Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

http://www.youtube.com/watch?v=oCOnBNDnZzE&feature=player_embedded

#-o#-o

double post γιατι θελω να ρωτησω κατι…(δεν ηξερα που να το ρωτησω οποτε το βαζω εδω.)

πως φορτωνω λεφτα για VISA PrePaid(απο ποια τραπεζα δηλαδη)? ειναι μιας φιλης μου που μενει Γερμανια και θελω να της βαλω κατι χρηματα.

lacta oreo. Η Δ Ο Ν Η! :vibrate:

Συμφωνω ειναι μεγαλο ναρκωτικο :slight_smile:

ναρκωτικό που σ’ αφήνει τέζα είναι αυτό εδώ:

[B][COLOR=“DarkRed”]Mars[/COLOR][/B]
και σας αγαπώ:

Αυτό το παρασκεύασμα, που λέγεται σοκολάτα, δε με συγκίνησε ποτέ… :lol:

Εμενα αντιθετα με κατεστρεψε :stuck_out_tongue:

Ρε η σοκολατα ειναι ενας απο τους λογους που με κανουν να πιστευω στην υπαρξη θεου…τωρα στο σπιτι εχουμε εκτος απο τον κορμο, μια τουρτα ολο σοκολατα με λιγη καραμελα πανω πανω και τρουφα πανω απ την καραμελα, και ενα μεγαλο κουτι με εκλερακια, τρουφακια, κοκακια και τετοια (και τα δυο απο δωρα)…σιγουρα σ’ αυτο το σπιτι δεν θα παθουμε υπογλυκαιμια…αλλα το ζαχαρο δεν το γλιτωνουμε :stuck_out_tongue:

Πριν μερικά χρόνια είχα κατεβάσει άπειρα videos συναυλιών (bootlegs κατά κύριο λόγο) από το η-μιουλ και τα είχα κάψει σε dvd. Έλα μου όμως που δεν σημείωσα ποτέ τί περιέχει κάθε δίσκος :?

Ε λοιπόν πριν λίγο τελείωσα την απογραφή !
Ευτυχώς βρήκα ένα προγραμματάκι για να με βοηθήσει με την αρχειοθέτηση.
Μετά από μερικές ώρες λοιπόν και πολλά βάλε-βγάλε στο dvd-drive έχω την σούμα μου:

113 dvd’s με 719 συναυλίες :!:

Θα κάνω και καμιά εκτύπωση τη λίστα να ξέρω τί έχω επιτέλους.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε που λένε…

Ασε Πανο και εγω αυτες της μερες δεν αφησα τιποτα ορθιο.Κουραμπιεδες,μελομακαρονα,διπλες,σοκολατες και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.Δεν μπορουσα να σταματησω να τρωω μιλαμε :slight_smile:

Εγώ πάλι, όχι να το παινευτώ, αλλά στα γενέθλιά μου είχα δύο τούρτες (μην φανταστείς κόσμο και τέτοια, επίσκεψη ήρθαν και μας τις έφεραν…) και έφαγα μισό κομματάκι, για το καλό και μόνο, και αυτό με το ζόρι… Ένα μελομακάρονο τα Χριστούγεννα… Γενικά, αυτά, ε μετρημένα πράγματα… και αυτές τις μέρες, που ήθελα κάτι γλυκό, δεν προλάβαινα σου λέω… επειδή ξέρουν ότι δεν τα τρώω, τα τρώνε αυτοί… για αυτό και εγώ δεν τους δίνω φαγητό, με τίποτα όμως…!! :lol::lol:

Ωρε brein.d3d, στη θέση σου θα έβλεπα αστράκια, θα μου πείς…τώρα περνάω λιγότερες ώρες μπροστα από τον υπολογιστή; Χαρά στην υπομονή σου, πάντως.

^^ Μπα, μετά από 3-4 ώρες κι εγώ αστράκια βλέπω τώρα…

Αύριο λέω να κάνω απογραφή της δισκοθήκης μου…

Η καταγραφή των αποδείξεων είναι απ’τις μεγαλύτερες μαλακίες ever!

Αύριο γράφω ιστορία στο φροντιστήριο. Λέω να πάω με ψάθινο καπέλο, γυαλιά ηλίου, σορτσάκι, πουκαμισάκι, πέδιλο με καλτσούλα από κάτω, φωτογραφική να κρέμεται στο λαιμό και να πω “Oh, hello! Can you please help me? I want to go to the Acropolis!” ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!

Το θελω.

ναι για δωσε ινφο

Γαμώτο,την ημέρα που ενδεχεται έρθουν οι Scorpions για συναυλία βρήκαν να ξεκινήσουν τις πανελλήνιες!![-X :lol:

και πότε να τους ξαναδείς ε?? είναι και once in a lifetime η ευκαρία να δεις σκόριπιονς λάιβ:p

Εγώ δεν τους έχω δει ποτέ και περιμένω πως και πως.

Αλήθεια

Τον πείραξε το φαί :stuck_out_tongue: