Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

Εγω ξερω οτι το θεμα με την εγκληματικοτητα εχει ξεφυγει.Ειδικα οταν γυρναω απο φροντηστηριο η απο διασκεδαση το βραδυ προσεχω παρα πολυ.

Αυτο που εχει ξεφυγει περισσοτερο ειναι αυτη η φιλη της μανας μου που κουβαλιεται 2-3 φορες την εβδομαδα σπιτι μας και καθεται απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ.Εχω διαβασμα γαμω,αυριο πρωι πρωι γραφω διαγωνισμα,βγηκα χθες για να μην βγω σημερα και ολο το συμπαν συνομωτει για να μην κανω τιποτα.

Ξενερωσα…παω να δω how i met your mother. :stuck_out_tongue:

Μολις παρακολουθησα(μεσω internet) την συναυλια των Gamma Ray,Bullet,Crucified Barbara απο το γερμανικο καναλι ZDF!! Απλα ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ!!!

Μολις γυρισα απο εξοδο, ποτακι κι ετσι, και μαλλον θα κατσω καμια ωριτσα να διαβασω, και μετα νανι νανι!!!

Άντε σαν καλό παιδάκι…

Να διαβασεις ειπες ρε αλητη οχι να λιωσεις στο φορουμ :p[-X

Να πως ξεχωρίζει ο μελλοντικός μπαμπάς!

:lol::lol::lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: εκτυπωνω κατι γαμωασκησεις (γυρω στα 4-5 φυλλαδια) και μετα πιανω δουλεια!!!

http://z0r.de/L/z0r-de_3714.swf

Διάβαζα τις 2-3 τελευταίες σελίδες απο τις παραωρες εξομολογησεις, είχα μήνες να μπω, και έπαθα Deja vu.
Εσείς εκεί οι νέοι κάτι έχετε καταλάβει λάθος.
Μετα τις 12 το βράδυ οι άνθρωποι οφείλουν να κοιμούνται η να πηδουν η να είναι κάπου με φίλους και προαιρετικά να ξερνουν.
Κλείστε τα γαμημενο το ίντερνετ, πεστε για ύπνο, διαβάστε ένα βιβλίο αν έχετε αυπνιες, τι μιζέρια ήτανε τούτη σκιαχτηκα.
Και ναι, η καλωδιωση ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό γι αυτο.

και με κλειστό το pc,αν είναι να μιζεριάσεις,θα μιζεριάσεις!Όπως επίσης το να απασχολείς συνεχώς το μυαλό σου,δεν είναι λύση.Αν όχι σήμερα,αύριο ε μεθαύριο θα σου ρθουν αυτές οι σκέψεις.

Πούστικο κρασί…δεν γίνεται με μερικά ποτηράκια να με χει καταστρέψει την μισή μέρα σήμερα ενώ άλλες φορές τίποτα…Scumbag wine

Eπιτελους τελειωσα το συμμαζεμα της playlist που εχω στο κινητο…και εβαλα μεσα πολλους δισκους που δεν ειχα βαλει…

Εγώ από χτες περνάω μουσική στο καινούριο μπ3… εχω περάσει γύρω στους 28 δίσκους και έχω γεμίσει λιγότερο από τη μισή μνήμη… ούτε 4 δεν έχει φτάσει… και αργεί και μέχρι αηδίας!

Η «Έχω 8GB και γαμάω» ξέρω γω;

Τίποτα δεν κάνουν τα 8GB.

Δεν σας παίρνει τώρα να βγάλουμε τα γιγαμπάτια μας έξω και να τα μετρήσουμε.

Αηδιαστικο κομματι, με σιχαμερους αλτρουιστικους στιχους, εγωισμος και σκατοψυχια χιλιες φορες απο αυτην την παθετικ λογικη του τραγουδιου, μας εχουν πρηξει κιολας ολα τα ανηλικα με το ποσο κομματαρα ειναι. ΠΣΟΦΟΣ.

Sofi +666…απο τα πιο μαλακισμενα τραγουδια ολων των εποχων…

Σε αλλα νεα, ειχα παει στην πρωτη φαση του πανελληνιου διαγωνισμου μαθηματικων εντελως τουριστας γιατι στο σχολειο δεν μας ειχαν κανει προετοιμασια, και ενω δεν περιμενα να γραψω λεξη, τελικα ημουν ο μονος απο την 2α λυκειου του σχολειου μου που περασα στη δευτερη φαση…

Περασες σε αλλη φαση μετα;

τωρα σοβαρα η Σισυ το δινει στον τυπο του ρεφρεν?απογοητευση

και .gif το 2:31 αμεσα