.
Οι Ολλανδέζες κάτω του μετρίου; μάλιστα…
τι να σας πω μάγκες, έχω έρθει αρκετές φορές ολλανδία και δεν μου έχουν κάνει καλή εντύπωση οι ολλανδέζες. οι αγγλίδες να πω τη μάυρη μου αλήθεις ήταν ωραία γκομενάκια. βέβαια δεν έκατσα πολύ, 4 μέρες ήμουν μόνο οπότε δε μπορώ να έχω ασφαλή άποψη!
Έλα πές την αλήθεια… Δεν πάς για τα γκομενάκια Ολλανδία ούτε καν τα έχεις προσέξει…ξημεροβραδιάζεσαι στα ‘coffee shop’, έτσι δεν είναι; :p:p:p
Ισχυει…και μετα ειναι too high και μπερδευει τις Ολλανδεζες με τους Ολλανδους…οσους εχουν μεινει τουλαιστον…γιατι αυτη η χωρα εχει τοσες θηλυκες ορμονες στην ατμοδφαιρα που δεν φτανουν οι γυναικες για να τις απορροφησουν…
Ναι,επειδη επιτρεπεται ο γαμος ομοφυλοφιλων στην Ολλανδια,ολοι οι αντρες εκει ειναι γκεη.
Ενώ εδώ στην Ελλάδα που βρωμά τεστοστερόνη στην ατμόσφαιρα υπάρχουν μόνο άντρακλες, που παντρεύονται γυναίκες και μετά ψωνίζουν αγοράκια στο κέντρο
Ωπ παρεξηγησις!!! Εκει γινονται καθε λιγο και λιγακι τα γκεη πραιντ και οι παρελασεις και τα ρεστα και καλως η κακως η ολλανδια ειναι ο παραδεισος των ομοφυλοφιλων…αυτο εννοω…ε και νταξει…δεν νομιζω η ολλανδικη πολιτεια να επιτρεπει τον γαμο ομοφυλοφιλων ετσι γιατι ειναι προχω…μαλλον οι γκεη ειναι αρκετα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου εκει…και οι ανωμαλοι απ’ οτι φαινεται (κομμα παιδεραστων αν θυμαστε)…τεσπα βαριεμαι να συζηταω για τετοια θεματα
καλα κανεις.
Και αυτό το κόμμα λαμβάνει υποστήριξη απο πόσους ανθρώπους; Χμμμ καμιά 50αριά; 100; Έ κάπου τόσοι και παραπάνω είναι οι παιδόφιλοι σε κάθε χώρα, μιάς και η Ολλανδιά δεν είναι προνομιούχα στα θέματα ανωμαλίας; + ότι οι Ολλανδικές αρχές προσπαθούν με κάθε τρόπο να φιμώσουν το κόμμα και να το κρίνουν εκτός νομιμότητας. Τώρα για τους ομοφυλόφιλους, ο γάμος είναι κάτι που θα έπρεπε να επιτρέπεται παντού και όχι μόνο στην Ολλανδία ανεξαρτήτως του πληθυσμού των ομοφυλόφιλων που υπάρχει σε κάθε χώρα
O γάμος είναι κάτι που θα έπρεπε να απαγορεύεται παντού.
Συμφωνώ:D:D Αλλα δεν ήταν αυτό το point μου
Απο τη στιγμή που επιτρέπεται και γίνεται απο τους ετεροφυλόφιλους θα πρέπει να γίνεται και για τους ομοφυλόφιλους
ChrisP spoke the truth
Οταν εχεις καμποσους μηνες να αγγιξεις σημειωσεις/βιβλιο, ο εγκεφαλος αδρανοποιειται και ερχεσαι και ταυτιζεσαι.
fml
Εμένα δε με πείθουν πως δεν έπαιρναν ΚΑΙ πρέζα. Χορταράκι πάντως στα σίγουρα!
Μας το είχαν πει στο σχολείο θυμάμαι,καλή φάση