Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

2 μηχανισμοι υπαρχουν για συμμαζεμα

1. αδειαζεις ολο το σπιτι απο τα παντα πριν και εχεις βοηθεια απο αλλα 4+ ατομα και πριν και μετα
  2. δεν κανεις χαουζ παρτυ

Πήρα επιτέλους μπτριόφωνο και αναμένω να φορτίσει να το γεμίσω…

Ε ναι αλλα τι το γραφεις αν δεν αναφερεις κατι συγκεκριμενο…#-o
Ισα ισα να αφησεις με την απορια τους περιεργους…[-X
Attention whore κιεσυ…:-k

Χαχαχαχα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου! Απλά μας έχει μαζευτεί μια περίεργη κατάσταση. Σε ένα διαμέρισμα κάτι αλβανοί οι οποίοι δηλώνουν υδραυλικοί, είναι 2-3 οικογένειες μέσα στο διαμέρισμα, δέρνουν τις γυναίκες και τα παιδιά, ακούγεται κάθε μερα το χάος που κάνουν, έχουν μια μερσεντές και σχεδόν κάθε βράδυ μαζεύεται εδώ και όλη η Β. Ηπειρος με κάτι μαύρα τζιπ τύπου Hammer με φιμέ τζάμια, διπλη εξάτμιση κλπ… Δεν ξέρουν καλά καλά να μιλάνε ελληνικά, που τα βρήκανε όλα αυτά; Εμένα μου βρωμάει η όλη φάση…Και άλλωστε, ποιος ο λόγος να έχεις τέτοιο αυτοκίνητο, με φιμέ τζάμια κλπ αν δεν είσαι μπλεγμένος. Και δυσκολεύομαι να πειστώ οτι τα βρήκανε με “σκληρή δουλειά”. Τους είδα μια μέρα όλους στην είσοδο της πολυκατοικίας σα μπράβους, αν το βλέμα μπορούσε να σκοτώσει θα ήμουν στον τάφο! Δεν ξέρω, σε όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας βρωμάει ντίλια, όπλα και νταβατζιλίκια η κατάσταση και κάποιοι φεύγουν από βδομάδα…

σκατά…και εγω που μιλάω (κάποια) ελληνικά το μόνο σε κούρσα ειναι κάτι κουρσακια που ειχα μικρός…και είναι και χαλασμένα :frowning:

Δε ξέρω τι κάνουν εκεί κάτω και αυτό ένας θεός το ξέρει… το σαλόνι τους βρίσκεται κάτω απ’ το σαλόνι μου, πήγα μια στιγμη μέσα κι άκουσα ΤΙΣ φωνές… Δεν ξέρω τι έλεγαν ήταν 2 αντρικές και μια γυναικεία και μιλούσαν στη γλώσσα τους, όπως και να χει, εγώ μένω και σε απομακρυσμένη και κακοφώτιστη περιοχή και η όλη φάση δε μου αρέσει καθόλου…

[B]@ madsroom:[/B]
Καλά άλλο είναι το θέμα κρίμσον, δε θα κάτσουμε να αναλύσουμε ποιος είναι πιο εργατικός ή τίμιος απ’ τον άλλον, άλλωστε σε όλους τους λαούς υπάρχουν λέρες και έντιμοι άνθρωποι και όχι λέρες ή έντιμοι λαοί…

Madsroom, και γω δε μπορώ να το πιστέψω ότι μερικοί (ανεξαρτήτως εθνικότητας ε) μέσα σε λίγο καιρό “πιάνουν την καλή” με την εργατικότητά τους και την οικονομία τους (το ακούω κ αυτό συχνά). Μπάστα ρε παιδιά και μεις οι υπόλοιποι που δεν έχουμε μερσεντές κλπ τα ξοδεύαμε αλόγιστα τα λεφτά ή μήπως οι δικοί μας είναι τεμπέληδες; Μεγάλη μαλακία γενικά να μιλάς για κάποιον εαν δεν τον γνωρίζεις. Μπορεί ο άνθρωπος ξέρωγω να είχε από πριν περιουσία ή δεν ξέρω και εγώ τί ή μπορεί να κάνει τις μεγαλύτερες λαμογιές -παίζει κ αυτό. Πάντως, επειδή έχω μπει και εγώ σε αυτό το “τρυπάκι” του να κάθομαι και να ασχολούμαι (με μερικούς) σου λέω δεν αξίζει…“πίστευε και μη ερεύνα” δεν λέχθηκε τυχαία αυτό… :stuck_out_tongue:

Μαρεσει που ειστε ακομα στις [I]υποψιες οτι ισως βρωμαει η φαση[/I]… :lol::lol::stuck_out_tongue:

Στην πολυκατοικία μου τα χριστούγεννα μπήκαν δύο ασφαλιτες (μεταλλάδες/ξηγάδες) μπουκαραν σ’ ενα διαμερισμα και βρηκαν 5 κιλα ηρωινη, και 25 kalashnikov. Γεεεεε τι ωραία που η παρακμή έχει εξαπλωθεί προ πολλού και στη γειτονιά μου.

λοοοοοολ

μιλάς σοβαρά τώρα;

Ωραιος και συ. 8O:lol:

Τελικα εγω, που στα διαμερισματα του ημιοροφου της πολυκατοικιας μενουν απλα τσιγγανοι ρακοσυλλεκτες, ειμαι εντελως mainstream.
Μονο μην αποφασισουν οτι αντι να ψαχνουν αλλου για χρησιμα αντικειμενα, υπαρχουν ετοιμα στα γυρω διαμερισματα.
:stuck_out_tongue:

Οοοο γες εντομεταξυ παιχτηκε τρελο σκηνικο με κατι γριες. Μολις μπαινουν στην εισοδο οι τυπαδες, οι γριες αγριευτηκαν λιγο κι αρχισαν το κραξιμο, οποτε της αρπαζουν απ τα μπρατσα και τις πανε στο διαμερισμα. Μετα απο λιγο ακουγονται κλαμματα, ουρλιαχτα, (φρικαραν οι γριες) και χτυπηματα με βαριες (σπαγαν οι λιτες νεροχυτες τοιχους κλπ για να βρουνε τα παντα)

Γριες σαν τον Night*Sky ή κανονικες;;; :stuck_out_tongue:

Αντι να συζηταμε για φωνες απο τα οργια γειτονισσων, συζηταμε για φωνες λογω ηρωινης, καλασνικοφ και συγκεντρωσεων της αλβανικης μαφιας στα διαμερισματα… [-X :stuck_out_tongue:

Περιττη ερωτηση, εμεις οι ‘‘μπλε γριες’’ δεν φρικαρουμε ποτε. 8)

[SPOILER]…ποσο μαλλον για ναρκωτικα…:lol:[/SPOILER]

Χαχαχα δεν έχεις άδικο… Ρε, είχα πάει να ταχυδρομήσω κάτι σε ένα ψιλικατζίδικο (το υπερψιλικατζίδικο, έχει περιοδικά, εφημερίδες, ψιλικά, είδη σουπερμάρκετ, πληρώνεις λογαριασμούς κάθε είδους, ταχυδρομείς, καναρίνια) και ξέρω γω γύρισα και βρήκα μερικούς μαζεμένους να κάθονται στην πίσω αυλή… ρε ντάξει, αν δείτε πως σταματήσω να γράφω για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, θα με “φάγανε” και θα με πετάξανε σε τίποτα βράχια…

Ωχ διάβασα τα ποστς σου. Μην ανακατεύεσαι ρε με δαύτους. Ένα, πάντως, είναι σίγουρο, δεν κέρδισαν τα λεφτά τους με τον τίμιο ιδρώτα τους…ας μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα. Εσύ να φέρεσαι μπροστά τους σα να μην τρέχει τίποτα, καλού κακού μη δίνεις στόχο… :lol:

Ρε συ, εγώ ρατσίστρια εν γένει δεν είμαι, πιστεύω οτι ένας αλλοδαπός μπορείς να προοδέψει σε μια χώρα αν το θέλει πραγματικά. Έχω δει πολλά παραδείγματα! Άλλοι πιστεύουν πως δεν τα καταφέρνουν λόγω εθνικισμού, ρατσισμού και λοιπές αηδίες! Υπάρχει και η τρίτη περίπτωση που βγάζουν μεροκάματο από τέτοιες βρωμοδουλειές! Όμως από την άλλη, προκαλούν τη ρατσιστική συμπεριφορά. Παράδειγμα είναι και ο τρόπος με τον οποίο με αντιμετωπίζουν αυτοί οι τύποι όταν πάω σπίτι μου. Ρε δεν ξέρω, και είναι συχνά στην πολυκατοικία ρε πούστη μου σαν φρούριο το χουν κάνει! Είναι και κακόφωτη η περιοχή… γυρνούσα την Τρίτη από το φροντ στις 8, και μόλις είδαν οι πούστηδες οτι κάποιος έστριβε στη γωνία (ήμην εγώ) πεταχτήκανε πάνω και με κοιτάζανε σα μπουλντογκ να πούμε… Α στα διάλα…

Να μην σε κοιτάει ο κάθε παπάρας

“Ξέρω” τυπά που μικρός δεν είχε λεφτά ούτε για παπούτσια(στην κυριολεξία) και πλέον κυκλοφορεί με gsxr και bmw
Ούτε το σχολείο τελείωσε:dunno:

Χαίρω πολύ. Κι εμένα ο θείος μου, από φτωχή οικογένεια είναι, αλλά ήταν μυαλό, μπήκε με υποτροφία σητν ιατρική του Cambridge, ενώ σε ηλικία 8 ετών, είχαν έρθει από ένα ίδρυμα στην Αμερική για να τον πάρουν να σπουδάσει εκεί και δεν πήγε γιατί οι γονείς του δεν είχαν χρήματα. Τώρα είναι από τους μεγαλύτερους γιατρούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. True Story! Όμως ξεσκίστηκε. Δεν μπορώ να πιστέψω, οτι ένας αλλοδαπός, με το ρατσισμό που υπάρχει, κατάφερε να βγάλει χρήματα για μερτσέντα. Και δεν είναι μόνο ένας, είναι καμια εικοσαριά ακόμα! Kαι δηλώνουν υδραυλικοί… ποιος υδραυλικός ρε παιδιά βγάζει τέτοια χρήματα;;;

Ναι, μετά από όλα αυτά, πράγματι κάτι δεν πάει καλά… Εσύ απλά προσπάθησε να μην τους κοιτάς, συμπεριφέρσου όπως θα κανες αν ήσουν μόνη σου - εν ολίγοις, κάνε σα να μην υπάρχουν… Και βέβαια, έχεις δίκιο και εγώ το έχω νιώσει και ας προσπαθώ να δικαιολογώ τους πάντες… Όταν δε σου δίνει δικαιώματα, μπορείς να κάνεις υποθέσεις… Ε άμα το “φωνάζει” ο άλλος, τί να τον δικαιολογήσω; Δεν είναι ρατσιστικό, κ αν για κάποιους είναι, ας κάτσουν να σκεφτούν και από μόνοι τους πώς θα ένιωθαν αν αυτοί ζούσαν δίπλα τους. Δε θα φοβόντουσαν; Δε θα παραξενεύονταν εν τέλει;
Ε μη λέμε και ό,τι θέλουμε, γνωρίζω και ανθρώπους (από ξένη χώρα) που δουλεύουν χρόνια για πενταροδεκάρες και άλλους που αμέσως φτιαχτήκαν… Και της πείνας να πέθαιναν πάλι δε θα είχαν αποκτήσει σπίτια, αυτοκίνητα κλπ μέσα σε μικρό διάστημα - εκτός κι αν συντρέχαν άλλοι λόγοι… Αλλιώς όλοι θα είχαμε πιάσει την καλή με αυτήν την λογική…

Πασχαλάκο, εννοούσα αν ο άλλος δεν έχει δώσει δικαιώματα, δε μπορείς να ξέρεις… Αν, όμως, μαζεύει όλη την “παλιοπαρέα” ακούγονται φωνές, ύποπτες κινήσεις, ακριβά αυτοκίνητα με φιμέ τζάμια, δεν χρειάζεται να το πολύ ψάξεις το πράγμα μιλάει από μόνο του…