Μα τόσο αγριάδα,τς τς τς
Τι ωραία το συναίσθημα να έχεις να παρουσιάσεις την Πέμπτη εργασία και εξακολουθείς να μην έχεις κάνει τίποτα!
Τώρα ξεκινάω8)
Μα τόσο αγριάδα,τς τς τς
Τι ωραία το συναίσθημα να έχεις να παρουσιάσεις την Πέμπτη εργασία και εξακολουθείς να μην έχεις κάνει τίποτα!
Τώρα ξεκινάω8)
Μπα μέχρι και στο αναγνωστήριο βαριόμαστε με τους συμφοιτητές μου και καταλήγουμε να μιλάμε για ότι πιο άσχετο με αυτό που διαβάζουμε
Floydized πές μας και τον τίτλο της εργασίας γιατί έχω και μία περιέργεια!
QFT. Το μονο σοβαρο διαβασμα. Τα πρωτα 10 λεπτα κωλοβαρας και θες να πας στο κυλικειο τρεχοντας, αλλα βλεπεις ολους γυρω σου να διαβαζουν και σε ριχνουν στο φιλοτιμο. Κατα τα αλλα στην πρωτη εξεταστικη δεν πρεπει να περασεις μαθημα, τι βλακειες ειν αυτες ρε μεταλμιλιτια.
Ντάξει, ισχύει! Για αποτυχία πήγαινε, ακόμη και όταν βγήκαμε απ’ το αμφιθέατρο, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει!
Σε άλλο μάθημα, με το ίδιο άτομο + ένα φίλο ακόμη, υποτίθεται θα μαζευόμασταν στο σπίτι του προηγούμενου που ανέφερα για διάβασμα. Βρισκόμαστε Βριλήσσια (εκεί μένει) πάνω στη Πεντέλης, και τελικώς αποφασίζουμε να ρίξουμε άκυρο στο αυριανό μάθημα και να πάμε βόλτα στο βουνό με τα αμάξια! Αααχ, αναμνήσεις!
Κοίτα έχω δύο εργαστήρια τα οποία αν δεν περάσω με πάνε αναγκαστικά 1 χρόνο μετά μιας και η επιλογή να δώσω το Σεπτέμβρη ή να γράψω στην εξεταστική χωρίς παρακολούθηση δεν υπάρχει. Και πάνε αλυσιδωτά πχ δεν μπορώ να πάρω κάποια εργαστήρια του δεύτερου εξαμήνου αν δεν έχω περάσει του πρώτου κτλ.
Τώρα για τα θεωρητικά μαθήματα δεν με πολυνοιάζει η αλήθεια είναι 8)
Ότι κάτσει
Περιληπτικά,οι σχέσεις(επίδρασης,εξάρτησης κτλ) των συνδικάτων και των κομμάτων,το θεσμικό πλαίσιο κτλ
Σκέφτομαι μόνο τι θα γράψω για την ελληνική περίπτωση :’’))
:lol::lol::lol: η ελληνική περίπτωση είναι όντως περιπτωσάρα
Μπορείς απλά να γράψεις “οι Έλληνες αγανακτισμένοι έκλεισαν πέρυσι κάθε κουβέντα επί του θέματος με το αίτημά τους να καταργηθούν και τα δύο”.
Που τους θυμήθηκες αυτούς;
Κόμματα - συνδικάτα κτλ.
Ο άλλος της αντιτρομοκρατικής που χτυπήθηκε σήμερα στο Σύνταγμα (και του έκλεψαν και το όπλο… αλήθεια τι το ήθελε μαζί του, ενώ ήταν υποτίθεται εκτός υπηρεσίας; :-k ) τι απέγινε τελικά; Και πως έγινε η όλη φάση;
Ξέρω… άσχετο… αλλά συνειρμικά “αγανακτισμένοι - σύνταγμα - σημερινή διαδήλωση” :roll:
Ρε 'σεις αυτο το “Bed Of Nails” ποσο ανεβαστικο ειναι!!! Το ακουγα το μεσημερι την ωρα που γυρναγα σπιτι και παιζει να 'παιξε 4-5 φορες στο repeat!!! Μαζι με καφε φευγει για ποστ στους “Ομορφους συνδυασμους” λεμε!!!
πείτε έναν τρόπο για να δείξουμε σε μια κωμωδία ότι κάποιος είναι πολύ άσχημος όπως πχ να σπάνε οι καθρέφτες όταν κοιτιέται.
Κατι τετοιο ειχε παιχτει στο HIMYM αλλα νομιζω ηταν ηχητικο μονο.
αυτο που μου λες μου θυμιζει το spoiler alert στον δευτερο ή τριτο κυκλο που ακουγοντουσαν γυαλια να σπανε καθε φορα που καποιος αποκαλυπτε κατι για τον αλλον που παροτι δεν ηταν κρυφο, οι αλλοι δεν το ειχαν παρατηρησει μεχρι τοτε
Α γεια σου ! Αυτο ηταν.
Δεν μπορω να βοηθησω δυστυχως.
Το μονο που σκεφτομαι ειναι να κανεις εικονα
μια εκφραση.
Αλλα τι ? Να πεφτουν παντζουρια απο τον ουρανο ?
:thumbup:
Εdit: JTN τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?
είμαι συγκινημένος…μόλις ηχογράφησα το πρώτο μου τραγούδι
Μπράβοοοο σου!! Άντε, με το καλό και cd!! Το εννοώ…
Τί παίζεται αλήθεια; Να φανταστώ…; :roll:
progressive rock,70s φάση
ευχαριστώ σάιλέντ! δε πρόκειται να γίνει ποτέ βέβαια, αλλά δεν πειράζουν οι ευχές