Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Σοβαρά ρε!

Όπως μου έχει πει και ένας φίλος “Στο μέλλον παίζει να κερδίσεις και κάναν διαγωνισμό που θα ψάχνουν τον μοναδικό Έλληνα που δεν έχει δει Scorpions”

ANTE NA TOYΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ

Και να παίκσουνε λάιβ ολόκληρο το Sting in the Tail! :lol:

Καλά ούτε εγώ τους έχω δει αλλά δεν ψήνομαι και πολύ. Είχα δει Uli Jon Roth πριν 4 χρόνια και μου φτάνει.

Ούτε αυτόν:(
Φτάνει και περισσεύει

δεν ηρθες στην Τσαγκαραδα τον Αυγουστο! :har:

εγω και Scorpions εχω δει 2 φορες και πλεον δε μου κανει καμια αισθηση. και αυτες τις 2 παιζει να μην πηγαινα, αλλα ηταν στη ιδια πολη με μενα και με φθηνο εισιτηριο.

Χρησιμοποίησα το [I]Gentibus CD[/I].

Είναι freeware :wink:
Εντάξει δεν είναι και κανα τρελό πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες αλλά με βοήθησε σε αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω.
Βάζεις το cd/dvd στο drive, το διαβάζει και σου σώζει σε ένα κατάλογο το “στιγμιότυπο” του δίσκου, δηλαδή ό,τι αυτός περιέχει (εικόνες, βίντεο, μουσική κλπ).
Έτσι, εγώ έβαλα ας πούμε 100+ dvd’s, τα διάβαζε, τα έβγαζα και στο τέλος έμεινα με μια βάση δεδομένων, ένα δέντρο όπου μου είχε κρατήσει το ακριβές περιεχόμενο κάθε δίσκου. Γλυτώνεις δηλαδή το γράψιμο με το χέρι.
Επίσης έχει τη δυνατότητα να εξάγει τον παραγόμενο κατάλογο σε μορφή html και csv (π.χ. για να κάνεις εκτύπωση).

edit: δοκιμάστε κι αυτό αν δεν σας κάνει το άλλο --> [I]http://www.wincatalog.com/free.html[/I]

Μια χαρά προγραμματάκι φάινεται! Το κατέβασες από κάποια συγκεκριμένη σελίδα;

Ναι, γι’αυτό το έγραψα σε Italic :wink:

Βασικά ένα πολύ καλό site που συμβουλεύομαι συχνά όταν ψάχνω για προγράμματα είναι αυτό :

[I]http://www.techsupportalert.com/[/I]

Έχει χωρισμένα σε κατηγορίες ΜΟΝΟ freeware προγράμματα, έχει reviews, συγκρίσεις και προτείνει αυτά που θεωρεί καλύτερα.
Βοηθάει πάρα πολύ αντί να ψάχνεις στα κουτουρού.
Θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε για οποιαδήποτε δουλειά. Κάντε το bookmark :wink:

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες! Θενκς! :slight_smile:

Μόνος μέχρι Κυριακή.

:trumpet::trombone:

=D>

ντάξει το έχω ακούσει από χτες τουλάχιστον 40 φορές!!!

Το κανα bookmark, θενξ! :wink:

Ειδωλο ο Gilmour…οταν ημουν μικρος νομιζα οτι τον λενε Robert…τωρα εχω φτασει να εχω bootleg βινυλιο του…:stuck_out_tongue:

Ώπα μεγάλε,με το χαλαρό

Χωρις πλακα…αν το εχεις ακουσει, ειναι το “The Island Tapes”…

Θα το ψάξω,από ποιον δίσκο είναι;;;

Ειναι ενα unofficial live νομιζω απο τη Βιεννη…θα ξαναποσταρω αυριο γιατι τωρα βαριεμαι να πηγαινω στο σαλονι και να ψαχνω στα βινυλια…παντως δεν ειναι τιποτα σπουδαιο…5 τραγουδια εχει…(νομιζω ολα των Floyd) (γαμαει ο Gilmour…βασικα δεν τον εχω ακουσει να αποδιδει ποτε κατω απο το “πολυ καλα”)

Ε όχι μην ψάξεις μωρέ τέτοια ώρα!
Ποια τραγούδια των Floyd έχει,είναι γνωστά ή μπα;

Εχει σιγουρα το “Shine…” & το “Echoes” που πιανει μονο του ολη τη δευτερη πλευρα!!!