Έλα μωρε,το’χεις,άμα όπως λες περνάς κι έυκολα μαθήματα γτ όχι?Πάντως δες το σαν εμπειρία,αν μπορείς κάνε το.
@ rip: Τί πετάγεσαι συ ρε; Ποιός σου 'πε να πεταχτείς;
Αν θές μπορείς να μας πεις την γνώμη σου! Erasmus έχεις κάνει;
χοπέτο, δεν περνάω εύκολα μαθήματα… είπα ότι τα μαθήματα στα erasmus τα περνάνε με σχετική ευκολία όσοι το κάνουν. ναι, περισσότερο για την εμπειρία…
Πρεπει να κοιμηθω, ο χοπετος μια χαρα ειναι με 2 ωρες διαφορα. Ποιος ξυπναει στις 8…
Ναι το “περνάς” δεν πήγαινε προσωπικά σε σένα,γενικά.
Eγώ ξυπνάω 7 αύριο άρα…Χάλια!
Δε μπορεί να σε πάρει ο ύπνος,ε; Είναι πρόβλημα! Και εγώ θέλω να ξυπνήσω για να διαβάσω τίποτα!
ωρες ωρες ειμαι πολυ κοτα ρε αδερφε…
Ε,ολοι είσαστε κάποιες στιγμές.
αχαχαχαχαχαχα
να ρωτήσω κάτι; ποια αεροπορική εταιρία εμπιστεύεστε πιο πολύ; ηλίθια ερώτηση αλλά έχω θέμα… τώρα μπήκα στη lufthansa…!
πολιτική της λουφτχανσα είναι να έχει δυο αεροσυνοδούς . μια ξανθιά γερμανίδα κατά κανόνα αντι-ερωτική και μια μελαχροινή κάποιας άλλης εθνικότητας . εκεί είναι το ζουμί αλάνια. εκεί και στις στενές φούστες . αχ αυτές οι στενές φουστες.
Αν έχει και ωραία βυζιά με αυτήν θα ταξιδέψω!
στο πήγαινε η αεροσυνοδός ήταν κάτι αναλογο της angelika black στο 1.80 η πρόστυχη . στο έλα ήταν πιο πολύ σαν μια μελαχροινή Sasha grey (μικρότερα μπαλκόνια) μερικούς πόντους πιο κοντή . πάλι πρόστυχη . πάντως οι μελαχροινές αεροσυνοδοί της λουφτχανσα θα μπορούσαν να κάνουν καρριέρα και σαν πορνοσταρ
edit οι ξανθιές θα κάνουν τους μπαμπούλες σε πιτσιρίκια για να τρώνε το φαι τους .
Ηοpeto τι σπουδάζεις έξω αν επιτρέπεται;
Δεν έχω ταξιδέψει με αυτή αλλά όλοι λένε τα καλύτερα.Εγώ με Aegean καλά είμαι.Ή Βritish.
Θα τιμήσω και lufthansa αν είναι έτσι πάντως.
Σιγά τα μπαλκόνια της Grey…
Ναυτιλιακά (τι πρωτότυπο) κάνω.
μπλουζολογία και κάνει μεταπτυχιακό στο Mississippi delta blues
Εκεί κάνω Phd!:lol:
ε ναι . ίσα ίσα για να απλώσεις ένα ρούχο είναι . δεν έχει χώρο για τπτ άλλο .
Και γω μάλλον lufthansa θα τιμήσω! Όχι για τα βυζιά, είμαι κοριτσάκι…
Και παρεμπιπτόντως, υπάρχουν άντρες αεροσυνοδοί; Που ξέρεις, καμιά φορά, μπορεί να λυποθυμήσω και να σπεύσει κάποιος να μου δώσει το φιλί της ζωής! Αααιιιιχ
Γιατί δεν κάνεις πως πνίγεσαι στην παραλία?[SPOILER]Πολύ απελπισία ρε παιδί μου…
[/SPOILER]
Δισκοβόλε ισχύει,είναι και σαν μαστουρωμένη.Σκατά.
Θα κάνω ότι πνίγομαι με το νερό! Ε; Όχι; Μπααα δεν είναι καλή ιδέα…
Γιατί στην παραλία δεν ξέρω ποιος θα μου λάχει…
ναι, αλλά το βλέμμα σκοτώνει . ποιος ξέρει τι ανώμαλες σκέψεις περνάνε από το μυαλό της όταν σε κοιτάει έτσι .