Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Third Era

12 χρονων κ ετσι

Χωνει με τρελα

ωραιος,κατι τετοιο χρειαζομουνα

Εγώ λέω να χώσω το X-Men: First Class που το έχω standby τόσες μέρες

Ρε σεις! 8O

Δεν καταλαβαίνω ντιπ, αλλά το γουστάρω τρελάαα! Με γυρνάει τρία χρόνια (τουλάχιστον) πίσω, τότε που άκουγα γκόθικ, αν και δεν υπήρξα ποτέ (στο στυλ)!

Γαμήθηκε το σύμπαν σήμερα :frowning:
Τι γκαντεμιά ήταν αυτή

όταν κράζεις τρουμεταλάδες αυτά παθαίνεις.τιμωρεί ο Θορ:!:

Δεν είναι καλή μέρα να κάνεις τέτοιο τρόλινγκ πίστεψε με :p:p:p

Aυτό το ποστ έγινε Δευτέρα ξημερώματα, 05.12.

Και επαυξάνω.

Τι ωραίο το αίσθημα να έχεις να παρουσιάσεις εργασία την Πέμπτη και να μην έχεις κάνει τίποτα :-k

Ελπίζω μόνο του Floydized να είναι σε καλύτερη μοίρα από τη δική μου…:-s :stuck_out_tongue:

τς τς τς, ξυνίιιιιιλααααα :stuck_out_tongue:

Βασικά πάει έτσι για μένα:
Τι ωραίο το αίσθημα να έρχεται εξεταστική και να μην έχεις κάνει τίποτα όλο το εξάμηνο :p:p :smiley:

Α γεια σου :smiley:

1μιση εβδομάδα λέμε!!
Και είναι και πρώτη μου εξεταστική. Δεν ξέρω τι να περιμένω.

Η πρώτη είναι… τί να πούμε και 'μείς?!

Πέμπτο εξάμηνο εγώ… ααχ… νιώθω πολύ άχρηστη τώρα!

Αντίο! :ρ Πάω να διαβάσω! :frowning:

Good luck!!
Το μονο που πιστεύω πως θα με σώσει είναι το διάβασμα που έριξα μια εβδομάδα τα χριστούγεννα,όταν είχαν φύγει όλοι για τα χωριά τους και έμεινα μόνος. Απο εκεί και πέρα πιστεύω πως θα πέσουν ξενύχτια πρίν κάθε μάθημα. Πείτε καμιά συμβουλή οι παλιοί

Τώρα σώθηκες! :stuck_out_tongue:
Άγχος δε θέλει, μια εξεταστική είναι… σε περιμένουν ακόμα πολλές!
Βάλε ένα πρόγραμμα αν μπορείς, ξέρω γώ δύο ώρες το πρωί διάβασμα… άλλες δυο-τρεις μετά και μην τα αφήνεις τελευταία στιγμή και στο λέω γω ε, που έπρεπε να φτάσω τρίτο έτος και να “φάωτοπαλούκι” για να μπω σε μια σειρά ας το πούμε… :lol::stuck_out_tongue:

Καλά το ξενύχτι πριν το μάθημα και να πηγαίνεις να δώσεις με 1-2 ώρες ύπνου είναι εμπειρία.

Απ’ τα καλύτερα διαβάσματα είναι το ξενύχτι σε σπίτι φίλου με παστίτσιο, σουβλάκια, Spiderman στη τιβι, παιχνίδια με τη γάτα του, και με 2 ώρες ύπνο να πηγαίνουμε να δίνουμε και να περνάει το ρημάδι!

Συνταγή πετυχημένη… :Ρ

Α, σκοτωθήκατε δηλαδή! :ρ

Εγώ πάω και δίνω -όσα δίνω :ρ-, πάντα, έχοντας κοιμηθεί δύο,το πολύ τρεις, ώρες… Τί να μας πεις κ’ συ τώρα?! Αγκαλιά με το βιβλίο κοιμόμουνα!.. :frowning:

Omg το να διαβάζεις με συμφοιτητές είναι εγγυημένη αποτυχία. Καταλήξαμε να στήνουμε lan για να παίξουμε cs και να ρίχνουμε αβέρτα χριστοπαναγίες ενώ δίναμε την επόμενη. Αν δε έχετε μαζευτεί από το μεσημέρι τότε θα πείτε και να μαγειρέψετε τίποτα, τουλάχιστον τρίωρη υπόθεση, να τσακωθείτε και ποιος θα τα καθαρίσει.
Το καλύτερο όλων είναι να πηγαίνεις με κάνα φίλο σου σε αναγνωστήριο/βιβλιοθήκη όπου θες δεν θες στρώνεις τον κώλο σου και συγκεντρώνεσαι 10 φορές καλύτερα.